Je suis Платини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Je suis Платини

Мнениеот Thsmith » 21 дек 2015 16:54

PFC Litex написа:
JohnnieWalker написа:След като и официално ги махнаха тея боклуци, СП в Русия и Катар остават ли ?

Решенията са взети, а и кой ще се наеме да поеме организация от днес за утре, три години е много малко време за организиране на турнир от такъв ранг.
Катар - там забрави да бъде отнето, нещо което не става с пари, става с адски много пари, а в Катар има прекалено много пари.
Нас българите, какво ни дреме, къде ще са финалите?

Абе какво е малко. Дават го на Великобритания или САЩ и са готови след 1 седмица. Имат си стадиони, инфраструктура, служби за сигурност, места за туристи.... всичко е ОК. Да им го взимат на рашъните и на чалмите по най бързия начин.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 дек 2015 17:27

Thsmith написа:Абе какво е малко. Дават го на Великобритания или САЩ и са готови след 1 седмица. Имат си стадиони, инфраструктура, служби за сигурност, места за туристи.... всичко е ОК. Да им го взимат на рашъните и на чалмите по най бързия начин.

Съгласен съм, искаш ли да напишем писмо до фифа или да се обадим някъде, готов съм да се подпиша където кажеш, ама да знаеш, че ти ще говориш, аз може да почукам на вратата само, както пред учителската стая, искаш ли?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Kolakov
Контакти:

Мнениеот Kolakov » 21 дек 2015 18:37

Идват хубави времена за футбола.Дано следващият президент да не е корумпиран или поне не толкова.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 дек 2015 18:46

Thsmith написа:
PFC Litex написа:
JohnnieWalker написа:След като и официално ги махнаха тея боклуци, СП в Русия и Катар остават ли ?

Решенията са взети, а и кой ще се наеме да поеме организация от днес за утре, три години е много малко време за организиране на турнир от такъв ранг.
Катар - там забрави да бъде отнето, нещо което не става с пари, става с адски много пари, а в Катар има прекалено много пари.
Нас българите, какво ни дреме, къде ще са финалите?

Абе какво е малко. Дават го на Великобритания или САЩ и са готови след 1 седмица. Имат си стадиони, инфраструктура, служби за сигурност, места за туристи.... всичко е ОК. Да им го взимат на рашъните и на чалмите по най бързия начин.

Защо да взимат СП от Русия? :?: Да анулират тогава първенството в Германия, щото за там отдавна е ясно, че всичко е било корупция. Същото важи за Корея и Япония. Катар е най-жалкият избор от футболна гледна точка, но очаквах че от финансова гледна точка ще подкрепиш - все пак нали парата е най-важна. ;)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 дек 2015 18:46

HoUs4oOL написа:Съгласен съм, искаш ли да напишем писмо до фифа или да се обадим някъде, готов съм да се подпиша където кажеш, ама да знаеш, че ти ще говориш, аз може да почукам на вратата само, както пред учителската стая, искаш ли?

Вече получи точка за трол на годината, може да намалиш темпото. Няма нужда да се напъваш в последните дни.

diplomat написа:Защо да взимат СП от Русия? :?: Да анулират тогава първенството в Германия, щото за там отдавна е ясно, че всичко е било корупция. Същото важи за Корея и Япония. Катар е най-жалкият избор от футболна гледна точка, но очаквах че от финансова гледна точка ще подкрепиш - все пак нали парата е най-важна. ;)

Какво има да анулират на дадено първенство не ми е ясно? Няма никаква логична причина да провеждаш такива първенства на газЪ на света където отгоре на това не се знае дали първенство ще се играе или се се разхождат танкове :) Аз смятам, че тези първенства трябва да се провеждат само в "бели държави". Нямам предвид като цвят, а като условие в държавата. Точно като Германия и Япония. Някъде където имаш всички условия, всички удобства, изобщо всичко което си поиска човек. Има и добре развита служба за сигурност и не се опасяваш, че ще свършиш в някоя джунгла или някое блато :lol:
Такива условия може да има само в бяла държава.

Просто не е сериозно да сравняваш условията, които предлагат държави като Германия и такива като ЮАР, Бразилия, Русия, Катар и етк

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 дек 2015 19:00

Thsmith написа:
diplomat написа:Защо да взимат СП от Русия? :?: Да анулират тогава първенството в Германия, щото за там отдавна е ясно, че всичко е било корупция. Същото важи за Корея и Япония. Катар е най-жалкият избор от футболна гледна точка, но очаквах че от финансова гледна точка ще подкрепиш - все пак нали парата е най-важна. ;)

Какво има да анулират на дадено първенство не ми е ясно? Няма никаква логична причина да провеждаш такива първенства на газЪ на света където отгоре на това не се знае дали първенство ще се играе или се се разхождат танкове :) Аз смятам, че тези първенства трябва да се провеждат само в "бели държави". Нямам предвид като цвят, а като условие в държавата. Точно като Германия и Япония. Някъде където имаш всички условия, всички удобства, изобщо всичко което си поиска човек. Има и добре развита служба за сигурност и не се опасяваш, че ще свършиш в някоя джунгла или някое блато :lol:

Ама това не е демократично. :lol: Катар, с налетите милиарди, ще отговаря точно на твоите изисквания, с всичките "удобства"

Русия е държава с огромни ресурси, потенциал и напълно заслужава правото да бъде домакин на СП. Факт е, че най-вероятно са спечелили чрез корупция, но това важи за доста от предишните държави-домакини на това събитие. Всичко останало е демагогия и лични пристрастия - същото би било Александров да твърди, че САЩ не трябва да има правото да организира Световно, ако бъде избрана. Твоя си работа, в крайна сметка, но просто не съм съгласен с доводите ти, ама изобщо.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 дек 2015 19:15

diplomat написа:
Thsmith написа:

Ама това не е демократично. :lol: Катар, с налетите милиарди, ще отговаря точно на твоите изисквания, с всичките "удобства"

Русия е държава с огромни ресурси, потенциал и напълно заслужава правото да бъде домакин на СП. Факт е, че най-вероятно са спечелили чрез корупция, но това важи за доста от предишните държави-домакини на това събитие. Всичко останало е демагогия и лични пристрастия - същото би било Александров да твърди, че САЩ не трябва да има правото да организира Световно, ако бъде избрана. Твоя си работа, в крайна сметка, но просто не съм съгласен с доводите ти, ама изобщо.

Е как ще отговаря : ) Пълно е с чалми и е все пак ислямска държава с доста ограничения. Аз не виждам нищо общо между Русия и САЩ за да се твърди същото. Виж стадионите в САЩ и тези в Русия, виж условията които предлагат на турсита и си помисли дали спокойно би минал 3000 км през Русия. Това не е олимпийско градче което да заградиш и да пазиш, а се провежда в огромни райони и трябва да осигури нуждите на огромен поток от хора. Изобщо не коментирам как е спечелено, а какво предлага дадена държава.

Тук не става въпрос колко танкове имаш, а какво предлагаш на туристите и феновете. Сложи Уембли и Емирейтс от едната страна, сложи Котън Бол, МетЛайф и ги сравни с Петровски и останалите. Все едно да сравняваш Лас Вегас и ... Крим :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 дек 2015 19:29

Thsmith написа:Е как ще отговаря : ) Пълно е с чалми и е все пак ислямска държава с доста ограничения. Аз не виждам нищо общо между Русия и САЩ за да се твърди същото. Виж стадионите в САЩ и тези в Русия, виж условията които предлагат на турсита и си помисли дали спокойно би минал 3000 км през Русия. Това не е олимпийско градче което да заградиш и да пазиш, а се провежда в огромни райони и трябва да осигури нуждите на огромен поток от хора. Изобщо не коментирам как е спечелено, а какво предлага дадена държава.

Тук не става въпрос колко танкове имаш, а какво предлагаш на туристите и феновете. Сложи Уембли и Емирейтс от едната страна, сложи Котън Бол, МетЛайф и ги сравни с Петровски и останалите. Все едно да сравняваш Лас Вегас и ... Крим :lol:

Пак ти казвам - до 2022 толкова петролни милиарди могат да се налеят в Катар, че държавата ще бъде преобразена напълно. Но пак бих бил против тяхната кандидатура.

За стадионите - до 2018 ще вдигнат страшни съоръжения, за което няма никакви съмнения. Просто потърси в гуглето и ще видиш, че това няма да е проблем. Единствено съм съгласен с теб за проблемите около огромните разстояния, но не съм наясно кои градове точно ще бъдат използвани за провеждането на мачовете. Най-адекватно би било да се състоят предимно в европейската част на Русия.

За сравнението със САЩ - никой не твърди, че Русия има по-добра инфраструктура за СП от Щатите. Но РФ има потенциал, има и ресурси за да направи нужните промени, и напълно заслужава този шанс, който би донесъл голямо развитие дори за обикновения живот в страната, както се случи в Бразилия - едно от условията да приемат СП през 2012 беше овладяването на фавелите, и сериозна борба с мафията и организираната престъпност. Защо трябва да се отнема правото на Русия да се развива? :?:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 дек 2015 19:33

Thsmith написа:Вече получи точка за трол на годината, може да намалиш темпото. Няма нужда да се напъваш в последните дни.

Опитвам се да бъда остроумен, кажи ако не ми се получава, за да не се излагам.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 дек 2015 19:39

diplomat написа:Пак ти казвам - до 2022 толкова петролни милиарди могат да се налеят в Катар, че държавата ще бъде преобразена напълно. Но пак бих бил против тяхната кандидатура.

За стадионите - до 2018 ще вдигнат страшни съоръжения, за което няма никакви съмнения. Просто потърси в гуглето и ще видиш, че това няма да е проблем. Единствено съм съгласен с теб за проблемите около огромните разстояния, но не съм наясно кои градове точно ще бъдат използвани за провеждането на мачовете. Най-адекватно би било да се състоят предимно в европейската част на Русия.

За сравнението със САЩ - никой не твърди, че Русия има по-добра инфраструктура за СП от Щатите. Но РФ има потенциал, има и ресурси за да направи нужните промени, и напълно заслужава този шанс, който би донесъл голямо развитие дори за обикновения живот в страната, както се случи в Бразилия - едно от условията да приемат СП през 2012 беше овладяването на фавелите, и сериозна борба с мафията и организираната престъпност. Защо трябва да се отнема правото на Русия да се развива? :?:

Ама ти защо изобщо му се връзваш?
Руслямска държава няма ресурси, точка по въпроса, виж го само какви сравнения вади, сравнява 20 хилядния Петровски с Уембли, а на стадиона на Зенит изобщо няма да се играят мачове. :lol:
Ей тук има карта с местоположението на градовете, разбира се, че разстоянието е проблем, но е ясно, че организаторите ще се съобразят с това, няма как един отбор да играе два поредни мача в Калининград и Екатеринбург например...
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0 ... D0%BB_2018
Ето ги рекламните клипчета на ФИФА за градовете, в дясно са и за другите градове...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jjqd_fYVzsI[/youtube]

Върни се в “Свободна зона”