Evil23 написа:Изчакай да дойде януари и пак ще говорим. Школата на Литекс при всички случаи, ще си остане школа на Литекс.
Чакам. Не бързам за никъде.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Evil23 написа:Изчакай да дойде януари и пак ще говорим. Школата на Литекс при всички случаи, ще си остане школа на Литекс.
Beladona написа:Литекс ще е в Б група ! Гришата ще спре да дава пари и за ЦСКА след НОВА ГОДИНА , Инджов също ! Ще чакат Васил Божков да им го вземе под носа ! Айде , честито , Ганчевисти !
Beladona написа:Литекс ще е в Б група ! Гришата ще спре да дава пари и за ЦСКА след НОВА ГОДИНА , Инджов също ! Ще чакат Васил Божков да им го вземе под носа ! Айде , честито , Ганчевисти !
Кировец написа:Beladona написа:Литекс ще е в Б група ! Гришата ще спре да дава пари и за ЦСКА след НОВА ГОДИНА , Инджов също ! Ще чакат Васил Божков да им го вземе под носа ! Айде , честито , Ганчевисти !
Със сигурност ще има гласуване за бъдещето на "оранжевите", но не е ясно колко от членовете на Изпълкома ще поискат да се прекрачват законите. - See more at: http://kanal3.bg/news/sport/football/21 ... Bbf6g.dpuf
Може и в А да си ги оставят. Ще видим.
Evil23 написа:Beladona написа:Литекс ще е в Б група ! Гришата ще спре да дава пари и за ЦСКА след НОВА ГОДИНА , Инджов също ! Ще чакат Васил Божков да им го вземе под носа ! Айде , честито , Ганчевисти !
Това само ти можеш да го измислиш, колежке. При това с такъв патос.![]()
Evil23 написа:vaskonti написа:Evil23 написа:Кировец написа:Аз ли съм писал, че нас ни интересува Литекс? Па и нагъл на всичкото отгоре. Кои нас бе?
Написал съм, че ни интересува Литекс в друг аспект. Като не можеш да го схванеш не съм ти виновен.
Под друг аспект вероятно визираш новите дрехи на Литекс?
Между другото, ще ми припомниш ли през 1999г., когато се регистрира сегашното ПФК, чие място и чий лиценз наследи, беше ли одобрено от всички всевъзможни иституции начело с УЕФА и... нямаше ли предварително изискване всичко това да се случи? След това ще те помоля да ми обясниш какво общо има онзи случай със сегашното преобличане.
Това ще се види. Ако БФС, УЕФА и ФИФА нямат нищо против преструктурирането на Литекс на ЦСКА в Б група, тогава трябва да сме свръх морални, за да сме само ние против.
vaskonti написа:Evil23 написа:vaskonti написа:Evil23 написа:Кировец написа:Аз ли съм писал, че нас ни интересува Литекс? Па и нагъл на всичкото отгоре. Кои нас бе?
Написал съм, че ни интересува Литекс в друг аспект. Като не можеш да го схванеш не съм ти виновен.
Под друг аспект вероятно визираш новите дрехи на Литекс?
Между другото, ще ми припомниш ли през 1999г., когато се регистрира сегашното ПФК, чие място и чий лиценз наследи, беше ли одобрено от всички всевъзможни иституции начело с УЕФА и... нямаше ли предварително изискване всичко това да се случи? След това ще те помоля да ми обясниш какво общо има онзи случай със сегашното преобличане.
Това ще се види. Ако БФС, УЕФА и ФИФА нямат нищо против преструктурирането на Литекс на ЦСКА в Б група, тогава трябва да сме свръх морални, за да сме само ние против.
Аз от сега ти гарантирам, че никой няма да има нищо против Литекс да стане ЦСКА. Ако искат, може и Милан да се кръстят, няма никакъв проблем. Проблемът идва от там, че това ще си е бившия Литекс, ЛЕКС, Осъм, Кърпачев и т.н, а не ЦСКА. Не защото аз го казвам, а защото всички ще го казват, начело с УЕФА и ФИФА. И нормално - новия клуб ще има сто тона документи доказващи пряка връзка с Литекс и нито една хартийка показваща дори само една косвена връзка с ЦСКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта