А тази осмата ли е ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
veni__85 написа:Няма значение дали филма ти допада на теб или на мен. Лично според мен , важното е , че група от млади хора са решили да направят нещо, ако го харесваш го подкрепи , ако не просто си замълчи без да пишеш глупости. Не аз хейтвам ,а вие.
GOLEADOR написа:veni__85 написа:Няма значение дали филма ти допада на теб или на мен. Лично според мен , важното е , че група от млади хора са решили да направят нещо, ако го харесваш го подкрепи , ако не просто си замълчи без да пишеш глупости. Не аз хейтвам ,а вие.
Хейтваш защото въпреки ,че не ми харесва трейлъра ги подкрепих и им желая успех на авторите.И отново ми скачаш,че съм ....всъщност какво искаш от мен???
diplomat написа:Мачкайте "глупаците", псевдо-патриотчета. Като гледам критиците какви комплекси избиват, не трябва да се чудим що всички си изтриват краката с нашата държава - олицетворение на борисовата България; прост премиер, още по-прост народ.
Защо коментирате изобщо, бе, комплексари?Като не ви харесва, не серете мозъчна диария и не пречете на хората да се развиват. Обикновените плювачи да си гледат коптора, че скоро няма да видят живот извън лайната.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта