Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sapio0o написа:облак написа:Роналдо по- добър няма да става, на 31 г.е. По-зле обаче може
sapio0o написа:Роналдо може по-добре, просто не си дава зор. Нашите много сбъркаха като постоянно му казваха, че е най-добрият и във всяко интервю го изтъкват. Той човекът си помисли, че няма нужда да прави нищо вече и като седи в наказателното помага на отбора. Отделно сравненията с Меси му дойдоха в повече и вече се чуди какво да прави само и само да е по-напред статистически. Само, че за да си най-добрият не ти вършат работа головете на празна врата, симулациите и броят на вкарани дузпи. Роналдо бе много по-добър играч преди, когато не го интересуваше, че всяка година Златната топка се подарява на Меси. Веднъж щом през 2013 я взе, промени играта си и се реши да гони индивидуални награди. Според мен, или трябва да се върне към старото си аз, или просто да напусне, за да бъде запомнен с добро от мадридистите.От този Кристиано не очаквайте да ни измъква в ей такива мачове като вчерашния. А, без лидери (какъвто по принцип бе и трябва да бъде той) не става.
rmfan5 написа:Това митично старо аз за което и ти и някой други се повтаряте вече не го е имало,Роналдо никога не е бил човека който да гради играта.Той си има други качества които са страхотни by the way.....
paceto написа:Да, някои наши фенове с устрема си да критикуват Роналдо започнаха да говорят като едни други преди време как и кога вкарвал голове. Прекалено много се вглеждате в нещата в момента, а преди като нижеше гол след гол не ги виждахте тези неща и точно заради това аз не се обаждам, че ще изрека някоя простотия и после ще трябва да се банна сам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта