Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот Кролик » 11 дек 2015 15:21

Ron Jeremy написа:
yavorescu написа:Това с изгонването на Ернандес е само в твоята глава. Беше обявено в сайта на клуба, че подписваме с него. Новини се пускат там само ако са сигурни факти. Най-вероятно и нотариус е дошъл, а колумбиеца се е измъкнал по терлици. Това е официалната информация, а дали така е станало никой не знае. Може и да са ни замазали очите само, но това са отново догадки и нищо повече. Бижев не му е любимец, не помирисва терен в последно време. Кулибали също го заби на пейката, след като Траянов и Жиньо се оправиха. Жиньо се контузи и следващия мач го започна Станчев, а не Кулибали. За Марчин официалната информация е хронична контузия, всичко друго е плод на въображението ти (ни).

Аз вярвам, че и с този треньор може да заиграем добре. Припомням, че това е единствения треньор, който постигна нещо с нас през последните години, при това и при двата му престоя. Може и случайност да е било, е може и да не е. Мисля си, че Кольо ги вижда дефектите, просто е инат и вярва на футболистите малко повече, отколкото трябва.

Yavoresku , напълно съм съгласен с теб , макар че имам чувството , че се опиташ да обясниш нещо на радиото , първо Кольо сам докара Марчин и Ернандес го взе под наем , от какъв зор единия ще го гони , а другия ще го "контузва"... то малко пипенце да имаш ще го видиш, ама не , идиота-шутър си го е харесал и не спира да го повтаря като латерна от сутрин до вечер . Кольо направи грешки със селекцията и с изгонването на Котев , но кой не е правил и още нещо, Бурабия далеч не е най голямата му грешка .

Аз също съм съгласен, че много от футболистите които Спасов докара не стават. Не споря ! Никога не може да е сигурно дали футболера ще пасне на нашата нива ... Не искам Спасов да си ходи, искам да ги изгони и да търси други. Ако прецени че не са свикнали с Бг футбола, да ги мъчи с повече тренировки или каквото там иска. Кои да гони, кои да взима си е негова задача, да се оправя.
На база на горчивия ни опит, не искам оставката на Кольо (кой ли ме пита мен), искам да видя какво ще прави през пролетта и зимата. Че ще сме в средата на таблицата е ясно. Интересно ми е дали ще ги накара да играят футбол.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 11 дек 2015 15:33

ShooterMan написа:Този който най-много не става е Бурабия, любимеца на някои от по-горе писалите. Най-големия бездарник. А най-много ни вреди защото Кольо налага игра, където той е определящата фигура! И да, наистина определя това да бъдем селски отбор! Или Бурабия не става, или Кольо щом е КЬОРАВ за това, барем да беше пробвал нещо не всички да търсят винаги мароканския мангал с чалмата кирлива на тиквата, барем да беше изисквал от него да подава по земя, да мисли...ама той толквоа си може....кажете вие многознайковци....

Според едни Китанов не става, според други Бурабия, според мен всички не стават или позитивно казано - всички еднакво не стават за тая игра.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 11 дек 2015 15:35

ShooterMan написа:Ти майтап ли си правиш? Пирин не бяха вкарвали гол!!! Пирин играе сега с 8 свои юноши на терена, ТИТУЛЯРИ, повечето от които на 18-19-20 години!!! Когато Кольо, дето мнооооооого се бие в гърдите колко бил смел вкара 8 юноши на терена титуляри и СПЕЧЕЛИ сума ти мачове с УБЕДИТЕЛНИ резултати тогава ми говори. В Пирин има 2-3 опитни играчи и нищо повече, е, да Маркиньос определено няма нищо общо с ТОТАЛНИЯ БЕЗДАРНИК на Кольо - Бурабия :idea:

Не си правя майтап, просто чакам да видя още колко време ще я карат на мускули. След това ще се върнат обратно в Б група.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 дек 2015 17:14

Което ще се случи заради липсата на пари, нещото, което в Черно Море се осигурява от ТИМ и заради това НЕ изпадаме.....Не заради треньорския гений на Кольо, щото помним как се представи в един подобен отбор точно той, последен в А група и без пари - Светкавица :idea: . Шенсой върши чудеса с юношите на Пирин! Но там хората, макар и да нямат милионите на ТИМ поне имат малко акъл, та се сетиха да освободят навреме ИЗЧЕРПАЛИЯ се предишен треньор :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Onq

Мнениеот Onq » 11 дек 2015 18:59

Мастиката го познах,че ще е следващият след Станков,както и познах,че сам ще се провали .Абсолютно повторение на предишния му престой.Тотално сбъркани състави(при първия си престой правеше смени в първото полувреме в 60% от мачовете.Пусна Шерифа да играе бек срещу Шутгарт,във втория мач пък Мишо Лазаров хахахахахахахах).Човекът е добър нападател и тотално слаб треньор.Станахме трети ,а с всеки друг бяхме шампиони в онази година.И преди селекцияа му изяде главата и сега.Те ако не бяха на Станков попълненията досега да сме изпаднали.Сметнете само на Стенио и Курьор головете.Всички налагат шноши само ние и разград не.Ловеч ще станат шампиони с половин отбор 19 годишни, ние нямаме нито един в групата,нито един,помислете малко.Благодаря му за купата, но е време да си ходи.Ще дойде Илиян и колкото и да има кусури ще е в пъти по-добре.Поне е фен ,а този само си стиска поста.Той чест няма сам да си тръгне.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 дек 2015 19:36

Всички колеги от форума знаят мнението ми за Спасов. То е крайно негативно и е, че не става за треньор! Но... живота в последните години показа, че когато нашите собственици решат да сменят някой тренер, то в 99% от случаите избират най-лошия вариант. Ако сега Спасов си отиде най-вероятния новия треньор ще се казва я Е. Луканов, я някой незнаен "герой". Единствения положителен ефект от евентуална промяна може да стане най-много заиграване на по-красив футбол. За някакви успехи в класирането изобщо не се надявайте.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 11 дек 2015 20:11

icko65 написа:След края на полусезона Бургхард Вареа Бижев и Жиньо са аут.http://chernomore.gong.bg/bg-football/a-grupa/cherno-more-se-razdelia-s-chetirima-356331

А Кулито и Живко Петков освен да ги ползват за коледна украса,не виждам друга причина да ги задържат.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 дек 2015 20:30

Това, че имаме изключително нефутболно мислещо ръководство е съвсем друга тема. Това, че искаме оставката на Спасов съвсем не значи, че трябва да го смени поредния измислен помощник или да дойде някой чорбарски некъдърник...Искам добър трнеьор, опитен и ми се струва, че Илиан Илиев е добър вариант, повече от добър. Промяна трябва да има. Поведението и решенията, които демонстрира Спасов през цялата есен бяха просто ОБИДНИ за всеки един треньор!!! Не може ние да виждаме кой не става за нищо още 3-4 кръг, той да го разбира на 14-тия! Не става така просто....китюка Бижев го налага все едно му е син, ние тука го пъдехме още края на миналия сезон...да де, ама налия имаме ГОЛЯМ треньор - трябваше да го търпим и цяла есен, дето вкара 1 гол! И ако някой може, ама МАЛКО да обясни защо го пусна с Пирин - хем ще си ходи, хем свършил мача....ЩО НЕ ПУСНА ЙОСКОВ!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 11 дек 2015 21:12

Изтървахме Клоп беше свободен човека толкова много време :lol: вече съм се отчаял безкрайно, а уж се водя оптимист. На всички ни е ясно, че докато баш шефа не реши да играем хубаво така че да ни харесва, който и да дойде няма да стане нищо. Дразнещото при Никола Спасов е, че прави напук на всички и не мога да си обясня какво иска да постигне, вече си мисля за договорка с някои футболисти за процент от заплата или премия ако ги пуска. При положение, че спре да се прави на луд и се опитва наистина да развива отбора и да изстиска максимума от играчите, да развива юношите и малко по малко да ги налага, нямам нищо против да остане.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 11 дек 2015 21:35

Напълно нормало ще е след мача с Лудогорец Спасов да замине! Постигна много в началото на престоя си, но сам самичък с провалена селекция, провален облик на отбора, провалени състави и инат си вкара автогол. Варианти има два - Стънката, или Илиан Илиев. Който и да е, задължително трябва да се налага Йосков! Грешка ще е изгонването на Марчин и Жиньо! Освен Бижев и Вареа, задължително трябва да бъдат разкарани Кулибали и Бурабия!
Truth is hate for those that hate the truth.

Върни се в “Черно море”