Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:На 99% съм сигурен, че няма да излезе нищо от цялата работа.
Но беше крайно време да се случи нещо такова, не знам каква е тая простотия с постоянно нарушаване на въздушно пространство, която се практикува от руските ВВС.
Друг въпрос е, че Турция тоя номер го прави редовно особено в Гърция, но както и да е.
Ердо за пореден път показва, че не му пука от нищо.
Руснаците упорито твърдят, че турците нямат нищо общо:
Днес на територията на Сирия, най-вероятно в резултат на обстрел от земята, е бил свален руски военен самолет Су-24. Самолетът се е намирал на височина 6 хиляди метра. Уточняваме какво се е случило с пилотите, по предварителни данни те са успели да се катапултират“, се съобщава в официално изявление на военното ведомство.
Оттам уточняват, че през цялото време на полета самолетът се е намирал над територията на Сирия.
Прочети още на: http://www.bgonair.bg/world/2015-11-24/ ... n-v-siriya
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
HoUs4oOL написа:Зависи дали съм се нахранил, ако съм ял го докарвам и до по 5, но според зависи.
Ти не си казал нищо, бе моето момче, ти пишеш празни работи, както правиш и сега.![]()
Е, защо не знаеш ли руски, нали уж четеш руски романи?
Хубаво е, че си признаваш поне. Сега остава и да си признаеш за глупостите и да спреш с про ислямистката пропаганда и ...

Защо ми е да знам руски? Не съм претендирал да съм полиглот. Учил съм и знам езици, които могат да ми свършат някаква работа и са полезни с нещо. Английски и френски. Време за ненужни работи не ми се губи.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
pampi написа:HoUs4oOL написа:На 99% съм сигурен, че няма да излезе нищо от цялата работа.
Но беше крайно време да се случи нещо такова, не знам каква е тая простотия с постоянно нарушаване на въздушно пространство, която се практикува от руските ВВС.
Друг въпрос е, че Турция тоя номер го прави редовно особено в Гърция, но както и да е.
Руснаците упорито твърдят, че турците нямат нищо общо:Днес на територията на Сирия, най-вероятно в резултат на обстрел от земята, е бил свален руски военен самолет Су-24. Самолетът се е намирал на височина 6 хиляди метра. Уточняваме какво се е случило с пилотите, по предварителни данни те са успели да се катапултират“, се съобщава в официално изявление на военното ведомство.
Оттам уточняват, че през цялото време на полета самолетът се е намирал над територията на Сирия.
Прочети още на: http://www.bgonair.bg/world/2015-11-24/ ... n-v-siriya
Опааа... нали беше Ф-16?!
пп.Стингер?

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Интересното е ,че ГЛОНАСС е предупредил пилотите да катапултират още на 4000м.
+1!
+1!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:Интересното е ,че ГЛОНАСС е предупредил пилотите да катапултират още на 4000м.
+1!
Според турците самолетите са били 2, но единият е направил маневра и се е изнесъл. Това ме кара да мисля, че вторият е бил вече или ударен или повреден ... Екипажът най-вероятно е търсел подходящо място за катапулт.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
HoUs4oOL написа:На 99% съм сигурен, че няма да излезе нищо от цялата работа.
Ей го летателния маршрут на Суто според амуджите

Синята линия е турско-сирийската граница. Някой да обясни турската версия за 10-те предупреждения към нарушителя да напусне турското въздушно пространство.
Благодаря!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
pampi написа:FLANKER написа:Интересното е ,че ГЛОНАСС е предупредил пилотите да катапултират още на 4000м.
+1!
Според турците самолетите са били 2, но единият е направил маневра и се е изнесъл. Това ме кара да мисля, че вторият е бил вече или ударен или повреден ... Екипажът най-вероятно е търсел подходящо място за катапулт.
Ще се пишат книги ,Пампи

Турция свалила руски самолет. Ей сега руснаците ще им стъжнят живота турчолята! Руснака не обича да се е*ават с него!
На зле отиват нещата, Путин заяви пред целия свят че Ердоган е основния купувач на петрола на ИДИЛ и сега Турция сваля руски самолет.
Ако е бил в турското въздушно пространство ще е приемливо горе долу но ако е бил в сирийското ще се изострят доста нещата.
Руснаците вече за нищо на света няма да осатвят Сирия и няма да направят сделка, а Турция ще бъде със съседи Иран, Сирия и Ирак и
трудно ще има помощ от саудитците. Турция определено е най-двуличната държава в този конфликт те реално са на страната на ИДИЛ
но за пред Европа се правят против. Искат да качат в Сирия управляващи които да слушат тях а не Русия или САЩ. Турците изнудват абсолютно
всички в момента но може и да получат гражданска война на тема Кюрдистан. Като цяло Сирия е много стартегическа за всички играчи там
(С.Арабия, Турция, Иран, Израел, САЩ и Русия) и явно ще се изострят нещата там.
А Турция има проблеми и с Армения по границата си, общо взето се опитват да водят много агресивна политика с/у всичките си комшии
вкл. тук и нас и Гърция.
Ако е бил в турското въздушно пространство ще е приемливо горе долу но ако е бил в сирийското ще се изострят доста нещата.
Руснаците вече за нищо на света няма да осатвят Сирия и няма да направят сделка, а Турция ще бъде със съседи Иран, Сирия и Ирак и
трудно ще има помощ от саудитците. Турция определено е най-двуличната държава в този конфликт те реално са на страната на ИДИЛ
но за пред Европа се правят против. Искат да качат в Сирия управляващи които да слушат тях а не Русия или САЩ. Турците изнудват абсолютно
всички в момента но може и да получат гражданска война на тема Кюрдистан. Като цяло Сирия е много стартегическа за всички играчи там
(С.Арабия, Турция, Иран, Израел, САЩ и Русия) и явно ще се изострят нещата там.
А Турция има проблеми и с Армения по границата си, общо взето се опитват да водят много агресивна политика с/у всичките си комшии
вкл. тук и нас и Гърция.