Liga BBVA: Виляреал - Реал Мадрид - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Liga BBVA: Виляреал - Реал Мадрид |13.12.15г| 21:30ч.

Мнениеот sapio0o » 14 дек 2015 19:09

Пак ли? :lol:
Изображение
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 14 дек 2015 19:47

Според мен има голяма разлика от мача с каталунците.На другата снимка ставаше дума за бездействие и пълна безотговорност в защита , там такова нещо си беше недопустимо.Тук има достатъчно пространство за един Модрич или Ковачич да навлезе мощно в средата и да внесе смут в постройката на противника.Да ,ама наш Бенитес беше решил,че ще разбива играта на съперника и се налагаше Каземиро да пробива с топката.

Дори ми се струва ,че нападателите на Виляреал стоят доста далеч от халфовата си линия.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 14 дек 2015 19:55

sapio0o написа:
облак написа:Роналдо по- добър няма да става, на 31 г.е. По-зле обаче може

sapio0o написа:Роналдо може по-добре, просто не си дава зор. Нашите много сбъркаха като постоянно му казваха, че е най-добрият и във всяко интервю го изтъкват. Той човекът си помисли, че няма нужда да прави нищо вече и като седи в наказателното помага на отбора. Отделно сравненията с Меси му дойдоха в повече и вече се чуди какво да прави само и само да е по-напред статистически. Само, че за да си най-добрият не ти вършат работа головете на празна врата, симулациите и броят на вкарани дузпи. Роналдо бе много по-добър играч преди, когато не го интересуваше, че всяка година Златната топка се подарява на Меси. Веднъж щом през 2013 я взе, промени играта си и се реши да гони индивидуални награди. Според мен, или трябва да се върне към старото си аз, или просто да напусне, за да бъде запомнен с добро от мадридистите. 8-) От този Кристиано не очаквайте да ни измъква в ей такива мачове като вчерашния. А, без лидери (какъвто по принцип бе и трябва да бъде той) не става.

За да критикувате Роналдо(който съм съгласен че не играе добре в момента),си смучете от пръстите какви ли не работи.

Ако си мислиш че Роналдо не го е интересувало че Меси взема ЗП,значи си далеч.
Това митично старо аз за което и ти и някой други се повтаряте вече не го е имало,Роналдо никога не е бил човека който да гради играта.Той си има други качества които са страхотни by the way.....

Просто от януари сме натиснали спирачката и не сме я пускали,дано след края на тази година да се промени нещо,въпреки че няма изгледи за това.

И Перес не дава много време на треньорите,като може да си останем с Анчелоти поне още един сезон.
Клоп също беше много добър вариант.

В началото не бях настроен негативно срещу Бенитез,но и той започва да ме дразни.
Няма по-лошо от това да гледаш един бездушен отбор,който не показва никакво желание за игра.
И на всичкото отгоре той 80 минути не направи една смяна.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 дек 2015 20:00

Да, някои наши фенове с устрема си да критикуват Роналдо започнаха да говорят като едни други преди време как и кога вкарвал голове. Прекалено много се вглеждате в нещата в момента, а преди като нижеше гол след гол не ги виждахте тези неща и точно заради това аз не се обаждам, че ще изрека някоя простотия и после ще трябва да се банна сам. :mrgreen:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 14 дек 2015 21:50

rmfan5 написа:Това митично старо аз за което и ти и някой други се повтаряте вече не го е имало,Роналдо никога не е бил човека който да гради играта.Той си има други качества които са страхотни by the way.....

Стига бе? Роналдо в първите си години при нас и особено в Юнайтед, виждал ли си го 90 минути залепен за дузпата, чакайки на празна врата? А, така да проси дузпи постоянно? Сегашният Роналдо го е страх да напредне сам и предпочита да падне за нарушение. Да, от него никога не се е чакало да гради изцяло играта както от Меси, а и Кристиано не ги може тези неща, но винаги е бил активен по крилата. Дрибълът му също не е бил като този на Меси или Роналдиньо да кажем, но със скорост, а и тук там някой финт си ги минаваше без напрежение. Мен не ме интересуват статистиките му срещу слаби отбори в последно време, след като когато е най-нужен го няма. 8-)

paceto написа:Да, някои наши фенове с устрема си да критикуват Роналдо започнаха да говорят като едни други преди време как и кога вкарвал голове. Прекалено много се вглеждате в нещата в момента, а преди като нижеше гол след гол не ги виждахте тези неща и точно заради това аз не се обаждам, че ще изрека някоя простотия и после ще трябва да се банна сам. :mrgreen:

Никога няма да си позволя да го обидя или да подценя приносът му към отбора. Но малко критика никога не е излишна, било то и във форум. Ако опитваше и не му се получаваше, щях да кажа, айде няма късмет, форма и т.н.. Но той стои и чака. :? Като получи шанс все неточни удари и ръкомахане. Вместо 5 гола срещу Еспаньол, 4 на Малмьо и 3 на Шахтьор, можеше да вкара по 1, когато трябва, а не е като да не му се предоставяха възможности. :roll: Нулевото равенство с Малага само да спомена и ти става ясно. :lol: Дано се подобри.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”