ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 22:54

Кировец написа:
Teo написа:
delqnski47 написа:Пичове,моля ви....
Знам,че положението е тежко и е ''на системи'',но не прибързвайте със слагането на кръста.Молим ви...

Делянски боли ме... да ЦСКА е на път официално да бъде убит от ГГ... същия този дето каза, че идва да спасява ПФК ЦСКА, когато вече имаше готов план за започване на чисто от А окръжна.

Дори със съвсем реалистична опция с покана за участие във В група, а не просто така начало от А окръжна и ново дружество. :idea:

Да, наистина имаше такава опция в която да започнем от В група. Тоя ГГ бе.. съсипа ни една година :idea:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 ное 2015 22:55

Ганчев, ако е ЦСКА-р, тогава малкия Череп е легенда на ЦСКА - тва момче не пропуска мач, доколкото съм чувал.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 23 ное 2015 22:55

Teo написа:
ugly bug написа:И още нещо да попитам:
Ако синдика открие нещо нередно около документацията на Клуба, може ли да сезира прокуратурата за източване на дружеството?
Не че ще има някаква полза , щото всички виждаме за кво става дума в прокуратурата но все пак ще е някаква минимална утеха и най-вече ще видим виновника за това положение!

Нз, но трябва да се търси отговорност на хората от Титан. Особено от Венци Подписа... заради тоя сме в това положение... подписите на документите и печата на ЦСКА са слагани от негова милост!

Това питам..
Кой официално има право да търси отговорност ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 ное 2015 22:55

Teo написа:
Знам,че положението е тежко и е ''на системи'',но не прибързвайте със слагането на кръста.Молим ви...

Делянски боли ме... да ЦСКА е на път официално да бъде убит от ГГ... същия този дето каза, че идва да спасява ПФК ЦСКА, когато вече имаше готов план за започване на чисто от А окръжна. Шибаняка ни пропиля 1 година... вече можеше да сме с едната крачка у В... на чисто с инвестиции по стадиона :idea:

Тео,никой няма да умира и да бъде убиван.Знам,че сме фенове,а феновете в 90% го караме на ''чувство'',а не на ''мисъл'',затова моля ви нека видим от процедурите какво ще излезе и да не драматизираме предварително толкова много все едно сме женски.Излиза нещо като новина и в 100% от случаите реакциите са предварителни и моментални.Засега реалността е следната -> ЦСКА е във В група и тече процедура за несъстоятелност,където ще се види дали ще има оздравяване или ще почваме начисто.
Кой там се бил срещнал,кой какво ще купува,откупува и слива не е реалност,а само един вариант,който бе обсъден.Затова изчакайте и моля ви не драматизирайте!!Пак повтарям,никой няма да умира - ние не сме вчерашен отбор.Чил аут.Кийп калм.Плийз. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 ное 2015 22:58

ugly bug написа:
Teo написа:
Ако синдика открие нещо нередно около документацията на Клуба, може ли да сезира прокуратурата за източване на дружеството?
Не че ще има някаква полза , щото всички виждаме за кво става дума в прокуратурата но все пак ще е някаква минимална утеха и най-вече ще видим виновника за това положение!

Нз, но трябва да се търси отговорност на хората от Титан. Особено от Венци Подписа... заради тоя сме в това положение... подписите на документите и печата на ЦСКА са слагани от негова милост!

Това питам..
Кой официално има право да търси отговорност ?

Общо взето... Арменския поп. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 23 ное 2015 22:59

[offtopic]Изображение[/offtopic]
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 22:59

Виновниците за това положение са ни кредитори в момента : Лупи, Инджов и Гърнетата , а да и НАП или онези нейни продажни служители ! Имат да взимат пари бе, егати нахалството... Аз да же си мисля , ако ги разритаме тия нещастници ще ни отпаднат 20 млн дългове , а НАП може да разсрочим за дълго време и да вкарат няколко данъчни в затвора ! Но това вече са утопичните ми въжделения ....

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 ное 2015 23:00

delqnski47 написа:
Teo написа:

Делянски боли ме... да ЦСКА е на път официално да бъде убит от ГГ... същия този дето каза, че идва да спасява ПФК ЦСКА, когато вече имаше готов план за започване на чисто от А окръжна. Шибаняка ни пропиля 1 година... вече можеше да сме с едната крачка у В... на чисто с инвестиции по стадиона :idea:

Тео,никой няма да умира и да бъде убиван.Знам,че сме фенове,а феновете в 90% го караме на ''чувство'',а не на ''мисъл'',затова моля ви нека видим от процедурите какво ще излезе и да не драматизираме предварително толкова много все едно сме женски.Излиза нещо като новина и в 100% от случаите реакциите са предварителни и моментални.Засега реалността е следната -> ЦСКА е във В група и тече процедура за несъстоятелност,където ще се види дали ще има оздравяване или ще почваме начисто.
Кой там се бил срещнал,кой какво ще купува,откупува и слива не е реалност,а само един вариант,който бе обсъден.Затова изчакайте и моля ви не драматизирайте!!Пак повтарям,никой няма да умира - ние не сме вчерашен отбор.Чил аут.Кийп калм.Плийз. ;)

Делянски, няма как да запазим спокойствие и да чакаме, след като един тип ходи по тия срещи с разни комисии и после тръби публично, че Литекс ще става ЦСКА и трябва моралистите да бъдат загърбени, щото тех никой не ги пита.

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 23:03

Кировец написа:Ганчев, ако е ЦСКА-р, тогава малкия Череп е легенда на ЦСКА - тва момче не пропуска мач, доколкото съм чувал.

Е, чак да не пропуска , но е доста редовен ...Ганчев не съм го видял на един мач на ЦСКА като зрител ....абе само преди година ни подкокороса Кокоско и Менди , егати истинския Цесекар ! Пълен боклук , но некви шемети ги забравят тия неща !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 ное 2015 23:05

Teo написа:

Тео, всеки го разбира по своему т.н. спасяване.И от А окръжна щеше да започне друг ЦСКА, а не настоящия.Докато няма нищо черно на бяло само си чешем пръстите и хабим излишни нерви.И преди месеци беше същата истерия по същия повод.Решение ще има, дали ще е добро или лошо ще видим, то си зависи и от гледната точка де.

Върни се в “Архив”