Турция свали руски боен самолет !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Турция свали руски боен самолет !

Мнениеот FLANKER » 25 ное 2015 00:50

dunavfc написа:Ей не се научихте да комуникирате нормално...Всеки втори пост обиди, клетви, путки майни и т.н. Никога няма да се получи полезна дискусия, докато нивото е такова. Повечето хора тук пишат от години, но дори и този факт не ги прави една идея по-колегиално и уважително настроени.

Дунаве,тия ги уважавах бе, човек.
Ама ,май са от ''Умерената опозиция"....
Последна промяна от FLANKER на 25 ное 2015 00:51, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 25 ное 2015 00:51

dunavfc написа:Ей не се научихте да комуникирате нормално...Всеки втори пост обиди, клетви, путки майни и т.н. Никога няма да се получи полезна дискусия, докато нивото е такова. Повечето хора тук пишат от години, но дори и този факт не ги прави една идея по-колегиално и уважително настроени.

Всичко е много просто.Или сме на страната на Турция , или на страната на Русия. Аз за себе съм наясно. Винаги с Русия. Мразим Турция! Който в случая не е с Русия,е за Турция.Хайде да се определим. ЕРДОГАН-СМЪРТ ЗА ТЕБ!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 ное 2015 00:53

@Фланкър

Нямах предвид теб, ако случайно си мислиш, че те визирам. Въпреки, че много рядко с теб сме на една позиция ( и то изобщо не е задължително да мислим еднакво ), винаги към теб ще проявявам огромно уважение, защото си добър човек и това си личи в постовете ти. Не си агресивен и много рядко си позволяваш да обиждаш, а това в този форум си е направо геройство. Затова и колкото да сме на различни мнения, дори и понякога да сме по-запалени, отколкото трябва, уважението ми към теб е огромно.
Последна промяна от dunavfc на 25 ное 2015 00:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 ное 2015 00:53

action66 написа:

Всичко е много просто.Или сме на страната на Турция , или на страната на Русия. Аз за себе съм наясно. Винаги с Русия. Мразим Турция! Който в случая не е с Русия,е за Турция.Хайде да се определим. ЕРДОГАН-СМЪРТ ЗА ТЕБ!

Ердоган не е Турция, все едно да кажеш, че Борисов е България. Ти тъп ли си?

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 25 ное 2015 00:53

diplomat написа:
action66 написа:
wannabe написа:Такъв шамар му нашиха на дребния, че чак се е надигнал за миг на 2 метра от земята.
Очаквам с нетърпение вълна от картинки/колажи и прочее неща, които да ни покажат, че с руската мечка шега не бива :lol: :lol:

В крайна сметка, най-влиятелният човек не може да си опази авиацията, какво остава за обикновените хорица. :mrgreen:

А мислех,че всички фенове сме единни в омразата си към Турция! Явно някои като теб питаят мили чувства към тази вредна азиатска държава. Може руснаците да не са ти симпатични,което е непонятно предвид,че ни има заради тях,но ще приемем това.Но да се радваш на турско действие!!!!!!!!!!! Ти да не си от Делиормана или Кърджали? Или още по-вероятно от онази махала дето се мотат дългите бради???

Правете разлика между Република Турция и Османската империя. Ердоган мечтае за второто, заради това е толкова опасен. Това не означава, че принципно не трябва да имаме добри отношения със съседите си. Ти какво очакваш, че ей така ще заличим Турция от картата на Евразия? Много се бъркаш, а пък ако се стигне до такова нещо, то ние със сигурност ще изядем хоята не по-малко.

Ами да имаме отношения.Плащат си по "Анкорския договр" за имотите на тракийските българи и готово.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 ное 2015 00:57

action66 написа:

Няма такова нещо, да си за този или онзи, без да погледнеш фактите и обективно да прецениш всяка една ситуация поотделно. Значи, ти обичаш Русия и каквото тя да направи, ти ще подкрепиш !? Това би означавало, че ти си слабохарактерен човек, който не отстоява принципи, каузи и мнение, а сляпо привързан.
Аз ще ти дам личен пример. Това, което направи Русия в Украйна за мен беше абсолютно неправилно, несправедливо и недемократично, за което получава един минус от мен. Това, което направи, обаче Русия в Сирия за мен е абсолютно правилно, справедливо и демократично, за което получава моята пълна подкрепа.
Та, не мога да бъда "ЗА" или "Против" Русия просто по навик или насила, аз оценявам всяка една ситуация, според моите разбирания за правилно и грешно.

ПП: Не мразя, нито Турция, нито турският народ, но ненавиждам Ердоган.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 ное 2015 01:01

action66 написа:

СМЪРТ ЗА БАШИБОЗУЦИТЕ!!!!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 25 ное 2015 01:01

diplomat написа:
pampi написа:
ММ1914 написа:
pampi написа:Ми като се мислиш за българин, прави нещо за България, бе, каква е тая просия! Че турчина, руснака или американеца естествено ще гледат своите си интереси, никой нищо даром не дава... 8-)

Не е просия, за да има споразумение, трябва да е взаимоизгодно. Каквото и да правя аз за България определено нямам нужда да го доказвам пред теб.
Ето сега са им дали даром, да си видят новите приятели. След време ще се сетят пак за нас.

Е браву! :lol:
Ми нали някой ги подписва тия договори от българска страна, бе! Цената на газта русофилите виновни, ами за ТЕЦ-овете и златото, кой?

Виновни са нашите политици. Смешното (по-скоро жалкото) в случая е, че ти констатираш факта как всяка държава си гледа нейните интереси, но продължаваш да подкрепяш Русия във всичко и да прокарваш кремълска пропаганда.

Всеки си има своите аргументи.Но когато избора е между действие на Турция и действие на Русия,всичко е просто-мъст за турците! Застреляни са двама руски пилоти,православни християни.Ти на коя страна си? Подозирам,че не си го мислил от тази гледна точка. Нормален българин не би подкрепил турчин в спор с руснак.Ти си нормален.Знам го.Бъди българин друже! Може да си общуваме с тези съседи,но те са ни вечни врагове.Така ли е ?

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 25 ное 2015 01:04

diplomat написа:
action66 написа:

Ердоган не е Турция, все едно да кажеш, че Борисов е България. Ти тъп ли си?

Тъпотата е едно относително понятие.Ердоган е всичко без кюрдите в Мала Азия.Това,което не е с него е частично в Истанбул и Одринска Тракия.Твърде малко,нали?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 ное 2015 01:10

Турция е млада изкуствена държава, родили я преди по-малко от сто години, за да спасят останалата част от империята и да запазят статуквото в района. Ако не се бе намесила Британия, средиземноморската част на Турция щеше да е гръцко, ние с Одрин, арменци, сирийци и кюрди със своите територии. И само едно малко окръгче около Анкара щеше да е нещо като Турция.

Върни се в “Свободна зона”