THE G.A.M.E написа:Тая работа, да пазаруваме от Клубове като Спарта П. няма как да стане.
Поне не сега ...
В Чехия заплатите на футболистите не са много високи. Преди 10-на години Т.Батков беше побеснял като разбра ,че с годишен бюджет за първия отбор от 5млн евро Спарта(Пр) играеше редовно в групите на ШЛ. Докато при нас се дават едни доста високи заплати , а резултати-никакви. Да не забравяме,че при нас игра един футболст -Давид Бистрон ,който у нас беше дори окарикатуряван, а направи забележителна кариера във Виктория(Пилзен) като дори им беше и капитан и игра в групите на ШЛ(вкара и гол на Милан). Но за мен чешкото първенство е по-силно от българското и определено и аз да бях футболист бих предпочел да играя в Чехия отколкото в България,най-малкото много по-лесно може да ме забележат от първенствата ,където са големите пари.
Иначе за въпросния футболист- за мен са журналистически драсканици . Въпросния футболист не е типичен централен нападател , а е по-скоро играч играещ зад централния нападтел или като крило и май никога не е играл точно като ЦН. Но е съвсем наскоро привлечен от Спарта(Пр) и все още не се е наложил точно като цантрален нападател,евдва ли той самия би искал да дойде в Левски,най-малкото отбора продължава в ЛЕ и на пролетта.