HoUs4oOL написа:Съгласен съм, искаш ли да напишем писмо до фифа или да се обадим някъде, готов съм да се подпиша където кажеш, ама да знаеш, че ти ще говориш, аз може да почукам на вратата само, както пред учителската стая, искаш ли?
Вече получи точка за трол на годината, може да намалиш темпото. Няма нужда да се напъваш в последните дни.
diplomat написа:Защо да взимат СП от Русия?

Да анулират тогава първенството в Германия, щото за там отдавна е ясно, че всичко е било корупция. Същото важи за Корея и Япония. Катар е най-жалкият избор от футболна гледна точка, но очаквах че от финансова гледна точка ще подкрепиш - все пак нали парата е най-важна.

Какво има да анулират на дадено първенство не ми е ясно? Няма никаква логична причина да провеждаш такива първенства на газЪ на света където отгоре на това не се знае дали първенство ще се играе или се се разхождат танкове

Аз смятам, че тези първенства трябва да се провеждат само в "бели държави". Нямам предвид като цвят, а като условие в държавата. Точно като Германия и Япония. Някъде където имаш всички условия, всички удобства, изобщо всичко което си поиска човек. Има и добре развита служба за сигурност и не се опасяваш, че ще свършиш в някоя джунгла или някое блато
Такива условия може да има само в бяла държава.
Просто не е сериозно да сравняваш условията, които предлагат държави като Германия и такива като ЮАР, Бразилия, Русия, Катар и етк