Новата лимузина на Путин!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Новата лимузина на Путин!

Мнениеот 1982 » 25 дек 2015 22:38

Ето, Станкич. :mrgreen: :mrgreen: (обърни внимание на годинките в скобите, да не се объркаш случайно кой от кого е копирал :mrgreen: )

Изображение

Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 дек 2015 23:17

язе написа:
diplomat написа:
язе написа:Ай сравни тези грозилища, с това произведение на изкуствотo...[rimg]https://fletchdale.files.wordpress.com/2013/01/bankoboev-ru_belyi_lamborghini_countach_p500_s_otkrytye_dveri.jpg[/rimg]

Никога не съм бил фен на Ламботата, честно казано, но откъм мощност са страшни машини, няма спор. Но не съм почитател на визията.

Е, тя точно визията им ги прави уникални, футуристични и брутално красиви. :)

Ако говорим за Ферари, за мен най- красивото е 458 Italia. :)

599 Фиорано без да се замислям :!:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 26 дек 2015 12:10

boabbb написа:
язе написа:
diplomat написа:
язе написа:Ай сравни тези грозилища, с това произведение на изкуствотo...[rimg]https://fletchdale.files.wordpress.com/2013/01/bankoboev-ru_belyi_lamborghini_countach_p500_s_otkrytye_dveri.jpg[/rimg]

Никога не съм бил фен на Ламботата, честно казано, но откъм мощност са страшни машини, няма спор. Но не съм почитател на визията.

Е, тя точно визията им ги прави уникални, футуристични и брутално красиви. :)

Ако говорим за Ферари, за мен най- красивото е 458 Italia. :)

599 Фиорано без да се замислям :!:

Изображение

Сравнявай.

Изображение
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 дек 2015 15:48

1982 написа:Да, но чарът на американските коли умря в края на 70-те години - заради петролната криза през онова десетилетие, федералните власти въведоха строги ограничения, което уби американската автомобилна индустрия. Размерите на колите започнаха постепенно да се свиват повече и повече, двигателите също, материалите като кожи, хром, дървесина и т.н., започнаха да бъдат замествани със заместители и т.н.

В резултат на това, отдавна американските автомобили не приличат на славните си събратя от 50-те, 60-те и 70-те, а на някакви поамериканчени европейски и японски модели. За съжаление, със съвременните все по-строги изисквания за вредните емисии и разхода на гориво, вече е пълна утопия да бъдат правени отново подобни коли. Дори европейците и азиатците, които по принцип правеха по-малки двигатели, започнаха и те да смаляват техните, като компенсират намаления обем чрез различните технологии за принудително пълнене.

Сега като го видях това се сетих за 2 коли, които ми избодоха очите:
Едната беше някакъв Москвич, който си вървеше нормално (като за такава кола) а дъртака, който го караше каза, че не му създава никакви ядове и с поддръжка го кара над 30 години вече.
Втората беше 1 Мерцедес от 50-те години, който висеше цифра време в 1 автосервиз. Един ден за нещо решиха да го местят и си потегли като чистак нов. И то въпреки, че не бяха полагали усилия от години да го поддържат.

Не им сравнявам качествата (от коли не разбирам), просто се зачудих колко от съвременните коли биха вървяли гладко след 30 или 50 години.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 26 дек 2015 16:00

Betchualeng Arnaikem написа:
1982 написа:Да, но чарът на американските коли умря в края на 70-те години - заради петролната криза през онова десетилетие, федералните власти въведоха строги ограничения, което уби американската автомобилна индустрия. Размерите на колите започнаха постепенно да се свиват повече и повече, двигателите също, материалите като кожи, хром, дървесина и т.н., започнаха да бъдат замествани със заместители и т.н.

В резултат на това, отдавна американските автомобили не приличат на славните си събратя от 50-те, 60-те и 70-те, а на някакви поамериканчени европейски и японски модели. За съжаление, със съвременните все по-строги изисквания за вредните емисии и разхода на гориво, вече е пълна утопия да бъдат правени отново подобни коли. Дори европейците и азиатците, които по принцип правеха по-малки двигатели, започнаха и те да смаляват техните, като компенсират намаления обем чрез различните технологии за принудително пълнене.

Сега като го видях това се сетих за 2 коли, които ми избодоха очите:
Едната беше някакъв Москвич, който си вървеше нормално (като за такава кола) а дъртака, който го караше каза, че не му създава никакви ядове и с поддръжка го кара над 30 години вече.
Втората беше 1 Мерцедес от 50-те години, който висеше цифра време в 1 автосервиз. Един ден за нещо решиха да го местят и си потегли като чистак нов. И то въпреки, че не бяха полагали усилия от години да го поддържат.

Не им сравнявам качествата (от коли не разбирам), просто се зачудих колко от съвременните коли биха вървяли гладко след 30 или 50 години.

Съвременните автомобили, умишлено се правят така, че да дадат фира, малко след като им изтече гаранцията. Всичко почва да се разваля и поддръжката става безмислена. Аз съм изумен, как може датчик на разпределителен вал да се развали? Та това е просто един магнит! Как успяхте да го направите бе?
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 дек 2015 18:05

1982 написа:Ето, Станкич. :mrgreen: :mrgreen: (обърни внимание на годинките в скобите, да не се объркаш случайно кой от кого е копирал :mrgreen: )

Изображение

Изображение

Да сравняваш счупеният и изкривен Форд с прекрасната и изискана Волга, си е направо кощунство и висша форма на извратен вкус ;) Къде я видя тази прилика, така и не ми става ясно 8-) Нямам думи просто 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 дек 2015 18:24

CTAHKO написа:
1982 написа:Ето, Станкич. :mrgreen: :mrgreen: (обърни внимание на годинките в скобите, да не се объркаш случайно кой от кого е копирал :mrgreen: )

Изображение

Изображение

Да сравняваш счупеният и изкривен Форд с прекрасната и изискана Волга, си е направо кощунство и висша форма на извратен вкус ;) Къде я видя тази прилика, така и не ми става ясно 8-) Нямам думи просто 8-)

Хайде пак със станковите мантри. Ето заради такива мнения си за перманентен бан.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 дек 2015 22:04

Добре че са тези "изкривени" и "счупени" Фордове, че да има от кого да изкопират "прекрасната" си Волга съветите. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А прилики няма, то дизайнът буквално е прекопиран целият, като руснаците само са попроменили козметично тук и там, то оставаше и гайките и болтовете да прекопират едно към едно. :lol: :lol: :lol:

Ето ти и прословутата съветска Чайка, така, случайно, много мяза на Пакард Патришън от средата на 50-те, съвсем случайно, разбира се. :lol: :lol:

Изображение

Изображение

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 дек 2015 22:56

Betchualeng Arnaikem написа:Не им сравнявам качествата (от коли не разбирам), просто се зачудих колко от съвременните коли биха вървяли гладко след 30 или 50 години.

Има доста коли, които, ако се експлоатират съвестно и качествено, биха вървяли чудесно и след 30 години.

Иначе, не е съвсем коректно едно такова сравнение, просто защото автомобилите до към началото на 90-те, като цяло, са доста просто устроени, в сравнение със съвременните коли, които са бъкани от всякакви модерни и чувствителни технологии.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 дек 2015 23:08

1982 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Не им сравнявам качествата (от коли не разбирам), просто се зачудих колко от съвременните коли биха вървяли гладко след 30 или 50 години.

Има доста коли, които, ако се експлоатират съвестно и качествено, биха вървяли чудесно и след 30 години.

Иначе, не е съвсем коректно едно такова сравнение, просто защото автомобилите до към началото на 90-те, като цяло, са доста просто устроени, в сравнение със съвременните коли, които са бъкани от всякакви модерни и чувствителни технологии.

Е сигурно си прав, де да знам. Както казах - от коли не разбирам. Просто понеже бях виждал много коли на по 15-20 години, които вече бяха на последно издихание се впечатлих, че тия двете си вървяха без забележки (според тия дето ги шофираха).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”