Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 24 ное 2015 13:59

Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 ное 2015 14:00

HoUs4oOL написа:На 99% съм сигурен, че няма да излезе нищо от цялата работа.
Но беше крайно време да се случи нещо такова, не знам каква е тая простотия с постоянно нарушаване на въздушно пространство, която се практикува от руските ВВС.
Друг въпрос е, че Турция тоя номер го прави редовно особено в Гърция, но както и да е.
Ердо за пореден път показва, че не му пука от нищо.

Руснаците упорито твърдят, че турците нямат нищо общо:
Днес на територията на Сирия, най-вероятно в резултат на обстрел от земята, е бил свален руски военен самолет Су-24. Самолетът се е намирал на височина 6 хиляди метра. Уточняваме какво се е случило с пилотите, по предварителни данни те са успели да се катапултират“, се съобщава в официално изявление на военното ведомство.
Оттам уточняват, че през цялото време на полета самолетът се е намирал над територията на Сирия.

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/world/2015-11-24/ ... n-v-siriya
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 ное 2015 14:01

HoUs4oOL написа:Зависи дали съм се нахранил, ако съм ял го докарвам и до по 5, но според зависи.
Ти не си казал нищо, бе моето момче, ти пишеш празни работи, както правиш и сега. :lol:

Е, защо не знаеш ли руски, нали уж четеш руски романи?

Хубаво е, че си признаваш поне. Сега остава и да си признаеш за глупостите и да спреш с про ислямистката пропаганда и ... :lol:
Защо ми е да знам руски? Не съм претендирал да съм полиглот. Учил съм и знам езици, които могат да ми свършат някаква работа и са полезни с нещо. Английски и френски. Време за ненужни работи не ми се губи.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 14:05

pampi написа:
Но беше крайно време да се случи нещо такова, не знам каква е тая простотия с постоянно нарушаване на въздушно пространство, която се практикува от руските ВВС.
Друг въпрос е, че Турция тоя номер го прави редовно особено в Гърция, но както и да е.

Руснаците упорито твърдят, че турците нямат нищо общо:
Днес на територията на Сирия, най-вероятно в резултат на обстрел от земята, е бил свален руски военен самолет Су-24. Самолетът се е намирал на височина 6 хиляди метра. Уточняваме какво се е случило с пилотите, по предварителни данни те са успели да се катапултират“, се съобщава в официално изявление на военното ведомство.
Оттам уточняват, че през цялото време на полета самолетът се е намирал над територията на Сирия.

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/world/2015-11-24/ ... n-v-siriya

Опааа... нали беше Ф-16?!
пп.Стингер? :roll:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 14:07

Интересното е ,че ГЛОНАСС е предупредил пилотите да катапултират още на 4000м.
+1!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 ное 2015 14:18

FLANKER написа:Интересното е ,че ГЛОНАСС е предупредил пилотите да катапултират още на 4000м.
+1!

Според турците самолетите са били 2, но единият е направил маневра и се е изнесъл. Това ме кара да мисля, че вторият е бил вече или ударен или повреден ... Екипажът най-вероятно е търсел подходящо място за катапулт.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 ное 2015 14:26

Ей го летателния маршрут на Суто според амуджите

Изображение

Синята линия е турско-сирийската граница. Някой да обясни турската версия за 10-те предупреждения към нарушителя да напусне турското въздушно пространство.
Благодаря!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 14:29

pampi написа:
FLANKER написа:Интересното е ,че ГЛОНАСС е предупредил пилотите да катапултират още на 4000м.
+1!

Според турците самолетите са били 2, но единият е направил маневра и се е изнесъл. Това ме кара да мисля, че вторият е бил вече или ударен или повреден ... Екипажът най-вероятно е търсел подходящо място за катапулт.

Ще се пишат книги ,Пампи :) Но от ВКС на РФ от дълбоката част на РФ се пребазират изтребители МиГ- 31, МиГ 29-СМТ , Сухой -35 ,МиГ-35,МиГ-29-ОВТ
Изображение

atakista

Мнениеот atakista » 24 ное 2015 14:31

Турция свалила руски самолет. Ей сега руснаците ще им стъжнят живота турчолята! Руснака не обича да се е*ават с него!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 ное 2015 14:35

На зле отиват нещата, Путин заяви пред целия свят че Ердоган е основния купувач на петрола на ИДИЛ и сега Турция сваля руски самолет.
Ако е бил в турското въздушно пространство ще е приемливо горе долу но ако е бил в сирийското ще се изострят доста нещата.
Руснаците вече за нищо на света няма да осатвят Сирия и няма да направят сделка, а Турция ще бъде със съседи Иран, Сирия и Ирак и
трудно ще има помощ от саудитците. Турция определено е най-двуличната държава в този конфликт те реално са на страната на ИДИЛ
но за пред Европа се правят против. Искат да качат в Сирия управляващи които да слушат тях а не Русия или САЩ. Турците изнудват абсолютно
всички в момента но може и да получат гражданска война на тема Кюрдистан. Като цяло Сирия е много стартегическа за всички играчи там
(С.Арабия, Турция, Иран, Израел, САЩ и Русия) и явно ще се изострят нещата там.
А Турция има проблеми и с Армения по границата си, общо взето се опитват да водят много агресивна политика с/у всичките си комшии
вкл. тук и нас и Гърция.

Върни се в “Свободна зона”