PFC Litex написа:ogrizko написа:Верно, че спечели 6 титли с Барса ....ама дори Моуриньо е направил нещо с отбор като Порто, или дори Интер ...демек с Барса или Байерн не е голяма мъка да спечелиш отличията! Сигурно половината форумци може да го постигнем ако не оплескаме тотално нещата, което е трудно в тия отбори

На думи е много, много лесно.
Също така защо в момента трябва да се хейтва човек заради решенията му, при положение, че ще изпълни до края поетите ангажименти?
виж, мен може да ме дразни Гуардиола ...ама причината да пусна темата е това, че почва да ми се изказва половин-една година преди да му изтече ангажимента!!! ето точно това най-много ме дразни и затова го хейтвам ...не е коректен! прави се на по-чист и съвършен от светена вода, обаче мъти водите в 2 отбора!!! такова решение се обявява след края на сезона!!! може да го знае единствено ръководството, което да търси нов отбор ...ама не играчите, привържениците и т.н. ....тази постъпка за мен е еквивалентна на ония безумни ритници на Пепе при спряна игра не се сещам срещу кой играч беше, дето лежеше на земята!! иначе ме дразни и това, че си сменя отборите като носни кърпи кога му кефне ...ама си е негова работа вече това, нямам право там да вземам отношение в личните му пристрастия!! абе Гуардиола просто е по-голям от всички вселенски закони и гравитацията ...може да прави квото си иска! в Байерн тичаха подире му да му угаждат с трансферите, в Сити също ще е така ...що не вземе някой среден отбор и да се докаже наистина става ли не става ли! щото с най-добрите играчи е лесно, ама да наложи стила си в някой средняк да видим докъде ще стигне

примерно за мен Диего Симеоне е голям и като треньор и като човек, защото успя да намери начин да се противопостави на грандовете Реал М и Барса въпреки по-малките възможности на Атлетико М ...и остава лоялен към отбора си! ама и да реши да си тръгне накрая ще го обяви като свърши сезона ....а не да каже примерно от януари: "аз си тръгвам в края на сезона, ама вие продължавайте да се стараете и да се доказвате пред мен в мачовете, за да знам на кого ще разчитам...." звучи малко смешно някак