Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот HoUs4oOL » 18 дек 2015 22:43

Официално германското разузнаване възобнови контактите си с Асад.

http://www.ibtimes.com/german-spies-bat ... ht-2232040
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 дек 2015 23:59

1982 написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:"Айде, е** си *******" - Хр. Стоичков :mrgreen: :mrgreen:

Нищо не разкрива така добре характера на човека като това, на което се смее - Гьоте

За такива като Гьоце, Мъдрецът го е казал ясно преди време:

"Айнцу, цвайнцу, дрън-дрън" :lol: :lol: :lol:

За името ще приема, че е неволна правописна грешка. Колкото до останалото - Гьоте ще бъде помнен и цитиран и след като Камата бъде забравен (а Стоичков ще го помнят немалко време). Това, че някой, който те дразни използва името на Гьоте не е повод да ръсиш подобни глупости. Още повече пък цитирайки един пълен селяндур. Защото Стоичков е голям играч и още по-голям селяк.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 дек 2015 00:06

Не, името е волна правописна "грешка".

Честно казано, боли ме хуя за шибаняка Гьоце, аз съм българин, и като такъв много повече тача Стоичков, най-малкото ми е донесъл уникална радост, а дали ще бъде помнен или не, ми е последна грижа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 дек 2015 00:11

1982 написа:Не, името е волна правописна "грешка".

Честно казано, боли ме хуя за шибаняка Гьоце, аз съм българин, и като такъв много повече тача Стоичков, най-малкото ми е донесъл уникална радост, а дали ще бъде помнен или не, ми е последна грижа.

Аха, и понеже повече тачиш Стоичков и ти е носил радост това е повод да наричаш Гьоте шибаняк.
И въобще е страшно нелепо да споменаваш двамата в едно изречение, но е нужно да знаеш кой от двамата какъв е и същевременно да използваш толкова мисъл, колкото изразходват умрелите котки нощем.

Всичко това без извинение, защото с подобни олигофренски изпълнения демонстрираш ниво, до което дори александров не винаги пада. Рекорди поставяш момче, просто го умееш.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 дек 2015 00:23

Нарекох го "шибаняк", най-вече заради шибаняци като теб, прости и ограничени, които само търсят за каква простотия да се заядат, дори Станко усети, че всичко е ебавка и закачка, само ти се хвана за сламката и направи от мухата слон.

Дори и емотикони съм сложил, точно заради тъпанари като теб, понеже знам, че само дебнете за каква дреболия да се заядете, но ти си непоправим дебил.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 дек 2015 00:32

1982 написа:Нарекох го "шибаняк", най-вече заради шибаняци като теб, прости и ограничени, които само търсят за каква простотия да се заядат, дори Станко усети, че всичко е ебавка и закачка, само ти се хвана за сламката и направи от мухата слон.

Дори и емотикони съм сложил, точно заради тъпанари като теб, понеже знам, че само дебнете за каква дреболия да се заядете, но ти си непоправим дебил.

Сравнено с някои хора може да съм ограничен, но по форуми като тоя едва ли има и 10 такива.. Такива лафове ще ръсиш пред огледалото, за да може събеседника ти да е достатъчно тъп да ти се върже.
Ти си малоумника, който ръси простотия след простотия, после решаваш, че са се заяли с теб. Същия кретен, който не пропуска някъде да се из*ере по любимата си мишена.

А сега ако обичаш ми прати умрялата котка. С нея по-лесно ще се води нормален разговор.
И не си прави труда да ми отговаряш, с подобно поведение може да я докараш единствено до това наистина да се забавлявам целенасочено с напъните ти да настигнеш бедното умряло животно.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 дек 2015 00:39

Нещастнико, ти ме цитираш и почваш да ме обиждаш, какъв отговор очакваш ??!

Идвате, обиждате, па като ви се отговори, после аз съм бил малоумникът. Като не си съгласен с нещо, можеш нормално да го напишеш.

И пак ти казвам, в случая всичко беше на ташак, дори Станко не се хвана за тея тъпотии, само ти, нещастен лайнар.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 19 дек 2015 14:30

Фронтова сводка: Руската далечна авиация стовари над 1500 бомби по ДАЕШ в Сирия
Ту-160 са изстреляли 20 крилати ракети с въздушно базиране
Публикувано: 19 дек. 2015

Към днешна дата самолетите от далечната авиация на Русия са извършили 145 бойни излитания за нанасяне на удари по инфраструктура на „Ислямска държава” на територията на Сирия. Това съобщи в ефира на радио „Ехото на Москва” зам.-командващият на Далечната авиация генерал-майор Анатолий Коновалов. „Като цяло са извършени 145 излитания. Пуснати са над 1 500 авиационни бомби, използвани са около 20 крилати ракети с въздушно базиране”, каза той.

Екипажите са били във въздуха 16 часа. Ако Ту-160 са използвали крилати ракети, то Ту-22М3 са бомбардирали инфраструктура на джихадистите, поясни генералът.
БЛИЦ
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 19 дек 2015 19:39

FLANKER написа:Фронтова сводка: Руската далечна авиация стовари над 1500 бомби по ДАЕШ в Сирия
Ту-160 са изстреляли 20 крилати ракети с въздушно базиране
Публикувано: 19 дек. 2015

Към днешна дата самолетите от далечната авиация на Русия са извършили 145 бойни излитания за нанасяне на удари по инфраструктура на „Ислямска държава” на територията на Сирия. Това съобщи в ефира на радио „Ехото на Москва” зам.-командващият на Далечната авиация генерал-майор Анатолий Коновалов. „Като цяло са извършени 145 излитания. Пуснати са над 1 500 авиационни бомби, използвани са около 20 крилати ракети с въздушно базиране”, каза той.

Екипажите са били във въздуха 16 часа. Ако Ту-160 са използвали крилати ракети, то Ту-22М3 са бомбардирали инфраструктура на джихадистите, поясни генералът.
БЛИЦ

Фланки, то песъкО требе на стъкло да е станал вече там, а даеш си ги има! :roll:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2015 20:01

Бреййй, тук станало интрига на тема Гьоте vs Стоичков :lol: Какво нещо е живота, не спира да ни поднася изненади. - СТАНКО
Последна промяна от CTAHKO на 19 дек 2015 20:02, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”