THE G.A.M.E написа:Добре де, голяма част от българите обичали Русия, ама русофилските партии на избори печелят не-повече от 20-25 %
А наскоро няколко проучвания показаха, че около 65 % от българите искат в ЕС, а не в ЕАС.
Инак мисля, че ботевиста беше саркастичен към "Ветерок", от чиито поуст излезе тая цифра 90 %
Много непремислено изказване. Хората са наясно, че тия партийни лидери се пишат русофили просто за да привлекат колкото могат от съответните избиратели. Нито БСП бяха истински русофили, нито Сидеров е такъв и обратното мислят само кръглите идиоти. При това положение откъде накъде един русофил да гласува за Атака да речем?
И още нещо: човек може да симпатизира на Русия без да желае в страната да дойде власт, която да превърне страната в автономна руска република. Противно на разпространеното мнение не всеки русофил поставя Русия над България. Разбира се идиоти също има, като оня олигофрен александров (ако не играе театър).

[/center]
[/center]

Още повече, че ЕАС е факт от има-няма година - дайте да видиме какви ще ги свършат първо
  Още повече, че ЕАС е факт от има-няма година - дайте да видиме какви ще ги свършат първо   Основното - по отношение на външната политика НЯМА как да симпатизирам на САЩ и "западните структури"
  Основното - по отношение на външната политика НЯМА как да симпатизирам на САЩ и "западните структури"   Но чак някой да поставя интересите на друга държава на първо място, без да има полза от това ... не ми се вярва
  Но чак някой да поставя интересите на друга държава на първо място, без да има полза от това ... не ми се вярва