1982 написа:fcb_bg написа:1982 написа:fcb_bg написа:Извинявайте, да питам? Нормално ли е българска телевизия да не излъчва първо изказването на българския президент от Париж, после на Оланд, Обама и т.н., ами обратно? В руските тв ше чуете първо кво е викал Обама, ама нанайси. Така е и в арменска, в грузинска, полска, немска... там ще дадат първо какво е рекъл техния човек, после са останалите. (Е, за Украйна малко се съмнявам, ама тва си е мое право). Та защо е тва слагачество на чужди президенти, питам? Като руснак питам, интересно ми е, защото това не е прецедент, а тенденция.
Знаем че като руснак питаш, яд те е че най-вярното ви куче вече не ви лиже задника, ами си има нови любимци.
На теб не ти пука за достойнството на България, единствено злобееш, понеже вече не е руският задник този, когото лижем най-старателно.
Абе отговори си просто бе, шибан олигофрен!Що все трябва да го обръщаш на националността ми и да ми вменяваш за какво ми пука? Познаваш ли ме бе, шибаняк?
![]()
Шибан олигофрен ще викаш на майка си, руска шаврантийо.
Навсякъде вреш гнусната си руска пропаганда, затова ти отговарям така, и в тоя ти огтговор пишеш като духач на Путин, на теб носът ти не вижда по далеч от чепа на Путин.