Гуардиола - фенове ли сте му?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Гуардиола - фенове ли сте му?!

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2016 16:15

Емигрант 45 написа:
CTAHKO написа:Пълен смешник е този и много скоро ще бъде разкрит. Добре че не дойде в Челси.

Смешници сте вие,които можете да коментирате един от най доказаните се треньори по света.Типичен българаски комплекс за малоценност.Всеки който е добър в специалността си и се реализирал, по света е уважаван и съответно добре възнаграден,а вие си стойте пред компютрите и продължавайте да плюете,в това сте ненадминати.
Въпроса е принципен,а не само за Гардиола.Но плюенето един от националните ни спортове,а на някой им се отдава и им е присърце. :)

Не, лизането на задници е националния ни спорт 8-) А така като гледам, ти си майстор на спорта 8-) Къде се е доказал този каталунски циганин :?: Като е толкова доказан, защо го изритват от Байерн ;) През цялата си кариера ще си водил два отбора и от единия ще си изритан като мръсно коте ;) Което от своя страна означава, че 50% от водените от него клубове ги е съсипал 8-) Факт :!: Това му е доказаното на твоя любимец! А когато цифрите говорят и боговете трябва да мълчат 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 фев 2016 16:16

ogrizko написа:Верно, че спечели 6 титли с Барса ....ама дори Моуриньо е направил нещо с отбор като Порто, или дори Интер ...демек с Барса или Байерн не е голяма мъка да спечелиш отличията! Сигурно половината форумци може да го постигнем ако не оплескаме тотално нещата, което е трудно в тия отбори :lol:

На думи е много, много лесно.

Също така защо в момента трябва да се хейтва човек заради решенията му, при положение, че ще изпълни до края поетите ангажименти?
Изображение

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 01 фев 2016 16:18

Гуардиола е велик треньор въпреки , че не съм фен на стила му с безкрайни пасове. Манчестър е прекалено мрачно място за южняк , като Гуардиола и не вярвам да ги води повече от 2-3 години. Ако той не излекува комплекса на сити от Юнайтед , то те ще останат вечно в тяхната сянка.

urkoto

Мнениеот urkoto » 01 фев 2016 16:41

Днес е един абсолютен празник за баварския футбол. Един некадърник си тръгва, един бежанец по-малко в Германия. Win-win.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 фев 2016 16:46

Браво на Сити. Три години водят политика за да привлекат Гуардиола и го направиха. Щом 3 години отбор с ресурсите на Сити прави всичко възможно да привлече Гуардиола за треньор значи има нещо в него...Сити са един доста неприятен за мен отбор и ще ми дойде много да видя още един "петро-доларов" отбор да триумфира в Шампионската лига. Мисля си, че няма да има проблем да спечели поне 2 титли в Англия.

ПП: Баче Станко, кой отбор е изгонил като мръсно коте Гуардиола? Щото ми се струва, че Байерн го чакаха до зимата да каже какво ще прави :roll: Барселона също ми се струва, че го молиха да остане? Виж сещам се за един друг, който го изгониха 3 пъти от 2 отбора :lol: Това означавали, че той е пре**** 50% от отборите, които е водил :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 фев 2016 16:59

PFC Litex написа:
ogrizko написа:Верно, че спечели 6 титли с Барса ....ама дори Моуриньо е направил нещо с отбор като Порто, или дори Интер ...демек с Барса или Байерн не е голяма мъка да спечелиш отличията! Сигурно половината форумци може да го постигнем ако не оплескаме тотално нещата, което е трудно в тия отбори :lol:

На думи е много, много лесно.

Също така защо в момента трябва да се хейтва човек заради решенията му, при положение, че ще изпълни до края поетите ангажименти?

виж, мен може да ме дразни Гуардиола ...ама причината да пусна темата е това, че почва да ми се изказва половин-една година преди да му изтече ангажимента!!! ето точно това най-много ме дразни и затова го хейтвам ...не е коректен! прави се на по-чист и съвършен от светена вода, обаче мъти водите в 2 отбора!!! такова решение се обявява след края на сезона!!! може да го знае единствено ръководството, което да търси нов отбор ...ама не играчите, привържениците и т.н. ....тази постъпка за мен е еквивалентна на ония безумни ритници на Пепе при спряна игра не се сещам срещу кой играч беше, дето лежеше на земята!! иначе ме дразни и това, че си сменя отборите като носни кърпи кога му кефне ...ама си е негова работа вече това, нямам право там да вземам отношение в личните му пристрастия!! абе Гуардиола просто е по-голям от всички вселенски закони и гравитацията ...може да прави квото си иска! в Байерн тичаха подире му да му угаждат с трансферите, в Сити също ще е така ...що не вземе някой среден отбор и да се докаже наистина става ли не става ли! щото с най-добрите играчи е лесно, ама да наложи стила си в някой средняк да видим докъде ще стигне :!: примерно за мен Диего Симеоне е голям и като треньор и като човек, защото успя да намери начин да се противопостави на грандовете Реал М и Барса въпреки по-малките възможности на Атлетико М ...и остава лоялен към отбора си! ама и да реши да си тръгне накрая ще го обяви като свърши сезона ....а не да каже примерно от януари: "аз си тръгвам в края на сезона, ама вие продължавайте да се стараете и да се доказвате пред мен в мачовете, за да знам на кого ще разчитам...." звучи малко смешно някак :evil: :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2016 17:04

bilyaletdinov написа:Браво на Сити. Три години водят политика за да привлекат Гуардиола и го направиха. Щом 3 години отбор с ресурсите на Сити прави всичко възможно да привлече Гуардиола за треньор значи има нещо в него...Сити са един доста неприятен за мен отбор и ще ми дойде много да видя още един "петро-доларов" отбор да триумфира в Шампионската лига. Мисля си, че няма да има проблем да спечели поне 2 титли в Англия.

ПП: Баче Станко, кой отбор е изгонил като мръсно коте Гуардиола? Щото ми се струва, че Байерн го чакаха до зимата да каже какво ще прави :roll: Барселона също ми се струва, че го молиха да остане? Виж сещам се за един друг, който го изгониха 3 пъти от 2 отбора :lol: Това означавали, че той е пре**** 50% от отборите, които е водил :lol:

Чакаха го, щото има клауза за неустойки ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 фев 2016 17:06

ogrizko написа: в Байерн тичаха подире му да му угаждат с трансферите, в Сити също ще е така ...що не вземе някой среден отбор и да се докаже наистина става ли не става ли!

Колко са треньорите в света, които имат такъв статут и как се стига до него? Нали се сещаш, че това да му ходят подире не е паднало от небето :lol: Нека да видим колко ще бъде търсен Луис Енрике след време. И ще му играе ли някой по свирката... :)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 01 фев 2016 17:09

Никой в Мюнхен не го е гонил, напротив. ;) Специалист на топ ниво е, но има още какво да учи. Миналата година тотално ос***а тактиката в мачовете срещу Барса. А по-миналата година чисто тактически Карло просто му взе мярката, уши му костюм, скова му ковчег, положи го и го зарови- през цялото време и в двата мача :oops: Имайки предвид това, като симпатизант на немския футбол се радвам, че именно той ще замени Гуардиола в Байерн

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 01 фев 2016 17:10

Посредствен треньор обикалящ топ отборите във първенства без конкуренция .
Освен слаб ще излезе и прост .

Да напусне Байерн за да отиде ..... в Ман Цици :lol: :lol:
Поне да беше отишъл в Манчестър Юнайтед щеше да има резон и логика .
Парътъ прави игрътъ .

Върни се в “Футбол - Свят”