ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кировец » 19 дек 2015 18:54

Evil23 написа:Изчакай да дойде януари и пак ще говорим. Школата на Литекс при всички случаи, ще си остане школа на Литекс. ;)

Чакам. Не бързам за никъде.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 дек 2015 18:57

Evil23 написа:Изчакай да дойде януари и пак ще говорим. Школата на Литекс при всички случаи, ще си остане школа на Литекс. ;)

Казваш, като дойде януари и ще спре докато ЦСКА не се оправи. При Лупи сакралната дата беше "след празниците", след това стана 1-и март, след това стана 30 април, по-късно стана 27-и септември, нинам кой октомври и ето че иде януари.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 19 дек 2015 18:57

Литекс ще е в Б група ! Гришата ще спре да дава пари и за ЦСКА след НОВА ГОДИНА , Инджов също ! Ще чакат Васил Божков да им го вземе под носа ! Айде , честито , Ганчевисти !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 дек 2015 19:01

Beladona написа:Литекс ще е в Б група ! Гришата ще спре да дава пари и за ЦСКА след НОВА ГОДИНА , Инджов също ! Ще чакат Васил Божков да им го вземе под носа ! Айде , честито , Ганчевисти !

Със сигурност ще има гласуване за бъдещето на "оранжевите", но не е ясно колко от членовете на Из­пълкома ще поис­кат да се прекрач­ват законите. - See more at: http://kanal3.bg/news/sport/football/21 ... Bbf6g.dpuf

Може и в А да си ги оставят. Ще видим. :roll:

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 19 дек 2015 19:04

Beladona написа:Литекс ще е в Б група ! Гришата ще спре да дава пари и за ЦСКА след НОВА ГОДИНА , Инджов също ! Ще чакат Васил Божков да им го вземе под носа ! Айде , честито , Ганчевисти !

Това само ти можеш да го измислиш, колежке. При това с такъв патос. ;) 8-)

Beladona

Мнениеот Beladona » 19 дек 2015 19:29

Кировец написа:

Със сигурност ще има гласуване за бъдещето на "оранжевите", но не е ясно колко от членовете на Из­пълкома ще поис­кат да се прекрач­ват законите. - See more at: http://kanal3.bg/news/sport/football/21 ... Bbf6g.dpuf

Може и в А да си ги оставят. Ще видим. :roll:

вчера говорих с един от най- влиятелните членове на Изпълкома и той ми каза , 99,9 % Литекс няма да ги връщат ! - както вече ви е добре известно не си измислям глупости .

Beladona

Мнениеот Beladona » 19 дек 2015 19:30

Evil23 написа:

Това само ти можеш да го измислиш, колежке. При това с такъв патос. ;) 8-)

Така е . Уникален съм . Както и всеки тук !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2015 22:20

Evil23 написа:
vaskonti написа:
Evil23 написа:
Кировец написа:Аз ли съм писал, че нас ни интересува Литекс? Па и нагъл на всичкото отгоре. Кои нас бе? :lol:

Написал съм, че ни интересува Литекс в друг аспект. Като не можеш да го схванеш не съм ти виновен. ;)

Под друг аспект вероятно визираш новите дрехи на Литекс?

Между другото, ще ми припомниш ли през 1999г., когато се регистрира сегашното ПФК, чие място и чий лиценз наследи, беше ли одобрено от всички всевъзможни иституции начело с УЕФА и... нямаше ли предварително изискване всичко това да се случи? След това ще те помоля да ми обясниш какво общо има онзи случай със сегашното преобличане.

Това ще се види. Ако БФС, УЕФА и ФИФА нямат нищо против преструктурирането на Литекс на ЦСКА в Б група, тогава трябва да сме свръх морални, за да сме само ние против.

Аз от сега ти гарантирам, че никой няма да има нищо против Литекс да стане ЦСКА. Ако искат, може и Милан да се кръстят, няма никакъв проблем. Проблемът идва от там, че това ще си е бившия Литекс, ЛЕКС, Осъм, Кърпачев и т.н, а не ЦСКА. Не защото аз го казвам, а защото всички ще го казват, начело с УЕФА и ФИФА. И нормално - новия клуб ще има сто тона документи доказващи пряка връзка с Литекс и нито една хартийка показваща дори само една косвена връзка с ЦСКА.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 дек 2015 22:51

vaskonti написа:
Evil23 написа:
vaskonti написа:
Evil23 написа:
Кировец написа:Аз ли съм писал, че нас ни интересува Литекс? Па и нагъл на всичкото отгоре. Кои нас бе? :lol:

Написал съм, че ни интересува Литекс в друг аспект. Като не можеш да го схванеш не съм ти виновен. ;)

Под друг аспект вероятно визираш новите дрехи на Литекс?

Между другото, ще ми припомниш ли през 1999г., когато се регистрира сегашното ПФК, чие място и чий лиценз наследи, беше ли одобрено от всички всевъзможни иституции начело с УЕФА и... нямаше ли предварително изискване всичко това да се случи? След това ще те помоля да ми обясниш какво общо има онзи случай със сегашното преобличане.

Това ще се види. Ако БФС, УЕФА и ФИФА нямат нищо против преструктурирането на Литекс на ЦСКА в Б група, тогава трябва да сме свръх морални, за да сме само ние против.

Аз от сега ти гарантирам, че никой няма да има нищо против Литекс да стане ЦСКА. Ако искат, може и Милан да се кръстят, няма никакъв проблем. Проблемът идва от там, че това ще си е бившия Литекс, ЛЕКС, Осъм, Кърпачев и т.н, а не ЦСКА. Не защото аз го казвам, а защото всички ще го казват, начело с УЕФА и ФИФА. И нормално - новия клуб ще има сто тона документи доказващи пряка връзка с Литекс и нито една хартийка показваща дори само една косвена връзка с ЦСКА.

109%.Пример:През 1985 създадоха Средец или ПФКА Средец но всички знаеха че това е и си остана ЦСКА.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 дек 2015 23:01

Нищо не са създавали, просто смениха имената на Левски и ЦСКА на Витоша и Средец.

Да разформироваш тези 2 клуба, значи да изкараш от А група и да почват начисто от дъното.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”