Ron Jeremy написа:yavorescu написа:Това с изгонването на Ернандес е само в твоята глава. Беше обявено в сайта на клуба, че подписваме с него. Новини се пускат там само ако са сигурни факти. Най-вероятно и нотариус е дошъл, а колумбиеца се е измъкнал по терлици. Това е официалната информация, а дали така е станало никой не знае. Може и да са ни замазали очите само, но това са отново догадки и нищо повече. Бижев не му е любимец, не помирисва терен в последно време. Кулибали също го заби на пейката, след като Траянов и Жиньо се оправиха. Жиньо се контузи и следващия мач го започна Станчев, а не Кулибали. За Марчин официалната информация е хронична контузия, всичко друго е плод на въображението ти (ни).
Аз вярвам, че и с този треньор може да заиграем добре. Припомням, че това е единствения треньор, който постигна нещо с нас през последните години, при това и при двата му престоя. Може и случайност да е било, е може и да не е. Мисля си, че Кольо ги вижда дефектите, просто е инат и вярва на футболистите малко повече, отколкото трябва.
Yavoresku , напълно съм съгласен с теб , макар че имам чувството , че се опиташ да обясниш нещо на радиото , първо Кольо сам докара Марчин и Ернандес го взе под наем , от какъв зор единия ще го гони , а другия ще го "контузва"... то малко пипенце да имаш ще го видиш, ама не , идиота-шутър си го е харесал и не спира да го повтаря като латерна от сутрин до вечер . Кольо направи грешки със селекцията и с изгонването на Котев , но кой не е правил и още нещо, Бурабия далеч не е най голямата му грешка .
Аз също съм съгласен, че много от футболистите които Спасов докара не стават. Не споря ! Никога не може да е сигурно дали футболера ще пасне на нашата нива ... Не искам Спасов да си ходи, искам да ги изгони и да търси други. Ако прецени че не са свикнали с Бг футбола, да ги мъчи с повече тренировки или каквото там иска. Кои да гони, кои да взима си е негова задача, да се оправя.
На база на горчивия ни опит, не искам оставката на Кольо (кой ли ме пита мен), искам да видя какво ще прави през пролетта и зимата. Че ще сме в средата на таблицата е ясно. Интересно ми е дали ще ги накара да играят футбол.