action66 написа:dunavfc написа:Ей не се научихте да комуникирате нормално...Всеки втори пост обиди, клетви, путки майни и т.н. Никога няма да се получи полезна дискусия, докато нивото е такова. Повечето хора тук пишат от години, но дори и този факт не ги прави една идея по-колегиално и уважително настроени.
Всичко е много просто.Или сме на страната на Турция , или на страната на Русия. Аз за себе съм наясно. Винаги с Русия. Мразим Турция! Който в случая не е с Русия,е за Турция.Хайде да се определим. ЕРДОГАН-СМЪРТ ЗА ТЕБ!
Няма такова нещо, да си за този или онзи, без да погледнеш фактите и обективно да прецениш всяка една ситуация поотделно. Значи, ти обичаш Русия и каквото тя да направи, ти ще подкрепиш !? Това би означавало, че ти си слабохарактерен човек, който не отстоява принципи, каузи и мнение, а сляпо привързан.
Аз ще ти дам личен пример. Това, което направи Русия в Украйна за мен беше абсолютно неправилно, несправедливо и недемократично, за което получава един минус от мен. Това, което направи, обаче Русия в Сирия за мен е абсолютно правилно, справедливо и демократично, за което получава моята пълна подкрепа.
Та, не мога да бъда "ЗА" или "Против" Русия просто по навик или насила, аз оценявам всяка една ситуация, според моите разбирания за правилно и грешно.
ПП: Не мразя, нито Турция, нито турският народ, но ненавиждам Ердоган.