Teo написа:delqnski47 написа:Пичове,моля ви....
Знам,че положението е тежко и е ''на системи'',но не прибързвайте със слагането на кръста.Молим ви...
Делянски боли ме... да ЦСКА е на път официално да бъде убит от ГГ... същия този дето каза, че идва да спасява ПФК ЦСКА, когато вече имаше готов план за започване на чисто от А окръжна. Шибаняка ни пропиля 1 година... вече можеше да сме с едната крачка у В... на чисто с инвестиции по стадиона

Тео,никой няма да умира и да бъде убиван.Знам,че сме фенове,а феновете в 90% го караме на ''чувство'',а не на ''мисъл'',затова моля ви нека видим от процедурите какво ще излезе и да не драматизираме предварително толкова много все едно сме женски.Излиза нещо като новина и в 100% от случаите реакциите са предварителни и моментални.Засега реалността е следната -> ЦСКА е във В група и тече процедура за несъстоятелност,където ще се види дали ще има оздравяване или ще почваме начисто.
Кой там се бил срещнал,кой какво ще купува,откупува и слива не е реалност,а само един вариант,който бе обсъден.Затова изчакайте и моля ви не драматизирайте!!Пак повтарям,никой няма да умира - ние не сме вчерашен отбор.Чил аут.Кийп калм.Плийз.