Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот honda » 16 дек 2015 11:19

THE G.A.M.E написа:Тая работа, да пазаруваме от Клубове като Спарта П. няма как да стане.

Поне не сега ...

В Чехия заплатите на футболистите не са много високи. Преди 10-на години Т.Батков беше побеснял като разбра ,че с годишен бюджет за първия отбор от 5млн евро Спарта(Пр) играеше редовно в групите на ШЛ. Докато при нас се дават едни доста високи заплати , а резултати-никакви. Да не забравяме,че при нас игра един футболст -Давид Бистрон ,който у нас беше дори окарикатуряван, а направи забележителна кариера във Виктория(Пилзен) като дори им беше и капитан и игра в групите на ШЛ(вкара и гол на Милан). Но за мен чешкото първенство е по-силно от българското и определено и аз да бях футболист бих предпочел да играя в Чехия отколкото в България,най-малкото много по-лесно може да ме забележат от първенствата ,където са големите пари.
Иначе за въпросния футболист- за мен са журналистически драсканици . Въпросния футболист не е типичен централен нападател , а е по-скоро играч играещ зад централния нападтел или като крило и май никога не е играл точно като ЦН. Но е съвсем наскоро привлечен от Спарта(Пр) и все още не се е наложил точно като цантрален нападател,евдва ли той самия би искал да дойде в Левски,най-малкото отбора продължава в ЛЕ и на пролетта.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 дек 2015 16:29

Нападател и крило според мен задължително ще се вземат.
Десен бек и централен защитник също.
Ако има пари, може да се привлече и плеймейкър.

Според мен ще напуснат Живко Миланов, Милиев, Китамбала, Махмудов, Белаид и под наем ще отиде някой от резервните вратари.
За Диаби не съм сигурен, може да остане за резерва, защото трудно ще вземем 2 нападатели през зимата.

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 16 дек 2015 16:35

Са ще вземем няколко маймуни от Литекс. Без пари ...
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 дек 2015 08:57

boglev написа:Са ще вземем няколко маймуни от Литекс. Без пари ...

Футболист от Литекс в Левски? Кога си гледал такъв филм?

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 17 дек 2015 13:14

Какво значение има какви ще са трансферите, шампиона вече е ясен и с тея играчи в тройката все ще влезем.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 17 дек 2015 15:15

Продаваме Краев във Лестър.
Явно те ще продават Варди.
:) ;) :)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 дек 2015 15:20

Реално това не са чак толкова добри от спортно-техническо естество новини.
Клуба ще вземе някакви пари, от които ще плаща на някой като Китмабала и Махмудов, то ест развитие като клуб никакво.
Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 17 дек 2015 15:33

honda написа:
THE G.A.M.E написа:Тая работа, да пазаруваме от Клубове като Спарта П. няма как да стане.

Поне не сега ...

В Чехия заплатите на футболистите не са много високи. Преди 10-на години Т.Батков беше побеснял като разбра ,че с годишен бюджет за първия отбор от 5млн евро Спарта(Пр) играеше редовно в групите на ШЛ. Докато при нас се дават едни доста високи заплати , а резултати-никакви. Да не забравяме,че при нас игра един футболст -Давид Бистрон ,който у нас беше дори окарикатуряван, а направи забележителна кариера във Виктория(Пилзен) като дори им беше и капитан и игра в групите на ШЛ(вкара и гол на Милан). Но за мен чешкото първенство е по-силно от българското и определено и аз да бях футболист бих предпочел да играя в Чехия отколкото в България,най-малкото много по-лесно може да ме забележат от първенствата ,където са големите пари.
Иначе за въпросния футболист- за мен са журналистически драсканици . Въпросния футболист не е типичен централен нападател , а е по-скоро играч играещ зад централния нападтел или като крило и май никога не е играл точно като ЦН. Но е съвсем наскоро привлечен от Спарта(Пр) и все още не се е наложил точно като цантрален нападател,евдва ли той самия би искал да дойде в Левски,най-малкото отбора продължава в ЛЕ и на пролетта.

За заплатите не знам, ама чешките футболисти винаги са държали по- високи цени от българските. От Спарта при вас може да дойде само някоя смъртна резерва.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 дек 2015 16:54

Заклет Левскар написа:Продаваме Краев във Лестър.
Явно те ще продават Варди.
:) ;) :)

Няма да го продават - ще направим бартер. Ние им даваме Краев, те ни дават Варди и доплащат някой лев :lol: Иначе, шегата настрана, от интервюто си личи, че говори за Сити или Арсенал - няма да е Лестър.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 дек 2015 16:56

Най-вероятно ще е Сити, все пак там беше на проби. Ще го купят и ще го дадат под наем някъде да играе.

Върни се в “Левски”