Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Тема за политика - България
Kолега, не знаеш ли, че образователния министър говори в БАН на турски при издаването на книгата на Давутоглу Стратегическа Дълбочина. Той я възхваляваше като невероятен научен труд, дори покани премиера на Турция след мандата си да я коментира. Не знам дали осъзнаваш, но книгата проповядва доктрината на неоосманизма и сегашната турска администрация се приема за наследник на османската империя. Самият Давутоглу не крие териториалните си претенции спрямо България, а тези, които го приеха и му представиха книгата заплашват националната сигурност на България и териториалната ни цялост. Да не говорим, че турската държава вече недвусмислено се доказа като поддръжник на терористи, търгува с техния петрол, контрабандно им продава оръжие. Диктаторската администрация си позволи да осъди над 100 генерала и 70 журналисти в държавна измяна. Журналисти, които разобличиха незаконната контрабанда на петрол и оръжие с ИДИЛ. Тези военни престъпници избиват незаконно с военни нападения кюрдите в Сирия, Ирак и Турция, а ние ги посрещаме и се целуваме с тях. Вчера даже бе осъден депутат от републиканската партия, щото представил официални прокурорски документи, уличаващи турската администрация в транзита на химическо оръжие за ИДИЛ през 2013 в Сирия.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
- ndrangheta
- Контакти:
il4o_iliew написа:Kолега, не знаеш ли, че образователния министър говори в БАН на турски при издаването на книгата на Давутоглу Стратегическа Дълбочина. Той я възхваляваше като невероятен научен труд, дори покани премиера на Турция след мандата си да я коментира. Не знам дали осъзнаваш, но книгата проповядва доктрината на неоосманизма и сегашната турска администрация се приема за наследник на османската империя. Самият Давутоглу не крие териториалните си претенции спрямо България, а тези, които го приеха и му представиха книгата заплашват националната сигурност на България и териториалната ни цялост. Да не говорим, че турската държава вече недвусмислено се доказа като поддръжник на терористи, търгува с техния петрол, контрабандно им продава оръжие. Диктаторската администрация си позволи да осъди над 100 генерала и 70 журналисти в държавна измяна. Журналисти, които разобличиха незаконната контрабанда на петрол и оръжие с ИДИЛ. Тези военни престъпници избиват незаконно с военни нападения кюрдите в Сирия, Ирак и Турция, а ние ги посрещаме и се целуваме с тях. Вчера даже бе осъден депутат от републиканската партия, щото представил официални прокурорски документи, уличаващи турската администрация в транзита на химическо оръжие за ИДИЛ през 2013 в Сирия.
Колега, не съм чел нито един труд на Давутоглу и не мога да го коментирам, но съм склонен да ти повярвам. Аз не защитавам алкохолика Танев, просто не ме кефи да се фалшифицират цитати и да се представят за истински.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
ndrangheta написа:fcb_bg написа:Копираш изречението в търсачката и гледаш.
Точно това и направих. Цитатът е фалшификат. Ако беше истински, проруски медии като Дума и Сега щяха да му обърнат необходимото внимание.
Тоест ти подкрепяш тоя лайнар, който вади Ботев и Вазов от учебната програма?
-
Nuke написа:ndrangheta написа:fcb_bg написа:Копираш изречението в търсачката и гледаш.
Точно това и направих. Цитатът е фалшификат. Ако беше истински, проруски медии като Дума и Сега щяха да му обърнат необходимото внимание.
Тоест ти подкрепяш тоя лайнар, който вади Ботев и Вазов от учебната програма?
Русофобите подкрепят всеки, който е срещу Русия , дори и това да е в ущърб на България!Факт!

Русофоб = туркофил и българофоб!Факт!

Бахти тъпака братче, тва да си правиш всеки ден нови профили, само и само да се дразниш с хората.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Бахти тъпака братче, тва да си правиш всеки ден нови профили, само и само да се дразниш с хората.
Млъкни, долен русофоб

[offtopic]

Леевски, оле

"Южен поток" го направихме, за да помогнем на България. Но те не го поискаха. Така руският президент Владимир Путин коментира сагата с газа на годишната си пресконференция в Москва.
Какъв добър човечец, първо мисли за хората после за кинтите

Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:"Южен поток" го направихме, за да помогнем на България. Но те не го поискаха. Така руският президент Владимир Путин коментира сагата с газа на годишната си пресконференция в Москва.
Какъв добър човечец, първо мисли за хората после за кинтите
По повод коментара ти, ще ти кажа това - българите са толкова съсипани в последните години, толкова лъгани и мамени, че капчица вяра не им е останала. Първото нещо, което им минава през главата, когато чуят нещо положително да излиза от устата на някого, е КОНСПИРАЦИЯ! Не може някой да мисли положително! Ама това се случва в главите на българите, а не в реалния свят. Действително има хора, които си имат достатъчно пари, или просто са възпитани по друг начин, и говорят истината. Повярвай ми, има такива животни-чудо като истина, чест и достойнство.
О, и аз вярвам в доброто, ама не съм и глупав.Специално за думите на Вова(ако изобщо е казал нещо такова), си е чиста доза лицемерие.Вижте ние им даваме, те не искат.Пфуу.Хайде стига празни работи, тука играе голямата пара, и никой не мисли за другият, всеки си гони масрафа.
- ndrangheta
- Контакти: