sapio0o написа:Какво му е на Марсело? Вие мачовете на Реал гледате ли, за да го плюете точно него? Алаба в 80% от сезона е контузен, вкарал два пъти от пряк свободен и вече айде да го сложим в 11-та...
Я пак за контузиие на Алаба, та да се посмеем

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sapio0o написа:Какво му е на Марсело? Вие мачовете на Реал гледате ли, за да го плюете точно него? Алаба в 80% от сезона е контузен, вкарал два пъти от пряк свободен и вече айде да го сложим в 11-та...
crap написа:Вчера съм се смял през сълзи, когато видях в "най-добрата" 11-ца на Европа Марсело, Тиаго силва, Серхио Рамос - ихо де пута (съжалявам, но тия двете са неизменно заедно), Модрич и Погба. Просто по-нагласена 11-ка не съм виждал. Ако трябва реално и обективно да се оценява, тия горните нямаше и да попаднат в топ 30. За мен, най-добрите 11 са следните:
Вратар: Де Хеа (не съм фен на юнайтед и никога няма да бъда, но трябва да му се признае, че ако не беше той, този отбор в момента щеше да е в зоната на изпадащите. Уважам Ноер, но със защитата пред него, просто никога не е попадал под подобно напрежение, за испанеца това е ежедневие)
Дясно: Дани Алвеш (макар, че лично на мен ми се щеше да е Бейерин., може би догодина)
Център: Годин (вижте само допуснатите голове на Атлети, няма какво повече да се коментира, може би най-добрият централен защитник в последните 3-4 години)
Център: Тук имам колебания между Смолинг от МУ и Косчелни от Арсенал (и двамата изиграха критични роли за отборите си, за първия знаете, че му се налага да играе в най-скучният отбор на Европа, който издиша яко в центъра на терена, а втория е изключително важен в изграждането на атаките за Арсенал и е може би, според мен лично, най-добрият защитник в Англия през последната година)
Ляво: Лам (спор да няма, завършен футболист, с всички нужни качества, класи над Марсело)
Халф 1: Яя Туре (сърцето и душата на Сити)
Халф 2: Иниеста (сърцето и душата на Барса)
Халф 3: Месут Озил (сърцето и душата на Арсенал; човекът с най-много асистенции в Европа)
В нападение бих сменил Неймар с Варди и това е. Меси и Роналдо не виждам кой би ги съборил.
marchisio написа:Боби Борисов ти ли си ?
boabbb написа:Боби Борисов, ама ако видиш аудиторията - дори Борнемут - Нюкасъл има повече зрители от някой мач на Барса, Реал или ЮвеБарса и Реал мога да ги гледам само един срещу друг, и евентуално - мадридското дерби ... Другото е леш - мачове без смисъл и с предизвестен край
Какъв мазохист трябва да си, за да гледаш Барса - Леванте
Плюйте си, ама довечера ще гледате Нюкасъл - Юнайтед, а утре Пуул и Арсенал, нали
![]()
crap написа:boabbb написа:Боби Борисов, ама ако видиш аудиторията - дори Борнемут - Нюкасъл има повече зрители от някой мач на Барса, Реал или ЮвеБарса и Реал мога да ги гледам само един срещу друг, и евентуално - мадридското дерби ... Другото е леш - мачове без смисъл и с предизвестен край
Какъв мазохист трябва да си, за да гледаш Барса - Леванте
Плюйте си, ама довечера ще гледате Нюкасъл - Юнайтед, а утре Пуул и Арсенал, нали
![]()
+1![]()
Наскоро гледах мач от Сериа "А", ми, бая се чудих какъв е тоя спорт, който практикуват, по-скоро на бадминтон биеше, от колкото на футбол.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта