Златна топка - 2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Златна топка - 2015

Мнениеот MCMXIII » 12 яну 2016 10:51

sapio0o написа:Какво му е на Марсело? Вие мачовете на Реал гледате ли, за да го плюете точно него? Алаба в 80% от сезона е контузен, вкарал два пъти от пряк свободен и вече айде да го сложим в 11-та...

Я пак за контузиие на Алаба, та да се посмеем :lol:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 яну 2016 11:05

Вчера съм се смял през сълзи, когато видях в "най-добрата" 11-ца на Европа Марсело, Тиаго силва, Серхио Рамос - ихо де пута (съжалявам, но тия двете са неизменно заедно), Модрич и Погба. Просто по-нагласена 11-ка не съм виждал. Ако трябва реално и обективно да се оценява, тия горните нямаше и да попаднат в топ 30. За мен, най-добрите 11 са следните:

Вратар: Де Хеа (не съм фен на юнайтед и никога няма да бъда, но трябва да му се признае, че ако не беше той, този отбор в момента щеше да е в зоната на изпадащите. Уважам Ноер, но със защитата пред него, просто никога не е попадал под подобно напрежение, за испанеца това е ежедневие)

Дясно: Лам (спор да няма, завършен футболист, с всички нужни качества) edit-нах, два коментара надолу обяснявам защо :)
Център: Годин (вижте само допуснатите голове на Атлети, няма какво повече да се коментира, може би най-добрият централен защитник в последните 3-4 години)
Център: Тук имам колебания между Смолинг от МУ и Косчелни от Арсенал (и двамата изиграха критични роли за отборите си, за първия знаете, че му се налага да играе в най-скучният отбор на Европа, който издиша яко в центъра на терена, а втория е изключително важен в изграждането на атаките за Арсенал и е може би, според мен лично, най-добрият защитник в Англия през последната година)
Ляво: Алаба (класи над Марсело)

Халф 1: Яя Туре (сърцето и душата на Сити)
Халф 2: Иниеста (сърцето и душата на Барса)
Халф 3: Месут Озил (сърцето и душата на Арсенал; човекът с най-много асистенции в Европа)

В нападение бих сменил Неймар с Варди и това е. Меси и Роналдо не виждам кой би ги съборил. :)
Последна промяна от crap на 12 яну 2016 11:34, променено общо 2 пъти.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 яну 2016 11:22

Боготворя Лаам, ама вулеву :shock: Той игра там едно полувреме през 2015- а. Нойер има повече минути от него на този фланг ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 12 яну 2016 11:25

crap написа:Вчера съм се смял през сълзи, когато видях в "най-добрата" 11-ца на Европа Марсело, Тиаго силва, Серхио Рамос - ихо де пута (съжалявам, но тия двете са неизменно заедно), Модрич и Погба. Просто по-нагласена 11-ка не съм виждал. Ако трябва реално и обективно да се оценява, тия горните нямаше и да попаднат в топ 30. За мен, най-добрите 11 са следните:

Вратар: Де Хеа (не съм фен на юнайтед и никога няма да бъда, но трябва да му се признае, че ако не беше той, този отбор в момента щеше да е в зоната на изпадащите. Уважам Ноер, но със защитата пред него, просто никога не е попадал под подобно напрежение, за испанеца това е ежедневие)

Дясно: Дани Алвеш (макар, че лично на мен ми се щеше да е Бейерин., може би догодина)
Център: Годин (вижте само допуснатите голове на Атлети, няма какво повече да се коментира, може би най-добрият централен защитник в последните 3-4 години)
Център: Тук имам колебания между Смолинг от МУ и Косчелни от Арсенал (и двамата изиграха критични роли за отборите си, за първия знаете, че му се налага да играе в най-скучният отбор на Европа, който издиша яко в центъра на терена, а втория е изключително важен в изграждането на атаките за Арсенал и е може би, според мен лично, най-добрият защитник в Англия през последната година)
Ляво: Лам (спор да няма, завършен футболист, с всички нужни качества, класи над Марсело)

Халф 1: Яя Туре (сърцето и душата на Сити)
Халф 2: Иниеста (сърцето и душата на Барса)
Халф 3: Месут Озил (сърцето и душата на Арсенал; човекът с най-много асистенции в Европа)

В нападение бих сменил Неймар с Варди и това е. Меси и Роналдо не виждам кой би ги съборил. :)

Боби Борисов ти ли си ? :lol:
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 яну 2016 11:27

Писах го вляво, щото играе навсякъде. Пък не ми се искаше да махам Алвеш. Но всъщност, да, не се сетих, че вляво може да се сложи Алаба, а в дясно Лахм, точно така, това е правилната защита :)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 яну 2016 11:33

marchisio написа:Боби Борисов ти ли си ? :lol:

Задай конкретен въпрос и ще се обоснова. Все пак, говорим за лично мнение. С такива шегички не изплуваш много над блатото от "разбирачи" ;)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 яну 2016 11:37

Боби Борисов, ама ако видиш аудиторията - дори Борнемут - Нюкасъл има повече зрители от някой мач на Барса, Реал или Юве ;) Барса и Реал мога да ги гледам само един срещу друг, и евентуално - мадридското дерби ... Другото е леш - мачове без смисъл и с предизвестен край :roll: Какъв мазохист трябва да си, за да гледаш Барса - Леванте :?: Плюйте си, ама довечера ще гледате Нюкасъл - Юнайтед, а утре Пуул и Арсенал, нали :lol: :lol: Немското не го хуля - то се гледа, само на HD, обаче, че SD качеството на Евроспорт 2 е "мадафака" :mrgreen: Колегата вместо Варди трябва да сложи Суарес ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 яну 2016 11:39

boabbb написа:Боби Борисов, ама ако видиш аудиторията - дори Борнемут - Нюкасъл има повече зрители от някой мач на Барса, Реал или Юве ;) Барса и Реал мога да ги гледам само един срещу друг, и евентуално - мадридското дерби ... Другото е леш - мачове без смисъл и с предизвестен край :roll: Какъв мазохист трябва да си, за да гледаш Барса - Леванте :?: Плюйте си, ама довечера ще гледате Нюкасъл - Юнайтед, а утре Пуул и Арсенал, нали :lol: :lol:

+1 :!:
Наскоро гледах мач от Сериа "А", ми, бая се чудих какъв е тоя спорт, който практикуват, по-скоро на бадминтон биеше, от колкото на футбол.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 яну 2016 11:41

crap написа:
boabbb написа:Боби Борисов, ама ако видиш аудиторията - дори Борнемут - Нюкасъл има повече зрители от някой мач на Барса, Реал или Юве ;) Барса и Реал мога да ги гледам само един срещу друг, и евентуално - мадридското дерби ... Другото е леш - мачове без смисъл и с предизвестен край :roll: Какъв мазохист трябва да си, за да гледаш Барса - Леванте :?: Плюйте си, ама довечера ще гледате Нюкасъл - Юнайтед, а утре Пуул и Арсенал, нали :lol: :lol:

+1 :!:
Наскоро гледах мач от Сериа "А", ми, бая се чудих какъв е тоя спорт, който практикуват, по-скоро на бадминтон биеше, от колкото на футбол.

Там става за гледане Дерби Д'Италия и Дерби делла Мадонина ... Харесвам Интер, но са трудни за гледане :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 яну 2016 11:48

Съвсем друго е да гледаш Скънтроп Юнайтед как мачка Челси 93 минути, въпреки, че изоставаше в резултата. ;)
Няма спор, първенството/та в Англия са най-динамични и най-интересни, отборите почти винаги дават 100% от себе си, а не просто разхождат екипи. Просто е безумие, че няма нито един футболист в "най-добрата" 11-рка. Умишлено в кавички. ;)
YA GUNNERS YA

Върни се в “Футбол - Свят”