fcb_bg написа:v.r.s. написа:fcb_bg написа:v.r.s. написа:fcb_bg написа:Малееее, изгониха Кадиев от залата защото пита новата правосъдна калинка как ше процедира относно случая с онез джипки за горските.
Направо нареждай герберастите на стената и "Огън!".![]()
Даже вече не дават и да се пита за лайната им, ебах им мамата нагла!
Явно не си разбрал добре за какво беше наказан Кадиев.
Причината да бъде изгонен, не е заради въпрос към "правосъдната калинка", а към министъра на земеделието Десислава Танева и то по тема, която няма нищо общо с днешните дебати.
Ами изказването му беше свързано и изобщо не смятам за редно да се гони депутат от която и да е партия или независим когато поставя въпроса за такава държавна поръчка ребром и й дава гласност.
Дебатите бяха за кандидатурата на правосъдният министър и е най-нормално да се дебатира по конкретният случай. Аз слушах дебатите и Цачева му направи на няколко пъти забележка, след това му изключи микрофона, тъй като нарушава правилника, а той продължи да говори без микрофон, като дори и тогава тя отново го предупреждаваше, че ще го изгони ако продължава и накрая го направи.
Той може да си поставя въпросите и никой не го спира, като за това си има парламентарен контрол, но според мен не е нормално да се задават въпроси, които нямат никаква връзка с водещите се дебати и е нормално да бъде прекъснат. Такива са правилата и трябва да се спазват, а не нарушават и то от тези, които ги правят и са длъжни да ги прилагат.
Напълно подкрепям такова поведение на депутат, щом това е поредната гавра с държавна поръчка, а наказани досега за тези издевателства няма. Танева имаше достатъчно време да оправи нещата, а не да се измъква по терлици и да се стига до това, което обсъждаме. И е прав Кадиев, тая е поредната калинка. МВР с калинка, съдебната система с калинка, остана да махнат Ненчев и да сложат и там една калинка.
Не е от значение дали го подкрепяш или не, а дали е спазил правилника и ако не е дали е изгонен правомерно. Аз както казах, слушах дебатите и наистина това, което започна да говори, нямаше нищо общо с дебатите за предложеният правосъден министър. А ако всеки започне да си говори, каквото си иска, без да има връзка с дебатите и ги измества какво би се получило тогава?