Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот il4o_iliew » 17 дек 2015 13:16

Kолега, не знаеш ли, че образователния министър говори в БАН на турски при издаването на книгата на Давутоглу Стратегическа Дълбочина. Той я възхваляваше като невероятен научен труд, дори покани премиера на Турция след мандата си да я коментира. Не знам дали осъзнаваш, но книгата проповядва доктрината на неоосманизма и сегашната турска администрация се приема за наследник на османската империя. Самият Давутоглу не крие териториалните си претенции спрямо България, а тези, които го приеха и му представиха книгата заплашват националната сигурност на България и териториалната ни цялост. Да не говорим, че турската държава вече недвусмислено се доказа като поддръжник на терористи, търгува с техния петрол, контрабандно им продава оръжие. Диктаторската администрация си позволи да осъди над 100 генерала и 70 журналисти в държавна измяна. Журналисти, които разобличиха незаконната контрабанда на петрол и оръжие с ИДИЛ. Тези военни престъпници избиват незаконно с военни нападения кюрдите в Сирия, Ирак и Турция, а ние ги посрещаме и се целуваме с тях. Вчера даже бе осъден депутат от републиканската партия, щото представил официални прокурорски документи, уличаващи турската администрация в транзита на химическо оръжие за ИДИЛ през 2013 в Сирия.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 17 дек 2015 13:28

il4o_iliew написа:Kолега, не знаеш ли, че образователния министър говори в БАН на турски при издаването на книгата на Давутоглу Стратегическа Дълбочина. Той я възхваляваше като невероятен научен труд, дори покани премиера на Турция след мандата си да я коментира. Не знам дали осъзнаваш, но книгата проповядва доктрината на неоосманизма и сегашната турска администрация се приема за наследник на османската империя. Самият Давутоглу не крие териториалните си претенции спрямо България, а тези, които го приеха и му представиха книгата заплашват националната сигурност на България и териториалната ни цялост. Да не говорим, че турската държава вече недвусмислено се доказа като поддръжник на терористи, търгува с техния петрол, контрабандно им продава оръжие. Диктаторската администрация си позволи да осъди над 100 генерала и 70 журналисти в държавна измяна. Журналисти, които разобличиха незаконната контрабанда на петрол и оръжие с ИДИЛ. Тези военни престъпници избиват незаконно с военни нападения кюрдите в Сирия, Ирак и Турция, а ние ги посрещаме и се целуваме с тях. Вчера даже бе осъден депутат от републиканската партия, щото представил официални прокурорски документи, уличаващи турската администрация в транзита на химическо оръжие за ИДИЛ през 2013 в Сирия.

Колега, не съм чел нито един труд на Давутоглу и не мога да го коментирам, но съм склонен да ти повярвам. Аз не защитавам алкохолика Танев, просто не ме кефи да се фалшифицират цитати и да се представят за истински.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 дек 2015 13:41

ndrangheta написа:
fcb_bg написа:Копираш изречението в търсачката и гледаш.

Точно това и направих. Цитатът е фалшификат. Ако беше истински, проруски медии като Дума и Сега щяха да му обърнат необходимото внимание.

Тоест ти подкрепяш тоя лайнар, който вади Ботев и Вазов от учебната програма?

vodkaruskijstandart

Мнениеот vodkaruskijstandart » 17 дек 2015 14:10

Nuke написа:
ndrangheta написа:
fcb_bg написа:Копираш изречението в търсачката и гледаш.

Точно това и направих. Цитатът е фалшификат. Ако беше истински, проруски медии като Дума и Сега щяха да му обърнат необходимото внимание.

Тоест ти подкрепяш тоя лайнар, който вади Ботев и Вазов от учебната програма?

Русофобите подкрепят всеки, който е срещу Русия , дори и това да е в ущърб на България!Факт! :!:
Русофоб = туркофил и българофоб!Факт! :!:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 дек 2015 14:41

Бахти тъпака братче, тва да си правиш всеки ден нови профили, само и само да се дразниш с хората.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 дек 2015 14:43

ivan56 написа:Бахти тъпака братче, тва да си правиш всеки ден нови профили, само и само да се дразниш с хората.

Млъкни, долен русофоб :!:

[offtopic]:lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 дек 2015 14:49

"Южен поток" го направихме, за да помогнем на България. Но те не го поискаха. Така руският президент Владимир Путин коментира сагата с газа на годишната си пресконференция в Москва.

Какъв добър човечец, първо мисли за хората после за кинтите 8-)
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 дек 2015 15:00

ivan56 написа:
"Южен поток" го направихме, за да помогнем на България. Но те не го поискаха. Така руският президент Владимир Путин коментира сагата с газа на годишната си пресконференция в Москва.

Какъв добър човечец, първо мисли за хората после за кинтите 8-)

По повод коментара ти, ще ти кажа това - българите са толкова съсипани в последните години, толкова лъгани и мамени, че капчица вяра не им е останала. Първото нещо, което им минава през главата, когато чуят нещо положително да излиза от устата на някого, е КОНСПИРАЦИЯ! Не може някой да мисли положително! Ама това се случва в главите на българите, а не в реалния свят. Действително има хора, които си имат достатъчно пари, или просто са възпитани по друг начин, и говорят истината. Повярвай ми, има такива животни-чудо като истина, чест и достойнство.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 дек 2015 15:08

О, и аз вярвам в доброто, ама не съм и глупав.Специално за думите на Вова(ако изобщо е казал нещо такова), си е чиста доза лицемерие.Вижте ние им даваме, те не искат.Пфуу.Хайде стига празни работи, тука играе голямата пара, и никой не мисли за другият, всеки си гони масрафа.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 17 дек 2015 16:07

Nuke написа:Тоест ти подкрепяш тоя лайнар, който вади Ботев и Вазов от учебната програма?

ndrangheta написа:Аз не защитавам алкохолика Танев

Чети бе пич :) :) :)
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Върни се в “Свободна зона”