Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2015 12:55

modor написа:
CTAHKO написа:
Player написа:Бисеров оправдан по всички обвинения. Честито на всички живеещи в тази уникална държава!

Ти да не би да си се надявал да лежи 4 години в затвора :lol:

Горкия той. Само го занимаваха с глупости толкова време :cry:

Ми то още от обвинението си беше ясно, че става въпрос за политически рекет. И в крайна сметка, явно човекът си е платил, там където трябва 8-) Смешно обвинение за 700 000лв, при положение, че е завлякал десетки, да не кажа стотици милиони левове, си е направо смях в залата 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2015 12:59

Player написа:
CTAHKO написа:
Player написа:Бисеров оправдан по всички обвинения. Честито на всички живеещи в тази уникална държава!

Ти да не би да си се надявал да лежи 4 години в затвора :lol:

Изобщо не се и надявам на нещо такова. Но поне някаква парична глоба да отнесе, защото бил подведен например. Нещо за да замажат очите на всички, но те брутално си показват, че могат да си правят каквото си поискат. Само се чудя дали ще доживея депутат да свидетелства срещу депутат у нас. Все някой трябва да е чул нещо в кулоарите или някъде другаде или да му се е похвалил лично подсъдимия как си върти далаверите, колеги са и си знаят това онова. Клюките и там сигурно са като навсякъде и бързо се разбират. То е истина приказката за гарваните, ама все пак трябва да има някой там капка морал понякога и съвестта да го накара на направи нещо...

Ще отнесе парична глоба, колкото Ковачки отнесе 8-) Само дето съдът му изпра парите напълно законно и легално 8-) Съдят го за 16 милиона, признаха го за виновен (изпраха му парите) и го осъдиха да заплати 25 000лв. Найс,а :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 дек 2015 13:29

Ами найс, то е ясно, че е найс. Това което съм си го подозирал и съм бил убеден, за тези горе го каза и майора от предаването "Фермата" вчера като гостуваше в "Преди обед". Бил е в Парламента, отговарял е за някои неща и е подавал сигнали до ОЛАФ и кабинета на премиера за източване на държавата по някоя програма. Казва коя е програмата, кой я ръководи и накрая няма и разследване, че ще се стигне и до политици, ако се почне. И никога не е един човек а няколко.Е след като не се почва разследване как да се стигне после до съд , че и присъди. Цялата система на крадене е перфектно смазана. Аз обяснявам на всеки вярващ, че нещо може да се оправи - че няма да се оправи. Защото всички горе са наместени там, за да работят за краденето. И който е против това си отива. Просто системата така е направена сега. Тя трябва да се промени. Но тези които си я доят няма да си отрежат клона на който седят и лапат.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 дек 2015 14:48

А така, който яде сланина и пие ракия, да си плащал лечението...това каза Боко! Май забрави, че доскоро се хвалеше как ядял филии с мас, а? Кой му плаща лечението на високото кръвно, след като е ял мас, те това питам аз?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 дек 2015 15:27

Боко е много тъпо копеле :lol: :lol: Вместо да си трае, всеки път като каже нещо "не по сценарий" - все е от тоя десен простотии :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 16:02

Да, а следващият оправдан ще е Сидеров.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 дек 2015 16:04

sin4ec написа:А така, който яде сланина и пие ракия, да си плащал лечението...това каза Боко! Май забрави, че доскоро се хвалеше как ядял филии с мас, а? Кой му плаща лечението на високото кръвно, след като е ял мас, те това питам аз?

Абе, а, ако ядеш ТИКВИ - това добре ли е за здравето :?: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 дек 2015 16:08

Player написа:Ами найс, то е ясно, че е найс. Това което съм си го подозирал и съм бил убеден, за тези горе го каза и майора от предаването "Фермата" вчера като гостуваше в "Преди обед". Бил е в Парламента, отговарял е за някои неща и е подавал сигнали до ОЛАФ и кабинета на премиера за източване на държавата по някоя програма. Казва коя е програмата, кой я ръководи и накрая няма и разследване, че ще се стигне и до политици, ако се почне. И никога не е един човек а няколко.Е след като не се почва разследване как да се стигне после до съд , че и присъди. Цялата система на крадене е перфектно смазана. Аз обяснявам на всеки вярващ, че нещо може да се оправи - че няма да се оправи. Защото всички горе са наместени там, за да работят за краденето. И който е против това си отива. Просто системата така е направена сега. Тя трябва да се промени. Но тези които си я доят няма да си отрежат клона на който седят и лапат.

Много ясно, че те няма да си отрежат клона сами, но можем да го направим ние.
Като начало трябва да се самоорганизираме, има достатъчно социални мрежи за това, а другото условие е да не позволяваме такива, като протестна мрежа и други "неправителствени организации " и партии, да застават начело на протести и да се възползват от тях.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 01 дек 2015 16:33

[quote][/quote]
Последна промяна от GA_ veliki на 01 дек 2015 17:27, променено общо 2 пъти.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 01 дек 2015 16:35

v.r.s. написа:
Player написа:Ами найс, то е ясно, че е найс. Това което съм си го подозирал и съм бил убеден, за тези горе го каза и майора от предаването "Фермата" вчера като гостуваше в "Преди обед". Бил е в Парламента, отговарял е за някои неща и е подавал сигнали до ОЛАФ и кабинета на премиера за източване на държавата по някоя програма. Казва коя е програмата, кой я ръководи и накрая няма и разследване, че ще се стигне и до политици, ако се почне. И никога не е един човек а няколко.Е след като не се почва разследване как да се стигне после до съд , че и присъди. Цялата система на крадене е перфектно смазана. Аз обяснявам на всеки вярващ, че нещо може да се оправи - че няма да се оправи. Защото всички горе са наместени там, за да работят за краденето. И който е против това си отива. Просто системата така е направена сега. Тя трябва да се промени. Но тези които си я доят няма да си отрежат клона на който седят и лапат.

Много ясно, че те няма да си отрежат клона сами, но можем да го направим ние.
Като начало трябва да се самоорганизираме, има достатъчно социални мрежи за това, а другото условие е да не позволяваме такива, като протестна мрежа и други "неправителствени организации " и партии, да застават начело на протести и да се възползват от тях.

Тц, не социални мрежи, социални павета и тояги трябват
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Свободна зона”