1982 написа:fcb_bg написа:Аз се опитах да му обясня, че проблемът с радикалния ислям в Чечня е решен на 98%, и такъв имат в съседен Дагестан, човека си знае Беслан, Дубровка, Волгоград....
От тия 2% дет остават, са такива дето частите на Кадиров през декември разкъртиха една сграда и едно училище за да избият дузина терористи.
Знам си, да, защото терористичните актове в Русия продължиха с пълна сила и след уж победата срещу тероризма в Чечня преди 15-ина години. Което ясно говори, че нищо не е победено, съжалявам, това са фактите.
Не знам какво се опитвате да си докажете в спора, но за терористи и всякакви такива, действа само едно нещо, казано от един велик човек - като не щеш мира, на ти секира! Въпросът е защо Русия като толкова голяма сила, не прави нищо за да промени религията в тези части от федерацията си. Ние имахме възродителен процес, а на руснаците явно не им пука какви живеят там и каква бомба със закъснител си цъка. Но техен проблем. Едните ще правят мизерии, а другите ще ги трепят и това е там. Било е и ще бъде.