КОЙ спечели детската Евровизия ... Лицето на бъдеща Европа ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: КОЙ спечели детската Евровизия ... Лицето на бъдеща Евро

Мнениеот iliyan » 22 ное 2015 19:27

smoothc написа:Песента на Кончита Вурст беше фаворит на публиката(гласуващите) и поради тази причина спечели.
Това, какво аз или ти, мислим за нея...няма абсолютно никакво значение.
За теб може да е боклук, за мен може да е хубава или пък обратното, или да сме на едно мнение(хубава/боклук), но какво значение има индивидуалната ни оценка за песента в случая? Какво променя това?
Разбира се, има и други важни нюанси - песента(чисто като мелодия/текст) може и да е под средното ниво, но чрез своето изпълнение Кончита Вурст да е придала т.нар.магия, която впоследствие да я превърне в нещо специално или казано най-общо в продукция, която докосва сетивата на хората.
Има и доста примери за обратните случаи - блестяща мелодия, силен текст, но неподходящо или слабо изпълнение, което ярко контрастира с професионалното качеството вложено в продукцията.

p.s.Песента на Кончита събира 290 точки. На второ място песента на Холандия - 238 точки. На трето място песента на Швеция - 218 точки.
Както сам виждаш разликите индикират, че конкуренцията за първото място не е била никак малка(напротив), но в крайна сметка песента на Австрия печели.

Разбирачо я ми кажи как се разви след този конкурс "музикалната" кариера на Кончита ?! Нещо не си спомням да е покорил/а UK Top 40 или BillBoard Hto 100 Singles.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 22 ное 2015 19:28

Бах мааму, сега се зачетох в темата .. много толераст, много нещо.
Ако не се бях примирил отдавна щеше да ме е срам, само че вече съм на етап да ми е ясно, че не сте по-стока от "европейците" ;)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 ное 2015 19:32

ohoboho написа:Бах мааму, сега се зачетох в темата .. много толераст, много нещо.
Ако не се бях примирил отдавна щеше да ме е срам, само че вече съм на етап да ми е ясно, че не сте по-стока от "европейците" ;)

Ти си бракувана стока, бе, мангал недоебан.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 ное 2015 19:33

Толкова мнения лични нападки, а нито едно освен моето кой е бил по-достоен да спечели. Ще е интересно тези, които са гледали конкурса какво мислят.
Ще обобщя накратко моите виждания. Макар че трудно може да се говори за изявен фаворит аз бих поставил на първо място Словения.
В 5-цата бих вкарал още Армения, Холандия, Сърбия и Ейре, без да уточнявам реда.
Непосредствено след тях пак без да уточнявам реда - Габи и Иван, Русия и Албания.
След това Австралия, Италия, Грузия и тук според мен е мястото на Малта.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 ное 2015 19:37

doktora25 написа:Толкова мнения лични нападки, а нито едно освен моето кой е бил по-достоен да спечели. Ще е интересно тези, които са гледали конкурса какво мислят.
Ще обобщя накратко моите виждания. Макар че трудно може да се говори за изявен фаворит аз бих поставил на първо място Словения.
В 5-цата бих вкарал още Армения, Холандия, Сърбия и Ейре, без да уточнявам реда.
Непосредствено след тях пак без да уточнявам реда - Габи и Иван, Русия и Албания.

То добре, ама изпълнителите от тези държави негри ли са :?: Ако не са, нямат никакъв шанс да спечелят 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 ное 2015 19:38

diplomat написа:
galin56 написа:Не гледах конкурса и сега видях кой е спечелил. Обаче изобщо се изумявам как може да има такава тема и що за оли.... няма да казвам какъв, да не падам на неговото ниво. Момичето е дебело да, всеки го вижда, и тя даже и родителите й. Явно не може да отслабне, всеки знае, че е нездравословно да си дебел, но въпреки това има и такива хора. Другите какво - трябва да ги обиждаме ли? Примерно нашия Иван на конкурса и той е шишко. Дай да го нападаме и него, че е дебел. А специално за певци има много дебели, които пеят прекрасно и са водещи изпълнители. За цвета на кожата не искам и да коментирам даже. Все едно да се върнем на въпроса защо Лусио Вагнер и Маркиньос ги пускат в националния отбор на България като дори и не приличат на българи.

Ти чак сега ли разбра какви олигофрени виреят във форума? :?:

Ти негър ли си или травестяга, че толкова ги защитаваш толкова самоотвержено 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 22 ное 2015 19:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 ное 2015 19:40

CTAHKO написа:
doktora25 написа:Толкова мнения лични нападки, а нито едно освен моето кой е бил по-достоен да спечели. Ще е интересно тези, които са гледали конкурса какво мислят.

То добре, ама изпълнителите от тези държави негри ли са :?: Ако не са, нямат никакъв шанс да спечелят 8-)

Алоо, мангалът пакистанец с хероинова зависимост - Станк0 - кой те пита за твоето мнение, бе? :?: Ти си една мижитурка на фона на целия ЕС и има много народ, който не харесва същите неща като теб. Ама какво ли ти обяснявам, ти нямаш мозък, за да схванеш една такава елементарна концепция. :roll:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 ное 2015 19:41

CTAHKO написа:
diplomat написа:
galin56 написа:Не гледах конкурса и сега видях кой е спечелил. Обаче изобщо се изумявам как може да има такава тема и що за оли.... няма да казвам какъв, да не падам на неговото ниво. Момичето е дебело да, всеки го вижда, и тя даже и родителите й. Явно не може да отслабне, всеки знае, че е нездравословно да си дебел, но въпреки това има и такива хора. Другите какво - трябва да ги обиждаме ли? Примерно нашия Иван на конкурса и той е шишко. Дай да го нападаме и него, че е дебел. А специално за певци има много дебели, които пеят прекрасно и са водещи изпълнители. За цвета на кожата не искам и да коментирам даже. Все едно да се върнем на въпроса защо Лусио Вагнер и Маркиньос ги пускат в националния отбор на България като дори и не приличат на българи.

Ти негър ли си или траввестяга, че толкова ги защитаваш 8-)

Според жените в твоя род съм с негърски хyй, което много им хареса. ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 ное 2015 19:43

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:

Само това ли успя да измисли "умната" ти главица 8-) Заради такива като теб, България е била 5 веко под турско робство :!:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 22 ное 2015 19:47

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:

Черен и дребен, и мек... Мита за негърските патки беше разбит още 70 те години ве...
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”