sin4ec написа:Верно? То и от 70 години назад трудно ще се намерят десетина, ама тва е друга тема. Романови щот са великата и мъдра династия, с чисто руски произход, та им еваха майката. На нас пък ни набутаха пълни евронеудачници. Какъв цар ще ми е на мен някакъв немско-австро-намкъвси царвул, че не се сещам? Там пък първо сифилистик, набутан от евреите, после грузинец-психопат, зарад простотиите на който Вермахта беше на една ръка разстояние да ги превърне в Източна провинция на Райха и роби по кариерите. Разликата е, че те са научени на всичко и ще се оправят, а ние-не. Те се справиха с катастрофата, а ние-не. Нормално, те са голяма държава и сила, а ние-не. Те вървят по своя път, ние-по определеният ни от други път. Съдба.
Но да се късат връзките с тях и да се прокламират откровени глупости, е тъпотия. Не се знае утре какво ще стане и дали няма да ни трябва помощ. Да скъсаш линия, по която може да ти дойде такава помощ, е недалновидно и глупаво. В политиката няма чувства и спомени. Има реалности.
Сено - слама...

Романови - велика династия....Звучи като виц

...Преди еврейския преврат и след премахването на крепостничеството икономически Русия се възражда, но пък си я бият като по учебник във повечето войни.При нас монархията е бита карта заради мадридския мошеник, но пък баща му беше и войн и политик и държавник.Всепризнат факт.Славяните са си роби и от там идва и древното им наименование. А дали роби на Вермахта или на някоя карикатура като Брежнев , Живков или Хрушчов едва ли е от значение. И е тъпо да ни сравняваш с мужиците( някога може да са били велика империя, а сега живеят само с водка и спомени. За нас не ми се говори - ние сме територия, не държава отдавна.Това , че все още не са ни изтрили от политическата карта е факта, че великите сили все още се боричкат кой да ни прилапа. Тоя завистлив , злобен и страхлив народ, дето обитава тая територия , друго и не заслужава.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !