Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 яну 2016 11:21

Нещо не ми стана ясно ревящите за доживотни присъди и така нататък от друга планета ли падат?

Починалия е излязъл с бокса и го е използвал. Потвърдено от свидетели, потвърдено от собствената му приятелка. Най-нормалното нещо е в отговор да го понабият. Всъщност с оглед на факта, че това е метален бокс са го били малко: при подобно нападение направо си е редно да остане малко на легло.

След боя той не е бил в безпомощно или рисково състояние, напротив: бил е на крака, спокоен, всъщност в по-добро състояние от другите участници в боя. Пада и умира едва след това.
Лафовете, че "две мутри са били младежа целенасочено до смърт" са приказки за лека нощ.

При това положение дори да е повлиял някой от нанесените удари едва ли става дума за умисъл: ако искаха да го размажат тия двамата щяха наистина да го удрят докато се разпадне. А не след няколко удара да го чакат примерно 10 минути да му стане нещо.

Всички, които реват като заклани бих искал лично да преживеят подобна среща, с човек с бокс в ръка и да отнесат поне по 1-2 удара от това чудо. Пък да видим дали ще са на мнение, че нападателя им заслужава максимум 2 шамара.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 яну 2016 11:29

Че двамата имат вина в случая, ми е пределно ясно, но ... Като ти счупят огледалото и имаш проблеми, просто се обаждаш на полицията :!: Имаш свидетели ( приятелката и минувачи ), огледалото не е евтино ... Най-малкото ще получат актове за дребно хулиганство :roll: Скачаш да се биеш, само ако си сигурен в силите си и го правиш решително - не трябва да ти дреме дали ще ги пратиш в болница или където и да било. Той им вади бокс, най-вероятно е и ударил някой от тях, което ги е озверило още повече :| Поредица от лоши решения, които довеждат до нелепа смърт на млад човек :( И да лежат много, файда няма ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 яну 2016 11:37

boabbb написа:Че двамата имат вина в случая, ми е пределно ясно, но ... Като ти счупят огледалото и имаш проблеми, просто се обаждаш на полицията :!: Имаш свидетели ( приятелката и минувачи ), огледалото не е евтино ... Най-малкото ще получат актове за дребно хулиганство :roll: Скачаш да се биеш, само ако си сигурен в силите си и го правиш решително - не трябва да ти дреме дали ще ги пратиш в болница или където и да било. Той им вади бокс, най-вероятно е и ударил някой от тях, което ги е озверило още повече :| Поредица от лоши решения, които довеждат до нелепа смърт на млад човек :( И да лежат много, файда няма ...

И аз така си го обяснявам, след удара с бокса им е паднало пердето на братята(което не ги оневинява)
А в състояние на афект, се е стигнало до трагичният инцидент.
Който е ял шамари, знае как в един момент просто изпадаш в една ситуация в която не мислиш трезво.
За мен си е неправилна преценка на Тодор, къде тръгваш срещу двама и още повече братя.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 яну 2016 11:38

Betchualeng Arnaikem написа:Нещо не ми стана ясно ревящите за доживотни присъди и така нататък от друга планета ли падат?

Починалия е излязъл с бокса и го е използвал. Потвърдено от свидетели, потвърдено от собствената му приятелка. Най-нормалното нещо е в отговор да го понабият. Всъщност с оглед на факта, че това е метален бокс са го били малко: при подобно нападение направо си е редно да остане малко на легло.

След боя той не е бил в безпомощно или рисково състояние, напротив: бил е на крака, спокоен, всъщност в по-добро състояние от другите участници в боя. Пада и умира едва след това.
Лафовете, че "две мутри са били младежа целенасочено до смърт" са приказки за лека нощ.

При това положение дори да е повлиял някой от нанесените удари едва ли става дума за умисъл: ако искаха да го размажат тия двамата щяха наистина да го удрят докато се разпадне. А не след няколко удара да го чакат примерно 10 минути да му стане нещо.

Всички, които реват като заклани бих искал лично да преживеят подобна среща, с човек с бокс в ръка и да отнесат поне по 1-2 удара от това чудо. Пък да видим дали ще са на мнение, че нападателя им заслужава максимум 2 шамара.

Много авторитетно се изказваш,даже аргументирано на база писанията.
Господ от всички живи същества,само на човека е дал език и говор,думи за общуване помежду ни.Защо не го използваме?Виж как продължава това и днес.
"23-годишният А. Стоянов, студент в Югозападния университет в Благоевград, е нападнат и пребит миналата вечер от свои „приятели“. Екшънът се разиграл около 23,20 часа в района на градската градина, в междублоковото пространство зад Областната управа в центъра на града, пише struma.bg.
Да отнемеш човешки живот с лека ръка-не го разбирам.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 яну 2016 11:51

Понеже съм от Враца и тази поредна трагедия ме вбесява ще продължа да пиша да и да се опитвам да ви обяснавам някои неща. Разберете, че може и от един нанесен удар да умрете. Не е задължително да ви удрят в продължение на 30 мин, че да починете. Ударите в областта на главата са много опасни. Един безобиден удар в определена област на главата може да засегне центровете за дихателна и сърдечна дейност и приключвате. Кръвоизливите в мозъка са много опасни. Травмите на главата са специфични-днес получена, утре може да сте по-добре, а след два дни да се влошите и да изпаднете в кома (по подобен начин почина и едно 16год. момче, сляно от бой от безмозъчни батки с анаболни ръки). Затова и най-дребната черепномозъчна травма (комоцио) изисква преглед при невролог и дори хоспитализация. Повторната аутопсия, извършена от лекари от ВМА, ще е много важна и за съдебния процес.
И понеже говорим за Враца- снощи в "Шоуто на Слави" бе собственикът на една местна информационна агенция. Започва от седмата минута на клипа:
http://www.slavishow.com/%D1%88%D0%BE%D ... 16-%D0%B3/

И всичко, което казва, е истина. Да в града има такъв човек (Бузов говори за него), който е завладял всичко. Собтвеник е на дискотека, чиито охранители пребиха дете пред нея. В същата тази дискотека веднага след входа има диванчета, на които седят полицаи, а охраната пуска деца на 15,16,17 години в заведението. Полицаите си седят, изнасят им количка и никой не закача управителя и собственика. Шефът на полицията обядва в ресторантите на същия този господин.... и т.н. Двете големи дискотеки във Враца са в една сграда до паметника на Христо Ботев. В петък в 22:00 на площада спират две патрулки, защото не минава вечер, в която да не се намесват! Нещата не са розови и наистина изглеждат така. За мен хубавото е, че все по-рядко се прибирам в града. Там много хора, които имат някакъв бизнес се помислиха за мутри и шефове на града. Наглостта, простотията и чувството за безнаказаност, липсата на действия от т- всичко това е причина да се стигат до такива трагедии! Само вижте какво става във врачанско- с. Галиче. Там си имат вечерн кмет, който кара джип за 200 бона. И всички, които са против него живеят в страх. На хората се тровят животните, палят им се постройки, бият се! И за това знаят всички, дори в национален ефир се говори за това и пак преди 2 дни големият син на Ценко Чоков е пребил младеж. Пострадалият отива във врачанската болница, защото ако отиде в белослатинската след 20 мин ще дойдат да го "респектират", както се случва често и той пред полицията, че сам е паднал вкъщи и има фрактура на ръката и над 20 синини по тялото....

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 15 яну 2016 12:50

Тоше, колкото и да обясняваш на някой хора, нещата те си знаят тяхното и няма да престанат да пишат глупости....
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 15 яну 2016 12:59

W84me написа:
Player написа:Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Недейте да съдите първосигнално. Някои подробности показват, че си е търсило боя това хлапе. Ако и на мен, някакъв пикльо ми бибитка и излезе с бокс да ме напада, сигурно и обижда, а още повече и да не съм сам, само на шампионче ще ми стане. Не оневинявам двамата братя, но са били провокирани от самозабравилото се с кола и гадже келешче, пред което показва, какъв мъж е. И аз съм имал подобни познати, които пред момичетата се правят на голямата работа, а после искат да им спасяват кожата... Комлексарчета.

Двама по 100 килограма срещу един 60 килограма? Нещо не ми се вижда равностойно, шибни му 2 шамара, вкарай му 2 шута и да си заминава. 100 килограмов мъж да те удари само веднъж с бокс и си в несвяст, а тия са го удряли доста повече.

Жалко за момчето. Тези здравеняци трябва да ги убият с камъни. Правила важащи за всички:
не се бий освен когато защитаваш живота си, защото за да победиш може да се наложи да убиеш или може да те убият;
за да победиш сам двама трябва да имаш много голямо предимство (напримар да ти стигат до кръста) ако все пак те нападват, по добре опитай да избягаш.

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 15 яну 2016 13:12

Тъпа селска история /като манталитет, няма значение къде се е случило/, каквито виждаме всекидневно. Няма невинни в тази ситуация. Малкият е постъпил глупаво, агресивно и без да разсъждава особено. Братята пък са типични комплексари. Заслужават по някоя година в затвора, за да си променят мирогледа малко, но тия призиви за линчове са излишни.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 яну 2016 13:40

Тодоре, да ти кажа честно, тоя Ники Турчето снощи го чух за пръв път :roll: Някакъв регионален ми се вижда ... Тука имахме доста такива, даже и няколко глобални, ама се преместиха в най-населените квартали в България :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 яну 2016 15:14

Местен е, да! Както Фидосова е окупирала Монтана, така и във Враца той контролира нещата. :|

Върни се в “Свободна зона”