Player написа:Ами найс, то е ясно, че е найс. Това което съм си го подозирал и съм бил убеден, за тези горе го каза и майора от предаването "Фермата" вчера като гостуваше в "Преди обед". Бил е в Парламента, отговарял е за някои неща и е подавал сигнали до ОЛАФ и кабинета на премиера за източване на държавата по някоя програма. Казва коя е програмата, кой я ръководи и накрая няма и разследване, че ще се стигне и до политици, ако се почне. И никога не е един човек а няколко.Е след като не се почва разследване как да се стигне после до съд , че и присъди. Цялата система на крадене е перфектно смазана. Аз обяснявам на всеки вярващ, че нещо може да се оправи - че няма да се оправи. Защото всички горе са наместени там, за да работят за краденето. И който е против това си отива. Просто системата така е направена сега. Тя трябва да се промени. Но тези които си я доят няма да си отрежат клона на който седят и лапат.
Много ясно, че те няма да си отрежат клона сами, но можем да го направим ние.
Като начало трябва да се самоорганизираме, има достатъчно социални мрежи за това, а другото условие е да не позволяваме такива, като протестна мрежа и други "неправителствени организации " и партии, да застават начело на протести и да се възползват от тях.