Нещо не ми стана ясно ревящите за доживотни присъди и така нататък от друга планета ли падат?
Починалия е излязъл с бокса и го е използвал. Потвърдено от свидетели, потвърдено от собствената му приятелка. Най-нормалното нещо е в отговор да го понабият. Всъщност с оглед на факта, че това е метален бокс са го били малко: при подобно нападение направо си е редно да остане малко на легло.
След боя той не е бил в безпомощно или рисково състояние, напротив: бил е на крака, спокоен, всъщност в по-добро състояние от другите участници в боя. Пада и умира едва след това.
Лафовете, че "две мутри са били младежа целенасочено до смърт" са приказки за лека нощ.
При това положение дори да е повлиял някой от нанесените удари едва ли става дума за умисъл: ако искаха да го размажат тия двамата щяха наистина да го удрят докато се разпадне. А не след няколко удара да го чакат примерно 10 минути да му стане нещо.
Всички, които реват като заклани бих искал лично да преживеят подобна среща, с човек с бокс в ръка и да отнесат поне по 1-2 удара от това чудо. Пък да видим дали ще са на мнение, че нападателя им заслужава максимум 2 шамара.
Убиха шампион по таекуондо във Враца!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: Убиха шампион по таекуондо във Враца!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Че двамата имат вина в случая, ми е пределно ясно, но ... Като ти счупят огледалото и имаш проблеми, просто се обаждаш на полицията
Имаш свидетели ( приятелката и минувачи ), огледалото не е евтино ... Най-малкото ще получат актове за дребно хулиганство
Скачаш да се биеш, само ако си сигурен в силите си и го правиш решително - не трябва да ти дреме дали ще ги пратиш в болница или където и да било. Той им вади бокс, най-вероятно е и ударил някой от тях, което ги е озверило още повече
Поредица от лоши решения, които довеждат до нелепа смърт на млад човек
И да лежат много, файда няма ...
Леевски, оле
boabbb написа:Че двамата имат вина в случая, ми е пределно ясно, но ... Като ти счупят огледалото и имаш проблеми, просто се обаждаш на полициятаИмаш свидетели ( приятелката и минувачи ), огледалото не е евтино ... Най-малкото ще получат актове за дребно хулиганство
Скачаш да се биеш, само ако си сигурен в силите си и го правиш решително - не трябва да ти дреме дали ще ги пратиш в болница или където и да било. Той им вади бокс, най-вероятно е и ударил някой от тях, което ги е озверило още повече
Поредица от лоши решения, които довеждат до нелепа смърт на млад човек
И да лежат много, файда няма ...
И аз така си го обяснявам, след удара с бокса им е паднало пердето на братята(което не ги оневинява)
А в състояние на афект, се е стигнало до трагичният инцидент.
Който е ял шамари, знае как в един момент просто изпадаш в една ситуация в която не мислиш трезво.
За мен си е неправилна преценка на Тодор, къде тръгваш срещу двама и още повече братя.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
petko.h.markov
- Контакти:
Betchualeng Arnaikem написа:Нещо не ми стана ясно ревящите за доживотни присъди и така нататък от друга планета ли падат?
Починалия е излязъл с бокса и го е използвал. Потвърдено от свидетели, потвърдено от собствената му приятелка. Най-нормалното нещо е в отговор да го понабият. Всъщност с оглед на факта, че това е метален бокс са го били малко: при подобно нападение направо си е редно да остане малко на легло.
След боя той не е бил в безпомощно или рисково състояние, напротив: бил е на крака, спокоен, всъщност в по-добро състояние от другите участници в боя. Пада и умира едва след това.
Лафовете, че "две мутри са били младежа целенасочено до смърт" са приказки за лека нощ.
При това положение дори да е повлиял някой от нанесените удари едва ли става дума за умисъл: ако искаха да го размажат тия двамата щяха наистина да го удрят докато се разпадне. А не след няколко удара да го чакат примерно 10 минути да му стане нещо.
Всички, които реват като заклани бих искал лично да преживеят подобна среща, с човек с бокс в ръка и да отнесат поне по 1-2 удара от това чудо. Пък да видим дали ще са на мнение, че нападателя им заслужава максимум 2 шамара.
Много авторитетно се изказваш,даже аргументирано на база писанията.
Господ от всички живи същества,само на човека е дал език и говор,думи за общуване помежду ни.Защо не го използваме?Виж как продължава това и днес.
"23-годишният А. Стоянов, студент в Югозападния университет в Благоевград, е нападнат и пребит миналата вечер от свои „приятели“. Екшънът се разиграл около 23,20 часа в района на градската градина, в междублоковото пространство зад Областната управа в центъра на града, пише struma.bg.
Да отнемеш човешки живот с лека ръка-не го разбирам.
Понеже съм от Враца и тази поредна трагедия ме вбесява ще продължа да пиша да и да се опитвам да ви обяснавам някои неща. Разберете, че може и от един нанесен удар да умрете. Не е задължително да ви удрят в продължение на 30 мин, че да починете. Ударите в областта на главата са много опасни. Един безобиден удар в определена област на главата може да засегне центровете за дихателна и сърдечна дейност и приключвате. Кръвоизливите в мозъка са много опасни. Травмите на главата са специфични-днес получена, утре може да сте по-добре, а след два дни да се влошите и да изпаднете в кома (по подобен начин почина и едно 16год. момче, сляно от бой от безмозъчни батки с анаболни ръки). Затова и най-дребната черепномозъчна травма (комоцио) изисква преглед при невролог и дори хоспитализация. Повторната аутопсия, извършена от лекари от ВМА, ще е много важна и за съдебния процес.
И понеже говорим за Враца- снощи в "Шоуто на Слави" бе собственикът на една местна информационна агенция. Започва от седмата минута на клипа:
http://www.slavishow.com/%D1%88%D0%BE%D ... 16-%D0%B3/
И всичко, което казва, е истина. Да в града има такъв човек (Бузов говори за него), който е завладял всичко. Собтвеник е на дискотека, чиито охранители пребиха дете пред нея. В същата тази дискотека веднага след входа има диванчета, на които седят полицаи, а охраната пуска деца на 15,16,17 години в заведението. Полицаите си седят, изнасят им количка и никой не закача управителя и собственика. Шефът на полицията обядва в ресторантите на същия този господин.... и т.н. Двете големи дискотеки във Враца са в една сграда до паметника на Христо Ботев. В петък в 22:00 на площада спират две патрулки, защото не минава вечер, в която да не се намесват! Нещата не са розови и наистина изглеждат така. За мен хубавото е, че все по-рядко се прибирам в града. Там много хора, които имат някакъв бизнес се помислиха за мутри и шефове на града. Наглостта, простотията и чувството за безнаказаност, липсата на действия от т- всичко това е причина да се стигат до такива трагедии! Само вижте какво става във врачанско- с. Галиче. Там си имат вечерн кмет, който кара джип за 200 бона. И всички, които са против него живеят в страх. На хората се тровят животните, палят им се постройки, бият се! И за това знаят всички, дори в национален ефир се говори за това и пак преди 2 дни големият син на Ценко Чоков е пребил младеж. Пострадалият отива във врачанската болница, защото ако отиде в белослатинската след 20 мин ще дойдат да го "респектират", както се случва често и той пред полицията, че сам е паднал вкъщи и има фрактура на ръката и над 20 синини по тялото....
И понеже говорим за Враца- снощи в "Шоуто на Слави" бе собственикът на една местна информационна агенция. Започва от седмата минута на клипа:
http://www.slavishow.com/%D1%88%D0%BE%D ... 16-%D0%B3/
И всичко, което казва, е истина. Да в града има такъв човек (Бузов говори за него), който е завладял всичко. Собтвеник е на дискотека, чиито охранители пребиха дете пред нея. В същата тази дискотека веднага след входа има диванчета, на които седят полицаи, а охраната пуска деца на 15,16,17 години в заведението. Полицаите си седят, изнасят им количка и никой не закача управителя и собственика. Шефът на полицията обядва в ресторантите на същия този господин.... и т.н. Двете големи дискотеки във Враца са в една сграда до паметника на Христо Ботев. В петък в 22:00 на площада спират две патрулки, защото не минава вечер, в която да не се намесват! Нещата не са розови и наистина изглеждат така. За мен хубавото е, че все по-рядко се прибирам в града. Там много хора, които имат някакъв бизнес се помислиха за мутри и шефове на града. Наглостта, простотията и чувството за безнаказаност, липсата на действия от т- всичко това е причина да се стигат до такива трагедии! Само вижте какво става във врачанско- с. Галиче. Там си имат вечерн кмет, който кара джип за 200 бона. И всички, които са против него живеят в страх. На хората се тровят животните, палят им се постройки, бият се! И за това знаят всички, дори в национален ефир се говори за това и пак преди 2 дни големият син на Ценко Чоков е пребил младеж. Пострадалият отива във врачанската болница, защото ако отиде в белослатинската след 20 мин ще дойдат да го "респектират", както се случва често и той пред полицията, че сам е паднал вкъщи и има фрактура на ръката и над 20 синини по тялото....
- barca4ever
- Контакти:
Тоше, колкото и да обясняваш на някой хора, нещата те си знаят тяхното и няма да престанат да пишат глупости....
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
W84me написа:Player написа:Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Недейте да съдите първосигнално. Някои подробности показват, че си е търсило боя това хлапе. Ако и на мен, някакъв пикльо ми бибитка и излезе с бокс да ме напада, сигурно и обижда, а още повече и да не съм сам, само на шампионче ще ми стане. Не оневинявам двамата братя, но са били провокирани от самозабравилото се с кола и гадже келешче, пред което показва, какъв мъж е. И аз съм имал подобни познати, които пред момичетата се правят на голямата работа, а после искат да им спасяват кожата... Комлексарчета.
Двама по 100 килограма срещу един 60 килограма? Нещо не ми се вижда равностойно, шибни му 2 шамара, вкарай му 2 шута и да си заминава. 100 килограмов мъж да те удари само веднъж с бокс и си в несвяст, а тия са го удряли доста повече.
Жалко за момчето. Тези здравеняци трябва да ги убият с камъни. Правила важащи за всички:
не се бий освен когато защитаваш живота си, защото за да победиш може да се наложи да убиеш или може да те убият;
за да победиш сам двама трябва да имаш много голямо предимство (напримар да ти стигат до кръста) ако все пак те нападват, по добре опитай да избягаш.
Тъпа селска история /като манталитет, няма значение къде се е случило/, каквито виждаме всекидневно. Няма невинни в тази ситуация. Малкият е постъпил глупаво, агресивно и без да разсъждава особено. Братята пък са типични комплексари. Заслужават по някоя година в затвора, за да си променят мирогледа малко, но тия призиви за линчове са излишни.
Тодоре, да ти кажа честно, тоя Ники Турчето снощи го чух за пръв път
Някакъв регионален ми се вижда ... Тука имахме доста такива, даже и няколко глобални, ама се преместиха в най-населените квартали в България 
Леевски, оле
Местен е, да! Както Фидосова е окупирала Монтана, така и във Враца той контролира нещата.