КОЙ спечели детската Евровизия ... Лицето на бъдеща Европа ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: КОЙ спечели детската Евровизия ... Лицето на бъдеща Евро

Мнениеот smoothc » 22 ное 2015 20:51

нямам спомени да са участвали европейски деца с лек и приятен загар на кожата

Аха.Значи излиза, че за теб проблемите са изцяло от дерматологичен характер!?
Станко, Станко...

p.s.В "Златната монета" са участвали деца от няколко континента - Европа, Южна и Северна Америка, Африка, Азия, Австралия.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 ное 2015 22:33

diplomat написа:Явно за да мирясат форумните главорези, това момиче трябва да бъде убито с камъни, защото е дебело и леко черничко. Вие сте същите като ИД, бе, капути пробити. :x

И после останките и да бъдат изселени в пустинята и те така.

Вместо да беснеят по разни търтеи, дето просят помощи или по кандидат-главорези те се заяли за някакво 13 ли колко там годишно хлапе.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 ное 2015 22:49

Betchualeng Arnaikem написа:
diplomat написа:Явно за да мирясат форумните главорези, това момиче трябва да бъде убито с камъни, защото е дебело и леко черничко. Вие сте същите като ИД, бе, капути пробити. :x

Вместо да беснеят по разни търтеи, дето просят помощи или по кандидат-главорези те се заяли за някакво 13 ли колко там годишно хлапе.

За мен просто е жалко човек да си изкарва негативната енергия, породена от трудностите в живота, върху деца, животни и т.н... Не мога да си представя колко трябва да са озлобени и комплексирани. :roll:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 ное 2015 22:52

diplomat написа:

За мен просто е жалко човек да си изкарва негативната енергия, породена от трудностите в живота, върху деца, животни и т.н... Не мога да си представя колко трябва да са озлобени и комплексирани. :roll:

Просто повечето хора са привърженици на крайностите и заради това мразят на едро, а не само виновниците.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 ное 2015 23:00

diplomat написа:

Просто повечето хора са привърженици на крайностите и заради това мразят на едро, а не само виновниците.

Точно това често коментирам с близки и приятели - живеем в държавата на крайностите. :|

Потребителски аватар
ares
Контакти:

Мнениеот ares » 23 ное 2015 00:57

iliyan написа:Какво значение кой е спечелил един абсолютно безсмислен конкурс. Няма значение дали детска или не Евровизията отдавна е конкурс който е единствено и само за изкарване на пари. Таланта е без значение. Не знам защо се пилее време да се участва в тези безсмислени конкурси. И за какво беше пилеене на пари да се организира тази глупост в България. Убеден съм , че сме на загуба от организирането на тази глупост. Защо свързваш лицето на бъдеща Европа с този конкурс ?! След 1г никой няма да си спомня за тази "победителка". Не че някой вече помни в Европа победителката от миналата година.

Как бе,че нашето мило сладурче Крисия бе моралното победителче миналата година и доста време ще помним това.И там си стана мафия с незаслуженото първо място на италиянчето,щото 1-нашата,2-арменската и 3-белоруската песнички бяхя най-готините. :)

atakista

Мнениеот atakista » 23 ное 2015 10:46

ares написа:
iliyan написа:Какво значение кой е спечелил един абсолютно безсмислен конкурс. Няма значение дали детска или не Евровизията отдавна е конкурс който е единствено и само за изкарване на пари. Таланта е без значение. Не знам защо се пилее време да се участва в тези безсмислени конкурси. И за какво беше пилеене на пари да се организира тази глупост в България. Убеден съм , че сме на загуба от организирането на тази глупост. Защо свързваш лицето на бъдеща Европа с този конкурс ?! След 1г никой няма да си спомня за тази "победителка". Не че някой вече помни в Европа победителката от миналата година.

Как бе,че нашето мило сладурче Крисия бе моралното победителче миналата година и доста време ще помним това.И там си стана мафия с незаслуженото първо място на италиянчето,щото 1-нашата,2-арменската и 3-белоруската песнички бяхя най-готините. :)

Напълно подкрепям мнението ти!
Миналата година нашата Крисия пя много по-добре , отколкото италианеца! Песента й беше невероятна!
Това доказва , че Евровизия и дестска Евровизия са два политизирани конкурса , чиято цел е западно-европейските държави все да взимат златните медали, независимо от всичко!Те не се интересуват кой е пял най-добре!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 ное 2015 11:16

Сумати писаници, а единствената цел на авторът на темата ( излагал се е и с предишният си профил, на бивш италиански футболист ) беше да покаже, "колко е запознат със световната геополитика".

Само че, той ( авторът на темата ) ... На тази тематика си беше лаик, лаик е в момента, лаик ще си остане и за в бъдеще. :lol:
Факт, неоспорим при това. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 23 ное 2015 13:28

iliyan написа:Какво значение кой е спечелил един абсолютно безсмислен конкурс. Няма значение дали детска или не Евровизията отдавна е конкурс който е единствено и само за изкарване на пари. Таланта е без значение. Не знам защо се пилее време да се участва в тези безсмислени конкурси. И за какво беше пилеене на пари да се организира тази глупост в България. Убеден съм , че сме на загуба от организирането на тази глупост...

Аз пък не мисля така. Победителят може и да няма никакво значение, но аз виждам в организацията на конкурса мащабна рекламна кампания на страната като туристическа дестинация (или поне най-смислено похарчените пари в тази посока). Безупречната на пръв поглед организация също се отрази позитивно. Преди изпълнението на всяка песен пускаха клипче с най-различни забележителности, отделно имаше и други клипове. Разхождани са децата, журналистите, мениджърите на Евровизия. Всичко се въртеше повече около нас, отколкото около самите песни и участници. Вероятно зрителският интерес не е бил особено голям, но все пак са достигнати целевите пазари на бившите съветски републики, бившите югославски републики (от които бихме могли много повече да извлечем като туристи), "италианските републики" и Ейре, като последните 2 принципно са положително настроени към нас или поне в последно време ни дават по повече точки в конкурса. Може да е излъчван и в други европейски държави.
Абсолютно същото се отнася и за домакинствата на всякакви спортни турнири. Това е изключително важно за страна с водещ туристически отрасъл. Затова трябва непрекъснато да кандидатстваме за организиране на международни състезания.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 ное 2015 14:09

Такива в циганската махала ще се намерят десетки, едно 80% и пеят даже :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”