Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот vaskonti » 23 яну 2016 20:44

il4o_iliew написа:
vaskonti написа:Като не ти харесва заплатата, започни собствен бизнес. Стига да имаш достатъчно ум и собствен начален капитал, ще си си екстра.

Ще започна. Благодаря за съвета.

Само че равни условия тук и в UK няма.

Ок. Сигурен съм, че все някъде по света има места, където има равни условия в смисъла, в който ти ги разбираш, както и...няма банки. Успех.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Re: Турските ваксини - масонски геноцид срещу българите

Мнениеот teerr » 23 яну 2016 20:47

DANS написа:Ай сиктир бе, ""авторе", стига сте плашили майките, не ви ли е срам?

Га, Путина и Ердоганя се целиваха зад Босфора, тогава всичко беше "рахат локум", сега Москала се счепка с Османлията и почнахте да си мерите гео-политиката на българската свещена земя!

„По страшен от спина, по опасен от рака, сега за сега си остава простака."
Радой Ралин
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

branko8855
Контакти:

Мнениеот branko8855 » 23 яну 2016 20:57

Турските ваксини - лакмус за откриване на БОЛНИ МОЗЪЦИ.
Де факто тези ваксини са нещо като цигарите без бандерол, които са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНИ И ОТРОВНИ, най-вече за болни мозъци, за разлика от онези с бандерол. ХАХАХАХАХА! МАЛОУМНИЦИ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 яну 2016 21:10

fcb_bg написа:Томи тъй и не ми каза що Добрите от МВФ не подсказаха на простия балканец, че държавните активи струват повече от това което като продажна цена се обяви при приватизацията...

МВФ не е оценител на предприятия, че да определя за колко да се продава...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 яну 2016 21:10

vaskonti написа:
CTAHKO написа:
vaskonti написа:Да, знам колко са напечатани. По не знам си колко тона на глава от населението. От тук следва, че ти не само, че не би трябвало да си държиш парите в банката, ами ще ти е по-изгодно в перспектива да не притежаваш изобща пари...за да не ти се обезценят и официално, след като явно сега ги считаш за прости хартийки без покритие. Просто още това не е официализирано.

Ами не са никакви тонове. В момента в обръщение са над 100 трилиона долара. Пада се по около 150 000 долара на всеки един човек на тази планета 8-) Сам си направи сметката какво е разпределението на капитала и до каква степен ей тия богаташчета и еврейчета, дето сега са се събрали в Давос се борят със световната бедност 8-) А замислял ли си се, откъде идват тези 100 трилиона долара и че това безразборно печатане не може да продължи вечно и че всяко нещо и има край 8-) Сега идва въпросът, какво следва от тук нататък :!:

А ще ми обясниш ли как би трябвало да е разпределен капитала? Поравно на всеки ли?

Ами не ;) Помисли малко де, стига съм ти давал отговорите наготово 8-) Трябва да се намали фрапиращата разлика между най-бедните и най-богатите 8-) Това става като се инвестират пари в най-бедните региони и държави в образование, наука, здравеопазване, култура, инфраструктура, технологии и производство, вместо в оръжия и бомби, които разрушават точно тези и без това зле развити структури и правят бедните още по-бедни 8-) След десетина - петнайсет годинки резултатите ще са налице и ще са доста задоволителни за всички. Докато се завърти колелото се иска време. Това по никакъв начин няма да направи богатите по-малко богати или обеднели, а напротив. Тези хора пак по един или друг начин ще си работят за богатите, само дето вече няма да са толкова бедни, гладни и необразовани, а богатите ще имат още един осигурен платежоспособен пазар 8-) Ама молещия се по цял ден в джамията и ходещия гладен, бос и неук, брутен продукт не създават 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 23 яну 2016 21:12

Москов е за Карлуково. Някой пак си пълни гушата. Помните ли лицето Божидар Нанев , който нанесе щети на държавата за 2.5 милиона лева.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 яну 2016 21:16

vaskonti написа:
il4o_iliew написа:
Говорейки за солидарност и толерантност се има предвид равнопоставеност, тоест равни шансове за всеки, независиво какъв е и кой е. Общо взето, тези равни шансове си ги има, просто огромното болшенство хора не е достатъчно умно да се възползва, поради което се оправдава с какво ли не, обвинява всякакви евреи, масони, рептили и какво ли още не.
Като почнете да говорите наизуст много дразните. Като предоставял равни шансове, що заплатата в UK е десет пъти по-голяма от тази у нас. И като са толкова равни шансовете, що всеки бяга на запад, а не си стои тук. Или там май е малко по-равно.

Освен това, кое от двете би следвало да стане - западните заплати да паднат на нашето ниво или нашите да скочат до тяхното?

Дай да им свалят заплатите на нашето ниво, пък да ги видим какво развитие и какъв ръст ще имат ;) Да им видим БВП-то тогава 8-) Да не се окаже накрая, че при едни и същи условия ние се справяме доста по-добре от тях 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 яну 2016 21:18

Tommi написа:
fcb_bg написа:Томи тъй и не ми каза що Добрите от МВФ не подсказаха на простия балканец, че държавните активи струват повече от това което като продажна цена се обяви при приватизацията...

МВФ не е оценител на предприятия, че да определя за колко да се продава...

Е, да, колко удобно. За хиляда други неща МВФ може да те държи отговорен, да ти препоръчва и контролира, ама да ти даде акъл за да излезеш от блатото - не. Да ти даде акъл да не си продаваш активите на половин цена и надолу - няма да те светне. За всичко останало си има МВФ. :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 яну 2016 21:19

Ок, Станко, а кой и как ще контролира този процес на инвестиции? Следва ли инвестиращите да имат претенции и изисквания за това как да се харчат парите им или е по-справедливо да излеят едни милиарди и да не питат за какво се харчат, да не говорим пък да очакват някаква възвръщаемост, пък било то и без лихва?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 23 яну 2016 21:19

meteorit написа:Най-"крайните" опасения за целта на турските ваксини все повече се оказват реалност - ГЕРБ и РБ изпълняват повелите на Масонските си господари да работят за физическото ликвидиране на етническите българи, а какъв по-ефикасен и безшумен метод от ваксини, закупени от Турция, управлявана от психопати и джихадисти, ортаци на банкянската мутра и деформаторите.

В нормалните общества за геноцид и стерилизация на децата наистина се пристъпва към смъртни наказания. Само че у нас по-скоро ще се появят нагли зомбирани олигофрени и подлоги, които ще обясняват как това са смешни теории на конспирацията, отколкото да се проявим като народ и да изметем боклуците от парламента.

"Скандалът с турските ваксини на Петър Москов не бе подминат с мълчание и от страна на майките. Родителите излязоха с искане за смъртна присъда на здравния министър, заради отровните ваксини, които е внесъл у нас от Турция и за които той твърди, че са абсолютно безвредни.

Майките се появиха по време на по време на протеста на моторджиите пред катедралата във Варна. На задната част на колата им имаше плакат, с който жените ясно изразяват своето послание към Пепи Готиното. На плаката пишеше, че Петър Москов заслужава доживотен затвор, тъй като ваксините водят до стерилност и аутизъм.

Според разказа на други майки, които вече са имали неблагоразумието да ваксинитират децата си с „безвредните“ според Москов „Пентаксим“, децата им имали големи проблеми. „Малко след ваксинацията, детето вдигна много висока температура, цялото стана на ситни петна и започна да му тече кръв от носа. Лежахме в болница, лекуваха го и така не разбраха от какво е. Сигурна съм обаче, че е заради ваксината, защото след това никога не се повтори този ужас. А аз отказах да го ваксинират, докато не се намери друга имунизация“, споделя ужасена майка, която пожела анонимност."

П.С.Не по-малко страшен е геноцидът върху българската култура, с пренаписването на българската история според интересите на турските джихадисти и еврейските ционисти, но днешниият българин от култура и духовност не се вълнува, дано поне за живота на децата си, които кръщава с олигофренски имена като Майкъл и Дейвид, поне се вдигне.

Как плащат днес за плюене?И аз искам да изкарам някоя рубла.Пиши ми към кой да се обърна и аз мога да плюя здраво. :)

Върни се в “Свободна зона”