Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Player » 18 ное 2015 12:41

1982 написа:
fcb_bg написа:Аз се опитах да му обясня, че проблемът с радикалния ислям в Чечня е решен на 98%, и такъв имат в съседен Дагестан, човека си знае Беслан, Дубровка, Волгоград....
От тия 2% дет остават, са такива дето частите на Кадиров през декември разкъртиха една сграда и едно училище за да избият дузина терористи.

Знам си, да, защото терористичните актове в Русия продължиха с пълна сила и след уж победата срещу тероризма в Чечня преди 15-ина години. Което ясно говори, че нищо не е победено, съжалявам, това са фактите.

Не знам какво се опитвате да си докажете в спора, но за терористи и всякакви такива, действа само едно нещо, казано от един велик човек - като не щеш мира, на ти секира! Въпросът е защо Русия като толкова голяма сила, не прави нищо за да промени религията в тези части от федерацията си. Ние имахме възродителен процес, а на руснаците явно не им пука какви живеят там и каква бомба със закъснител си цъка. Но техен проблем. Едните ще правят мизерии, а другите ще ги трепят и това е там. Било е и ще бъде.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 ное 2015 12:44

Messi_fan написа:
CTAHKO написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Ако на някой още не му е станало ясно какво се случва.

http://bradva.bg/bg/article/article-65376#.VktXgb82hCg

Mного добре направен клип 8-) И поредната еврейска схема 8-) Ама никой не ме слуша като им обяснявам, че стоят зад всичко 8-)

Може би си прав. Но е факт, че щатите вече над десетилетие водят война срещу тероризма, която е повече от неуспешна. Събитията в Мадрид, Лондон и Париж са повече от показателни. Да не забравяме и Бостън. И от къде тръгна всичко ? От шепа брадати пещерняци, които само в един ден успяха да избият 3000 души. Да не забравяме и атаката над Пентагона. Та Пентагона е една от най-охраняваните сгради в света. За какво си говорим, за какво си говорим. :roll: :| И всичко това е след уж победата срещу тероризма. :roll: :|

Водят война само на хартия 8-) Всъщност, самите те ги саздадоха. След разпада на СССР им беше нужен нов враг и си го изфабрикуваха. Нали трябва да се оправдават военните разходи и да се вдигне военния бюджет 8-) Но както писах - еврейска схема. И тази държава е под контрола на еврейската върхушка.

П.П. Това за Пентагона и близнаците, цял свят разбра кой и как го е организирал. От тия 3 000 жертви, колко са евреите 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 ное 2015 12:46

CTAHKO написа:
Player написа:
CTAHKO написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Ако на някой още не му е станало ясно какво се случва.

Mного добре направен клип 8-) И поредната еврейска схема 8-) Ама никой не ме слуша като им обяснявам, че стоят зад всичко 8-)

Защо си мислиш, че само ти си наясно какво прави джудата? И че винаги трябва да се следят под око, за всяко нещо, което става по света. Мисля, че тук пишещите, са наясно с това. Не съм видял някой да е казал, че не е така.

Защото себеотдайно защитавате тяхното творение, наречено ЕС :!:А и не само това. Защитавате всичко създадено от тях 8-)Дори и съществуването на незаконната им държава 8-)

ЕС е много добро нещо, но за нормални хора. Не са диваци, които имат криминални помисли и искат да превземат статуквото. Нима не беше същото и съветския интернационал като идея, това което е в ЕС? А в клипа забеляза ли, че точно такива като тези, които защитаваш пък ти -комунисти и много леви, подкрепят бежанците и омесването на расите? Или за това се направи на луд за пореден път? А коя страна и правителство е законно или не по света е нещо което няма смисъл да се обсъжда, защото става много дебела работата.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 18 ное 2015 12:48

...които във въпросния ден съвсем случайно са пропуснали да отидат на работа .. 8-)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Ч

Мнениеот fcb_bg » 18 ное 2015 12:49

1982 написа:
fcb_bg написа:Аз се опитах да му обясня, че проблемът с радикалния ислям в Чечня е решен на 98%, и такъв имат в съседен Дагестан, човека си знае Беслан, Дубровка, Волгоград....
От тия 2% дет остават, са такива дето частите на Кадиров през декември разкъртиха една сграда и едно училище за да избият дузина терористи.

Знам си, да, защото терористичните актове в Русия продължиха с пълна сила и след уж победата срещу тероризма в Чечня преди 15-ина години. Което ясно говори, че нищо не е победено, съжалявам, това са фактите.

Продължиха. И всяка връзка с тях беше с Чечня ли? А?! Или друго географско место постоянно изскача като връзка със самоличността на атентаторите?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 18 ное 2015 12:51

CTAHKO написа:
Messi_fan написа:
CTAHKO написа:

Mного добре направен клип 8-) И поредната еврейска схема Ама никой не ме слуша като им обяснявам, че стоят зад всичко

Може би си прав. Но е факт, че щатите вече над десетилетие водят война срещу тероризма, която е повече от неуспешна. Събитията в Мадрид, Лондон и Париж са повече от показателни. Да не забравяме и Бостън. И от къде тръгна всичко ? От шепа брадати пещерняци, които само в един ден успяха да избият 3000 души. Да не забравяме и атаката над Пентагона. Та Пентагона е една от най-охраняваните сгради в света. За какво си говорим, за какво си говорим. :roll: :| И всичко това е след уж победата срещу тероризма. :roll: :|

Водят война само на хартия 8-) Всъщност, самите те ги саздадоха. След разпада на СССР им беше нужен нов враг и си го изфабрикуваха. Нали трябва да се оправдават военните разходи и да се вдигне военния бюджет 8-) Но както писах - еврейска схема. И тази държава е под контрола на еврейската върхушка.

П.П. Това за Пентагона и близнаците, цял свят разбра кой и как го е организирал. От тия 3 000 жертви, колко са евреите 8-)

Прав си. И това го има. :roll: :|

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 12:54

5-има граждани на Израел загиват на 11-и септември, явно са забравили да ги предупредят.

А, далеч съм от мисълта, че само тези 5-има граждани на Израел са загиналите евреи, сто на сто има и други такива, но с друга националност.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 ное 2015 12:56

Player написа:
CTAHKO написа:
Player написа:Защо си мислиш, че само ти си наясно какво прави джудата? И че винаги трябва да се следят под око, за всяко нещо, което става по света. Мисля, че тук пишещите, са наясно с това. Не съм видял някой да е казал, че не е така.

Защото себеотдайно защитавате тяхното творение, наречено ЕС! А и не само това. Защитавате всичко създадено от тях 8-)Дори и съществуването на незаконната им държава 8-)

ЕС е много добро нещо, но за нормални хора. Не са диваци, които имат криминални помисли и искат да превземат статуквото. Нима не беше същото и съветския интернационал като идея, това което е в ЕС? А в клипа забеляза ли, че точно такива като тези, които защитаваш пък ти -комунисти и много леви, подкрепят бежанците и омесването на расите? Или за това се направи на луд за пореден път? А коя страна и правителство е законно или не по света е нещо което няма смисъл да се обсъжда, защото става много дебела работата.

Ей тия в Брюксел, с тяхната политика, барабар с лидерите на Германия, Франция и Англия са виновни за жертвите :!: Евреите и либералите защитават бежанците и ибрястиките :!: И то не за друго, а защото са им осрани гъзовете 8-) А точно те са на власт и управляват ЕС от край време. Така че се замисли, като защитаваш ЕС, кого всъщност защитаваш 8-) Не ги бъркай с левите и крайно левите идеи ;) Бъди сигурен, че в момента в Европа, едва ли ще има разумен човек, който да е против властта в ЕС да премине в крайно лявата идея на националсоциализма 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 ное 2015 13:00

1982 написа:5-има граждани на Израел загиват на 11-и септември, явно са забравили да ги предупредят.

А, далеч съм от мисълта, че само тези 5-има граждани на Израел са загиналите евреи, сто на сто има и други такива, но с друга националност.

Брех, да им се ненадява човек 8-) Слаба организация 8-) От 3 000 души, цели петима са евреи :lol: Как ли не са ни проглушили ушите за свидните 5 еврейски жертви от атентатите, по примера за Холокоста :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 13:02

Не са само петима евреите, Посранко, 5-има са само тези от Израел.

Какво става, нещо пак те хванаха в лъжа ??! Не пак, а отново.

Вие, русофилите, обожавате да лъжете и манипулирате.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”