Официално германското разузнаване възобнови контактите си с Асад.
http://www.ibtimes.com/german-spies-bat ... ht-2232040
Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
1982 написа:CTAHKO написа:1982 написа:"Айде, е** си *******" - Хр. Стоичков![]()
Нищо не разкрива така добре характера на човека като това, на което се смее - Гьоте
За такива като Гьоце, Мъдрецът го е казал ясно преди време:
"Айнцу, цвайнцу, дрън-дрън"![]()
![]()
За името ще приема, че е неволна правописна грешка. Колкото до останалото - Гьоте ще бъде помнен и цитиран и след като Камата бъде забравен (а Стоичков ще го помнят немалко време). Това, че някой, който те дразни използва името на Гьоте не е повод да ръсиш подобни глупости. Още повече пък цитирайки един пълен селяндур. Защото Стоичков е голям играч и още по-голям селяк.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Не, името е волна правописна "грешка".
Честно казано, боли ме хуя за шибаняка Гьоце, аз съм българин, и като такъв много повече тача Стоичков, най-малкото ми е донесъл уникална радост, а дали ще бъде помнен или не, ми е последна грижа.
Честно казано, боли ме хуя за шибаняка Гьоце, аз съм българин, и като такъв много повече тача Стоичков, най-малкото ми е донесъл уникална радост, а дали ще бъде помнен или не, ми е последна грижа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
1982 написа:Не, името е волна правописна "грешка".
Аха, и понеже повече тачиш Стоичков и ти е носил радост това е повод да наричаш Гьоте шибаняк.
И въобще е страшно нелепо да споменаваш двамата в едно изречение, но е нужно да знаеш кой от двамата какъв е и същевременно да използваш толкова мисъл, колкото изразходват умрелите котки нощем.
Всичко това без извинение, защото с подобни олигофренски изпълнения демонстрираш ниво, до което дори александров не винаги пада. Рекорди поставяш момче, просто го умееш.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Нарекох го "шибаняк", най-вече заради шибаняци като теб, прости и ограничени, които само търсят за каква простотия да се заядат, дори Станко усети, че всичко е ебавка и закачка, само ти се хвана за сламката и направи от мухата слон.
Дори и емотикони съм сложил, точно заради тъпанари като теб, понеже знам, че само дебнете за каква дреболия да се заядете, но ти си непоправим дебил.
Дори и емотикони съм сложил, точно заради тъпанари като теб, понеже знам, че само дебнете за каква дреболия да се заядете, но ти си непоправим дебил.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
1982 написа:Нарекох го "шибаняк", най-вече заради шибаняци като теб, прости и ограничени, които само търсят за каква простотия да се заядат, дори Станко усети, че всичко е ебавка и закачка, само ти се хвана за сламката и направи от мухата слон.
Сравнено с някои хора може да съм ограничен, но по форуми като тоя едва ли има и 10 такива.. Такива лафове ще ръсиш пред огледалото, за да може събеседника ти да е достатъчно тъп да ти се върже.
Ти си малоумника, който ръси простотия след простотия, после решаваш, че са се заяли с теб. Същия кретен, който не пропуска някъде да се из*ере по любимата си мишена.
А сега ако обичаш ми прати умрялата котка. С нея по-лесно ще се води нормален разговор.
И не си прави труда да ми отговаряш, с подобно поведение може да я докараш единствено до това наистина да се забавлявам целенасочено с напъните ти да настигнеш бедното умряло животно.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Нещастнико, ти ме цитираш и почваш да ме обиждаш, какъв отговор очакваш ??!
Идвате, обиждате, па като ви се отговори, после аз съм бил малоумникът. Като не си съгласен с нещо, можеш нормално да го напишеш.
И пак ти казвам, в случая всичко беше на ташак, дори Станко не се хвана за тея тъпотии, само ти, нещастен лайнар.
Идвате, обиждате, па като ви се отговори, после аз съм бил малоумникът. Като не си съгласен с нещо, можеш нормално да го напишеш.
И пак ти казвам, в случая всичко беше на ташак, дори Станко не се хвана за тея тъпотии, само ти, нещастен лайнар.
Фронтова сводка: Руската далечна авиация стовари над 1500 бомби по ДАЕШ в Сирия
Ту-160 са изстреляли 20 крилати ракети с въздушно базиране
Публикувано: 19 дек. 2015
Към днешна дата самолетите от далечната авиация на Русия са извършили 145 бойни излитания за нанасяне на удари по инфраструктура на „Ислямска държава” на територията на Сирия. Това съобщи в ефира на радио „Ехото на Москва” зам.-командващият на Далечната авиация генерал-майор Анатолий Коновалов. „Като цяло са извършени 145 излитания. Пуснати са над 1 500 авиационни бомби, използвани са около 20 крилати ракети с въздушно базиране”, каза той.
Екипажите са били във въздуха 16 часа. Ако Ту-160 са използвали крилати ракети, то Ту-22М3 са бомбардирали инфраструктура на джихадистите, поясни генералът.
БЛИЦ
Към днешна дата самолетите от далечната авиация на Русия са извършили 145 бойни излитания за нанасяне на удари по инфраструктура на „Ислямска държава” на територията на Сирия. Това съобщи в ефира на радио „Ехото на Москва” зам.-командващият на Далечната авиация генерал-майор Анатолий Коновалов. „Като цяло са извършени 145 излитания. Пуснати са над 1 500 авиационни бомби, използвани са около 20 крилати ракети с въздушно базиране”, каза той.
Екипажите са били във въздуха 16 часа. Ако Ту-160 са използвали крилати ракети, то Ту-22М3 са бомбардирали инфраструктура на джихадистите, поясни генералът.
БЛИЦ
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- GA_ veliki
- Контакти:
FLANKER написа:Фронтова сводка: Руската далечна авиация стовари над 1500 бомби по ДАЕШ в Сирия
БЛИЦ
Фланки, то песъкО требе на стъкло да е станал вече там, а даеш си ги има!

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Бреййй, тук станало интрига на тема Гьоте vs Стоичков
Какво нещо е живота, не спира да ни поднася изненади. - СТАНКО

Последна промяна от CTAHKO на 19 дек 2015 20:02, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване