Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот v.r.s. » 18 дек 2015 16:59

fcb_bg написа:
v.r.s. написа:
fcb_bg написа:
v.r.s. написа:
fcb_bg написа:Малееее, изгониха Кадиев от залата защото пита новата правосъдна калинка как ше процедира относно случая с онез джипки за горските.

Направо нареждай герберастите на стената и "Огън!". :evil:

Даже вече не дават и да се пита за лайната им, ебах им мамата нагла!

Явно не си разбрал добре за какво беше наказан Кадиев.
Причината да бъде изгонен, не е заради въпрос към "правосъдната калинка", а към министъра на земеделието Десислава Танева и то по тема, която няма нищо общо с днешните дебати.

Ами изказването му беше свързано и изобщо не смятам за редно да се гони депутат от която и да е партия или независим когато поставя въпроса за такава държавна поръчка ребром и й дава гласност.

Дебатите бяха за кандидатурата на правосъдният министър и е най-нормално да се дебатира по конкретният случай. Аз слушах дебатите и Цачева му направи на няколко пъти забележка, след това му изключи микрофона, тъй като нарушава правилника, а той продължи да говори без микрофон, като дори и тогава тя отново го предупреждаваше, че ще го изгони ако продължава и накрая го направи.
Той може да си поставя въпросите и никой не го спира, като за това си има парламентарен контрол, но според мен не е нормално да се задават въпроси, които нямат никаква връзка с водещите се дебати и е нормално да бъде прекъснат. Такива са правилата и трябва да се спазват, а не нарушават и то от тези, които ги правят и са длъжни да ги прилагат.

Напълно подкрепям такова поведение на депутат, щом това е поредната гавра с държавна поръчка, а наказани досега за тези издевателства няма. Танева имаше достатъчно време да оправи нещата, а не да се измъква по терлици и да се стига до това, което обсъждаме. И е прав Кадиев, тая е поредната калинка. МВР с калинка, съдебната система с калинка, остана да махнат Ненчев и да сложат и там една калинка.

Не е от значение дали го подкрепяш или не, а дали е спазил правилника и ако не е дали е изгонен правомерно. Аз както казах, слушах дебатите и наистина това, което започна да говори, нямаше нищо общо с дебатите за предложеният правосъден министър. А ако всеки започне да си говори, каквото си иска, без да има връзка с дебатите и ги измества какво би се получило тогава?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 дек 2015 23:57

Шегата настрана, но Александорв, наистина не заслужава бан. Най-малкото винаги се е държал много прилично, което е страшно нетипично ( за съжаление ) в този форум. Сега, дали е трол или не, дали нарочно си ги пише тия неща, ей така за ебавката, няма значение, не е виновен този, който яде баницата. Като има кой да му отговаря и той ще продължава да съществува, ако се игнорира сам ще изчезне...Въпреки всичко, смятам, че хора като него са част от колорита на форума и без да тях би било скучно и сиво.

mordoviq_saransk

Мнениеот mordoviq_saransk » 19 дек 2015 00:39

dunavfc написа:Шегата настрана, но Александорв, наистина не заслужава бан. Най-малкото винаги се е държал много прилично, което е страшно нетипично ( за съжаление ) в този форум. Сега, дали е трол или не, дали нарочно си ги пише тия неща, ей така за ебавката, няма значение, не е виновен този, който яде баницата. Като има кой да му отговаря и той ще продължава да съществува, ако се игнорира сам ще изчезне...Въпреки всичко, смятам, че хора като него са част от колорита на форума и без да тях би било скучно и сиво.

Благодаря за подкрепата и обективната ти оценка спрямо мен! Честно да ти кажа , откакто ме баннаха перманентно и преди това 1 месец неоснователно( тогава ме баннха , защото политизирах една тема , кояо вече преди това беше политизирана от други потребители, но те не получиха никакво наказания , аз един месец) и от тогава спряха да ме интересуват правилата, защото в един момент усетих , че се мери с ДВОЕН АРШИН спрямо мен и най ме издразни, че някои модератори (не всичките, една малка част от тях) си спазваха правилата избирателно и в един момент ми дойде до гуша и си казах след перманентния бан ( защо да не почна да пускам всякакви теми за щяло и нещяло , и без това ще бъда банван тъй и тъй перманентно , поне да има за какво да бъда баннат)! Ето това най-много ме издразни в един момент - ДВОЙНИЯ АРШИН! Банове бях готов да изтърпя , стига правилата да важаха както за мен , но и за всички потребители!

Перментният ми бан е заради " Обсъждане на модераторски решения"(колко удобно) и то в ЛС ,а не публично! Казах няколко истини на един модератор на ЛС (той си знае много добре , кой е) за двойния аршин в една тема , дори му показах и доказателства!

Искам да подчертя, че не съм цвете за мирисане, заслужавал съм си някои от бановете, НО нека аршинът да бъде еднакъв!

gong/viewtopic.php?f=53&t=194404&hilit=%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5+%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8 - Вижте тази тема и преценете сами кой я политизира пръв и кой първи провокира към политически спор и според вас кой какво наказание трябва да получи в тази тема!
Последна промяна от mordoviq_saransk на 19 дек 2015 01:59, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 дек 2015 00:44

За обсъждане на модераторски решения аз лично имам 3 бан-а поне. Така че не е някакъв геноцид срещу теб.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

mordoviq_saransk

Мнениеот mordoviq_saransk » 19 дек 2015 00:47

Аз обаче , не го правя публично, а на лично съобщение!
gong/viewtopic.php?f=53&t=194404&hilit=%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5+%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8 - Вижте тази тема и преценете сами кой я политизира пръв и кой първи провокира към политически спор и според вас кой какво наказание трябва да получи в тази тема!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 дек 2015 01:36

Някаква врътка се прави в НЗОК - завършвали годината без дефицит. :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 дек 2015 10:33

dunavfc написа:Шегата настрана, но Александорв, наистина не заслужава бан. Най-малкото винаги се е държал много прилично, което е страшно нетипично ( за съжаление ) в този форум. Сега, дали е трол или не, дали нарочно си ги пише тия неща, ей така за ебавката, няма значение, не е виновен този, който яде баницата. Като има кой да му отговаря и той ще продължава да съществува, ако се игнорира сам ще изчезне...Въпреки всичко, смятам, че хора като него са част от колорита на форума и без да тях би било скучно и сиво.

Тука сме на едно мнение 8-) Александров, Шумкаря, Сандьо и прочее са полезни за форума 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 19 дек 2015 13:06

1982 написа:За обсъждане на модераторски решения аз лично имам 3 бан-а поне. Така че не е някакъв геноцид срещу теб.

Естествено, че не е. Геноцид има коренно различно значение от това, което ти приписваш на думата:

Геноцидът (от гръцки:γενο – род, племе и латински:caedo – убивам) е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група посредством:

убийство на членовете на тази група;
тежко физическо или психическо увреждане на членовете на групата;
насилствено възпрепятстване на тяхното възпроизвеждане;
причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, с цел унищожаването, изцяло или частично, на тази група;
насилствено отнемане на деца от една група и прехвърлянето им в друга група.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B8%D0%B4

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 19 дек 2015 15:08

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 19 дек 2015 15:21

FLANKER написа:http://www.pan.bg/view_article-53-327101-Na-dneshniya-den-MiG-23UB-kaca-za-pyrvi-pyt-v-Bylgariya.html

МиГ 23 и F 14, са първите изтребители с променлива геометрия на крилата. И двата самолета са представени на света, в една и съща година- 1970 та (когато съм се пръкнал и аз) и не може да се каже, чия е идеята за тези крила. Иначе, двата самолета си приличат само по това.
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”