Турция свали руски боен самолет !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Турция свали руски боен самолет !

Мнениеот boabbb » 01 дек 2015 16:44

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Извинявайте, да питам? Нормално ли е българска телевизия да не излъчва първо изказването на българския президент от Париж, после на Оланд, Обама и т.н., ами обратно? В руските тв ше чуете първо кво е викал Обама, ама нанайси. Така е и в арменска, в грузинска, полска, немска... там ще дадат първо какво е рекъл техния човек, после са останалите. (Е, за Украйна малко се съмнявам, ама тва си е мое право). Та защо е тва слагачество на чужди президенти, питам? Като руснак питам, интересно ми е, защото това не е прецедент, а тенденция.

Знаем че като руснак питаш, яд те е че най-вярното ви куче вече не ви лиже задника, ами си има нови любимци.

На теб не ти пука за достойнството на България, единствено злобееш, понеже вече не е руският задник този, когото лижем най-старателно.

Абе отговори си просто бе, шибан олигофрен! :evil: Що все трябва да го обръщаш на националността ми и да ми вменяваш за какво ми пука? Познаваш ли ме бе, шибаняк? :evil:

Шибан олигофрен ще викаш на майка си, руска шаврантийо.

Навсякъде вреш гнусната си руска пропаганда, затова ти отговарям така, и в тоя ти огтговор пишеш като духач на Путин, на теб носът ти не вижда по далеч от чепа на Путин.

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 16:58

Ей, обожавате го тоя, не минава ден, без тук да го цитирате или да му пускате снимки.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 дек 2015 17:06

Путинофили :lol: :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 17:09

Всеки ден у тоя форум четем - Путин каза това, Путин беше там, снимки, цитати .... ебаси култа към личността.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 дек 2015 17:16

1982 написа:Всеки ден у тоя форум четем - Путин каза това, Путин беше там, снимки, цитати .... ебаси култа към личността.

Умря спортния форум Гонг. Вече е forum.putin.bg. forum.russiantroll.bg :(
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 01 дек 2015 19:17

Ами направете си форум "Бубарак Ибряма", "Долу Путин, само Ердоган" или "ИДИЛ и бежанци forever" и хейтвайте християните там. Тук едни и същи хора серат нон стоп и пълнят темата със спам и тъпотии. На хората им писна от тая плява на плювачите, дето хем нямат какво да кажат, хем всяко второ мнение е тяхно.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 дек 2015 19:20

modor написа:
1982 написа:Всеки ден у тоя форум четем - Путин каза това, Путин беше там, снимки, цитати .... ебаси култа към личността.

Умря спортния форум Гонг. Вече е forum.putin.bg. forum.russiantroll.bg :(

[offtopic]Гледам имаме нов "християнин" от Санкт Петербург. :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 дек 2015 19:21

Thurman Murman написа:Ами направете си форум "Бубарак Ибряма", "Долу Путин, само Ердоган" или "ИДИЛ и бежанци forever" и хейтвайте християните там. Тук едни и същи хора серат нон стоп и пълнят темата със спам и тъпотии. На хората им писна от тая плява на плювачите, дето хем нямат какво да кажат, хем всяко второ мнение е тяхно.

Много неподготвено и меко казано некомпетентно мнение. :roll:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 дек 2015 19:55

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Извинявайте, да питам? Нормално ли е българска телевизия да не излъчва първо изказването на българския президент от Париж, после на Оланд, Обама и т.н., ами обратно? В руските тв ше чуете първо кво е викал Обама, ама нанайси. Така е и в арменска, в грузинска, полска, немска... там ще дадат първо какво е рекъл техния човек, после са останалите. (Е, за Украйна малко се съмнявам, ама тва си е мое право). Та защо е тва слагачество на чужди президенти, питам? Като руснак питам, интересно ми е, защото това не е прецедент, а тенденция.

Знаем че като руснак питаш, яд те е че най-вярното ви куче вече не ви лиже задника, ами си има нови любимци.

На теб не ти пука за достойнството на България, единствено злобееш, понеже вече не е руският задник този, когото лижем най-старателно.

Абе отговори си просто бе, шибан олигофрен! :evil: Що все трябва да го обръщаш на националността ми и да ми вменяваш за какво ми пука? Познаваш ли ме бе, шибаняк? :evil:

Шибан олигофрен ще викаш на майка си, руска шаврантийо.

Навсякъде вреш гнусната си руска пропаганда, затова ти отговарям така, и в тоя ти огтговор пишеш като духач на Путин, на теб носът ти не вижда по далеч от чепа на Путин.

Къде видя пропаганда специално в тоя пост за да дадеш такъв отговор, тъпа курво онкоболна ? :evil:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 01 дек 2015 19:59

I двете страни вече почнаха да изпускат нервите си :) .

Но истината според мен е следната Thurman Murman е прав и в момента почитатеелите на САЩ и Ердоган няма какво да кажат и ръсят само глупости в всяко свое мнение, че дори открито се кефят на ИДИЛ и подкрепата на Турция за тях. Е аз това не мога да го разбера както и 90% от потребителите на форума.

Върни се в “Свободна зона”