Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 07 дек 2015 21:04

gazadjiq написа:
Нямаш си идея, с каква сложна личност си лафиш. Фен на Пиночет и Маргарет Тачър, и в същото време отявлен демократ. Не му е лесно... Либертарианец, жаден за кръв. :lol:

Каква е тази дефиниция "демократ"? Симпатизант на "магарето" ли? И какво точно разминаване виждаш в Маргарет Тачър и демокрацията?

CTAHKO написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:
gazadjiq написа:Нямаш си идея, с каква сложна личност си лафиш. Фен на Пиночет и Маргарет Тачър, и в същото време отявлен демократ. Не му е лесно... Либертарианец, жаден за кръв. :lol:

Добре че болшинството не знаят какво е либертарианството, че иначе ще паднат от смях :lol:

Що съдиш останалите по това, че ти самият си крайно тъп и неинформиран? :?:

Моето неграмотно патенце, няма как да си либертарианец и да си антикомунист 8-) Аматьорче :!: Поне не се обаждай и остави някакви съмнения за твоята простотия и неграмотност, защото обадиш ли се, съмненията изчезват 8-)

Това като доказателство за подчертаното ли го написа?

gazadjiq написа:Да не би да си сляп? Твърди, че е либертарианец, но споделя мнението че "sometimes democracy must bi bathed in blood"
Не знам, какво уважаваш в човешкото му право да има няколко, взаимноизключващи се мнения. Лицемер!?!

Къде виждаш лицемерие? Аз никога не съм твърдял, че съм идеалист или нещо подобно. Светът не е черен и бял. Да, аз вярвам в някаква политическа/икономическа с-ма, но не вярвам в магическата пръчка. Аз вярвам, че държавата не трябва да се меси в нормалните взаимоотношения на гражданите. Вярвам, че не трябва да преразпределя парите им, не трябва да мародерства и етк. Това обаче изобщо не означава, че трябва да остави някого да тероризира останалите. Всеки трябва да има право да прави каквото иска, но с условието да не вреди на останалите. Когато се облягаш на действия, които пряко нараняват останалите и се отказваш да бъдеш част от една с-ма, нямаш право да искаш и правата която гарантира тази с-ма.

Иначе казано, щом си тръгнал по пътя на партизанските дейности, терористични акции и етк - ти си се отказал от правата която гарантира дадена с-ма и трябва да бъдеш отстранен. Отстранен така, че да не заплашваш останалите индивиди. Точно това се има предвид в този цитат. Личната свобода не ти дава право да посягаш на чуждата, а ако го направиш... губиш своята. Елементарно е.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Коалицията на САЩ удари сирийската армия вместо ИДИЛ

Мнениеот GA_ veliki » 07 дек 2015 21:05

Това чипсовете голяма работа!Какви щети с един удар!Браво на тях!
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 дек 2015 21:08

Какво ли ще стане ако ударят два пъти? :roll:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 дек 2015 21:29

gazadjiq написа:Дипломате, изпитваш ли болка, или си широк... :lol:

А ти, шибано рубладжийско тролче, колко още акаунта ще си направиш, жалък москал ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 07 дек 2015 21:35

Мда и май не било грешка..... Е те руснаците,какво си мислят че като лаят и дрънкат оръжия ще уплашат САЩ и ЕС ли? Като гледам новините и на Турция не и дреме,ами разполага ПВО по границата си със Сирия. Така де ако някоя птица се заблуди при миграция.......Само ми е интересно къде се потопи Божидар Димитров ,който тръбеше след свалянето на руския самолет ,че бас хваща че до 2-3 дни руснаците ще свалят турски самолет. Знам че на много мурзилки им се иска Русия да е това,което е в мечтите им,ама не е. И ако на някой не му е ясно,според устава на НАТО, ако страна членка на НАТО бъде застрашена ,или нападната това се смята за нападение над целия Алианс и всички страни членки са длъжни да се намесят! Да не дава Господ! А Путин си е зает човека да си поръчва екстри за "летящия си Кремъл"/самолет-крепост/. Какво му дреме ,че рублата замина,че банките им са в колапс,че петрола им не върви,че Газпром се обезцени от 850 милиарда до 53 милиарда,че туристите им след неговата забрана ще почиват само в Сочи и Ереван,че няма да ядат домати нито от Турция,нито дори от България! Прости тоталитарни, смешни и жалки болшевишки джуджета! Нищо старо не са забравили нищо ново не са научили!
Последна промяна от forever bluet на 07 дек 2015 21:40, променено общо 1 път.
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 дек 2015 21:39

Thsmith написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:Що съдиш останалите по това, че ти самият си крайно тъп и неинформиран? :?:

Моето неграмотно патенце, няма как да си либертарианец и да си антикомунист 8-) Аматьорче :!: Поне не се обаждай и остави някакви съмнения за твоята простотия и неграмотност, защото обадиш ли се, съмненията изчезват 8-)

Това като доказателство за подчертаното ли го написа?

Не, към подписа ти и врели некипелите дето пишеш 8-)

Либертарианството е политическа идеология защитаваща естествените права - право на живот, лична свобода, право на доброволно сдружаване и стремеж към щастие. В основата на либертарианството е забраната за насилие върху индивида; защитата на личната свобода, решенията и действията на индивида, когато това не накърнява правата на друг индивид или група.

В петък бе разсекретен документ, доказващ че чилийският диктатор Аугусто Пиночет е прикрил офицери, които са залели с бензин и запалили живи опозиционните активисти Родриго Рохас и Кармен Куинтана през 1986 г. пише вестник The Guardian. След публикуването на документа тридесет години по-късно 12 бивши чилийски военни офицери бяха арестувани за това, че са участвали в подпалването на членове на опозицията и в зарязването им да горят в канавка на няколко километра от столицата Сантяго.
Според разсекретените документи чилийската полиция е знаела за инцидента, но Пиночет потулва случая. „Чилийското правителство, по препоръка на Пиночет, е обявило Рохас и Куинтана за терористи, които случайно се самозапалват със собствените си коктейли „Молотов“, пише в документа. „Един от свидетелите е бил отвлечен за кратко, очите му са били завързани и е бил заплашван да промени показанията си за случая“, пише още в документа.

Аугусто Пиночет идва на власт на 11 септември 1973 г. след държавен преврат. Той управлява страната като диктатор до 1990. По време на управлението му над 3000 души биват убити или изчезват безследно.

Такива ми ти работи, "либертарианецо" 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 07 дек 2015 21:39

GA_ veliki написа:Това чипсовете голяма работа!Какви щети с един удар!Браво на тях!

Така е. А след като разбраха вчера, че и последния спътник за ранно предупреждение на руснаците вчера е дал окончателно фира съвсем им се разведри настроението. Той спътника сигурно е бил ЗАЗ,ВАЗ,КРАЗ,УАЗ или АЗЛК :)!
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 07 дек 2015 21:44

Че Башар е най-големия терорист в Сирия, изби над 300 000 с варелни бомби, газ и касетъчни бомби!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 дек 2015 21:44

GA_ veliki написа:Какво ли ще стане ако ударят два пъти? :roll:

Ами подкрепяният от Русия Асад ще замине при Саддам, а Alkonost (Гамаюн) ще си направи нов профил и ще започне да пише за Ким Чен Ун или за някой друг изрод - съюзник на кремълското джудже... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”