Змей и самодиви в първата българска анимация

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Змей и самодиви в първата българска анимация

Мнениеот Drunken_Master » 19 ное 2015 17:35

Първата българска анимация ??????????????????????????????????

А тази осмата ли е ?

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 ное 2015 17:38

veni__85 написа:Няма значение дали филма ти допада на теб или на мен. Лично според мен , важното е , че група от млади хора са решили да направят нещо, ако го харесваш го подкрепи , ако не просто си замълчи без да пишеш глупости. Не аз хейтвам ,а вие.

Хейтваш защото въпреки ,че не ми харесва трейлъра ги подкрепих и им желая успех на авторите.И отново ми скачаш,че съм ....всъщност какво искаш от мен???
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 ное 2015 18:27

GOLEADOR написа:
veni__85 написа:Няма значение дали филма ти допада на теб или на мен. Лично според мен , важното е , че група от млади хора са решили да направят нещо, ако го харесваш го подкрепи , ако не просто си замълчи без да пишеш глупости. Не аз хейтвам ,а вие.

Хейтваш защото въпреки ,че не ми харесва трейлъра ги подкрепих и им желая успех на авторите.И отново ми скачаш,че съм ....всъщност какво искаш от мен???

Не се усеща и той, че тва не е първата тема и вече сме си дали мнението там :)

petttto
Контакти:

Мнениеот petttto » 19 ное 2015 19:12

Начинанието е добро, пожелавам успех

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 19 ное 2015 20:43

Автора да не е допуснал грешка? Българска анимация има от много години.При това никак нелоша.А поредицата на Доньо Донев е вечна.Така че хубаво е да се създават и нови наши анимации,но нека сме коректни към "пионерите".

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 19 ное 2015 20:50

Един неграмотник, прочел статия на друг неграмотник и пуснал тема тук за ПЪРВАТА българска анимация. :lol: Да не подхващам темата ,че идеята е крадена, а "трейлъра" не заслужава коментар, поради некадърното си изпълнение. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 ное 2015 00:14

Мачкайте "глупаците", псевдо-патриотчета. Като гледам критиците какви комплекси избиват, не трябва да се чудим що всички си изтриват краката с нашата държава - олицетворение на борисовата България; прост премиер, още по-прост народ.

Защо коментирате изобщо, бе, комплексари? :?: Като не ви харесва, не серете мозъчна диария и не пречете на хората да се развиват. Обикновените плювачи да си гледат коптора, че скоро няма да видят живот извън лайната.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 20 ное 2015 04:55

Обикновено не съм съгласен с дипломата ама сега просто няма какво да добавя. Точно преди да му прочета коментара си мислех същото.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 ное 2015 05:44

diplomat написа:Мачкайте "глупаците", псевдо-патриотчета. Като гледам критиците какви комплекси избиват, не трябва да се чудим що всички си изтриват краката с нашата държава - олицетворение на борисовата България; прост премиер, още по-прост народ.

Защо коментирате изобщо, бе, комплексари? :?: Като не ви харесва, не серете мозъчна диария и не пречете на хората да се развиват. Обикновените плювачи да си гледат коптора, че скоро няма да видят живот извън лайната.

"Като не ви харесва...не коментирайте !" Звучи страхотно...в интернет форум !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”