Турските кланета над българското население

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Турските кланета над българското население

Мнениеот fcb_bg » 01 фев 2016 00:28

Финголфин написа:Голяма олелия се вдигна за този стар предъвкван въпрос. Най - правилният термин е владичество, но няма проблем да се използва и робство, носи повече емоционален заряд. А това "съжителство" си е някаква провокация. Дори не съм сигурен дали изобщо е предлагано подобно нещо: http://news.bnt.bg/bg/a/obrazovatelnoto-ministerstvo-ne-e-predlagalo-termina-svmestno-szhitelstvo. Дали не се цели да се отклони вниманието ни от последните скандали в съдебната система? :roll:

Всички клъвнахме на тая стръв - съжителство, както виждам. Лошото е, че хората реагираха така на промяната на миналото, а никви ги няма за промените в настоящето. За мен е скандално(меко казано) Турция да плаща на имамите в България, но за това обществена реакция няма. Идват си тука техни хора, назначават си техния главен имам и реакция няма - ни от обществото, ни от правителството. Родните медии ги гонят от в родината им и не им дават да отразяват какво се случва в джамията, а турските журналя са вътре. Ама така стана и с една вечеря на която присъства и президента на Република България и намеса от негова страна нямаше. Българите изгонени, турците вътре. Педал. Иди им вярвай после какво говорят и какво всъщност правят. Поздрави в сайта си мюсюлманите за Байряма, българите за Великден пиха студена вода. Президента на България....
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 фев 2016 00:29

Много ми е интересно как доста "разбирачи" от вчера още се опитват да подменят турските издевателства поробвания завладявания и т.н. с ОСМАНСКИ щото видиш ли империята е ОСМАНСКА.Ми кога става империя бе?Като влизат на Балканите империя ли са?И не били турци?Селджуките какви са?Пингвини?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 01 фев 2016 00:33

icko65 написа:Много ми е интересно как доста "разбирачи" от вчера още се опитват да подменят турските издевателства поробвания завладявания и т.н. с ОСМАНСКИ щото видиш ли империята е ОСМАНСКА.Ми кога става империя бе?Като влизат на Балканите империя ли са?И не били турци?Селджуките какви са?Пингвини?

Бе ти продължаваш да доказваш феноменална тъпота. Толкова ли те мързи да отвориш Уикипедия , или това ти е твърде трудно.Не , не са пингвини, даже са били християни , първоначално.Игнатиевски интелектуалец. :) :) :) :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2016 00:35

Проф. Пламен Павлов: Кръвен данък не се дава при съжителство, а в робство

- Днес всички медии буквално гърмят в съжителство ли сме живели с османците 5 века, или сме били под турско робство. Вие какво мислите, проф. Павлов?
- Тази “особеност” на програмата по история в 6-и клас е опит на нейните съставители да избягат от сериозен въпрос като турското робство или османското владичество. Понятията “робство”, “владичество”, “иго” ние използваме от няколко века, те са дело на хората, живели в условията на онзи безчовечен режим. Вземането на кръвен данък не може да бъде наричано съжителство, а единствено насилие и робство. Така мисля аз.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5262037
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Aramous
Контакти:

Мнениеот Aramous » 01 фев 2016 00:36

Много ми харесват напъните ви да се покажете като възвишени и просветени личности,а сте нищо повече от квартални шаранчета. :)
Другарчета,престанете да обръщате всяка политическа статия в спор Русия - САЩ,не говори добре за умствения ви капацитет,а и показва колко заблудени сте. Иначе е забавно да се гледа отстрани. :)
Това "съперничество" между САЩ и Русия съществува само в главите на глупците,които вярват и в "омразата" между държавите. ДЪРЖАВИТЕ. ДЪРЖАВИТЕ.
Всичко в политиката е игра,игра която за обикновеният човек е трудно разбираема,но с постепенно просвещение и трезва преценка ще започнете да разбирате голяма част от Играта. Има хора в сайта,които разбират доста добре за какво става въпрос,но болшинството сте слепци,а на всичко отгоре претендиращи за многознайковци. Не,не сте.
От всички въвлечени в този спор най-добре се справя СТАНКО,които е чудесен историк,а и не е никак глупава личност.* Но и ти допускаш една голяма грешка.
Уважаеми съфорумници,САЩ,Русия,Турция,Германия,Англия,Франция никога няма да се обърнат едни срещу други поради една причина. Няма смисъл. :) Тези симпатяги,които управляват държавите са се разбрали доста отдавна кой какво парче ще вземе,а сценария е от памти век написан. Не бъдете лаици,за нито една държава България не е нищо повече от чудесна географска пионка,богата на природни богатства и първобитни хора. Тук е заровено кучето.
Не водете спорове,заради хора,чиито интереси не са във ваша полза,а някои са и отровено във ваша вреда .
Статията ти е отлична,правилното определение за периода,прекаран в османския мрак,е "владичество с отровено насилнически елемент"
Заб*: Служиш си добре с факти и опорни точки,имаш и хубав стил на писане,бърза мисъл също. Но в "свободен" спор отпадаш бързо,ако това го поправиш ще си идеален.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 фев 2016 00:38

icko65 написа:Много ми е интересно как доста "разбирачи" от вчера още се опитват да подменят турските издевателства поробвания завладявания и т.н. с ОСМАНСКИ щото видиш ли империята е ОСМАНСКА.Ми кога става империя бе?Като влизат на Балканите империя ли са?И не били турци?Селджуките какви са?Пингвини?

Всъщност,това,че Осман | им е предводителят,не означава,че не са турци. Те са си чиста проба османски турци. Така,че тези,които се опитват да подменят нещо,просто си крият главата в пясъка.
За първи път чувам една империя да се кръщава на първия главатар. :mrgreen: :mrgreen:
Все едно Римската империя да я кръстят на Сула или някой си там,Византийската империя да я кръстят на първия император,а Британската... и т.н.
Ама като гледам някои тук във форума,те,май,си заслужават още едно съжителство.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 01 фев 2016 00:41

fcb_bg написа:
Финголфин написа:Голяма олелия се вдигна за този стар предъвкван въпрос. Най - правилният термин е владичество, но няма проблем да се използва и робство, носи повече емоционален заряд. А това "съжителство" си е някаква провокация. Дори не съм сигурен дали изобщо е предлагано подобно нещо: http://news.bnt.bg/bg/a/obrazovatelnoto-ministerstvo-ne-e-predlagalo-termina-svmestno-szhitelstvo. Дали не се цели да се отклони вниманието ни от последните скандали в съдебната система? :roll:

Всички клъвнахме на тая стръв - съжителство, както виждам. Лошото е, че хората реагираха така на промяната на миналото, а никви ги няма за промените в настоящето. За мен е скандално(меко казано) Турция да плаща на имамите в България, но за това обществена реакция няма. Идват си тука техни хора, назначават си техния главен имам и реакция няма - ни от обществото, ни от правителството. Родните медии ги гонят от в родината им и не им дават да отразяват какво се случва в джамията, а турските журналя са вътре. Ама така стана и с една вечеря на която присъства и президента на Република България и намеса от негова страна нямаше. Българите изгонени, турците вътре. Педал. Иди им вярвай после какво говорят и какво всъщност правят. Поздрави в сайта си мюсюлманите за Байряма, българите за Великден пиха студена вода. Президента на България....

Яж чорабето на жужето! Учиш ли китайски , мелезчо ? Скоро ще ти трябва виза с йероглифи за родното ти Матущка , докато оплакваш Kleta Majka Balgarija!Не се изказвай неподготвен за Нашия президент , дето ви пляска през крадливите ръчички!
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 фев 2016 00:46

На СССР гадостите са руски, на османците не са турски. Нищо, че турците пазят гроба на Осман и се гордеят с него, имат го за баща и се имат за наследници на империята му. Пазеха гроба на Сюлейман - дядото на Осман, основателя на Османската империя. пазеха го в чужда държава. :!: Ама инак турците не били реално османци по самосъзнание. Заеби...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 фев 2016 00:50

irradeum написа:
fcb_bg написа:

Яж чорабето на жужето! Учиш ли китайски , мелезчо ? Скоро ще ти трябва виза с йероглифи за родното ти Матущка , докато оплакваш Kleta Majka Balgarija!Не се изказвай неподготвен за Нашия президент , дето ви пляска през крадливите ръчички!

Тъп педал, заслужаваш да те еба с коляното отзад. Ти за Матушката грижа не бери, ами земи измисли Твоя президент що така не защити Българските медии, ами ги заеба и остави да ги изгонят като псета. И после е седял на масата и се е усмихвал мазно на амуджите. За тва ми измисли отговор, шибаняк! :evil:

Върни се в “Свободна зона”