Финголфин написа:Голяма олелия се вдигна за този стар предъвкван въпрос. Най - правилният термин е владичество, но няма проблем да се използва и робство, носи повече емоционален заряд. А това "съжителство" си е някаква провокация. Дори не съм сигурен дали изобщо е предлагано подобно нещо: http://news.bnt.bg/bg/a/obrazovatelnoto-ministerstvo-ne-e-predlagalo-termina-svmestno-szhitelstvo. Дали не се цели да се отклони вниманието ни от последните скандали в съдебната система?
Всички клъвнахме на тая стръв - съжителство, както виждам. Лошото е, че хората реагираха така на промяната на миналото, а никви ги няма за промените в настоящето. За мен е скандално(меко казано) Турция да плаща на имамите в България, но за това обществена реакция няма. Идват си тука техни хора, назначават си техния главен имам и реакция няма - ни от обществото, ни от правителството. Родните медии ги гонят от в родината им и не им дават да отразяват какво се случва в джамията, а турските журналя са вътре. Ама така стана и с една вечеря на която присъства и президента на Република България и намеса от негова страна нямаше. Българите изгонени, турците вътре. Педал. Иди им вярвай после какво говорят и какво всъщност правят. Поздрави в сайта си мюсюлманите за Байряма, българите за Великден пиха студена вода. Президента на България....