Арестуваха Волен Сидеров ! Той обяви безсрочна гладна стачка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Re: Арестуваха Волен Сидеров ! Той обяви безсрочна гладна ст

Мнениеот irradeum » 17 ное 2015 22:04

sin4ec написа:
irradeum написа:Като си помисля , че имаше шанс да стане президент , даже беше на балотаж.....Тогава Гоце спечели.
Егати дилемата . номенклатурчик и агент на ДС побеждава онанист-психопат на балотаж за президент в Татковината.
А вие плюете Плевнята.... :) :)

Той щото пневнелиев не е номенклатурчик и не беше активист на БКП в район " Христо Ботев" и после във ВМЕИ. Като агент Ивайло и цялата подобна измет. Некадърни боклуци, които, ако нямаше промени, щяха да са пръв рупор на великата българо-съветска дружба. То още не е късно, де-утре, ако се променят нещата, тия пак ще запеят старата песня.

Всъщност си прав. Аз читав български президент не съм виждал. Както и политик в последните 70 години.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 17 ное 2015 22:22

intelektualen написа:Не вярвам , че ареста над Волен Сидеров е случаен ! Този арест се случва в момент , когато Сидеров започна да говори за разпространението на наротици открито и в няколко свои предавания започна да говори подробно за този проблем! От това става явно, че властта в лицето на ГЕРБ, РБ и ДПС е замесена в наркотрафика!
Аз заставам твърдо зад Волен!

Ми щом си застанал ТВЪРДо зад него, ми ратвори му бузките и му го мушни твърдия! И после му кажи: - А, шавай ся!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 ное 2015 22:38

Този лъжец и наглец да стои гладен? Да да, вервайте му. В хотелите с по 5 звезди, много гладен стоя по света. Иска да се изкарва мъченик, но е сбъркал държавата. Да отива при арабите и там може да му върже. Но тук, никога! Не си заслужава загубеното време което му се отделя на този простак, заедно с платените му сидеросоидчета.
Последна промяна от Player на 18 ное 2015 12:10, променено общо 1 път.

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 17 ное 2015 22:41

Ехаа бялата златка я прибраха, но не е ли по-добре в психиатриата....сега сериозно този човек е срам за България....това е добро начало...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 ное 2015 22:42

Верно? То и от 70 години назад трудно ще се намерят десетина, ама тва е друга тема. Романови щот са великата и мъдра династия, с чисто руски произход, та им еваха майката. На нас пък ни набутаха пълни евронеудачници. Какъв цар ще ми е на мен някакъв немско-австро-намкъвси царвул, че не се сещам? Там пък първо сифилистик, набутан от евреите, после грузинец-психопат, зарад простотиите на който Вермахта беше на една ръка разстояние да ги превърне в Източна провинция на Райха и роби по кариерите. Разликата е, че те са научени на всичко и ще се оправят, а ние-не. Те се справиха с катастрофата, а ние-не. Нормално, те са голяма държава и сила, а ние-не. Те вървят по своя път, ние-по определеният ни от други път. Съдба.
Но да се късат връзките с тях и да се прокламират откровени глупости, е тъпотия. Не се знае утре какво ще стане и дали няма да ни трябва помощ. Да скъсаш линия, по която може да ти дойде такава помощ, е недалновидно и глупаво. В политиката няма чувства и спомени. Има реалности.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 17 ное 2015 22:47

Обективно погледнато прилагането на Програмата"Сидеров"е единственно полезния ход!/ако не сте я чели ,прегледайте я!/ Всичко друго е словоблудство ,като "златен палец","новини на турски",“етнически мир“и други буквално незначителни глупости!
Масова подкрепа на АТАКА е последния реален шанс на Родината ни!Помислете обективно, защото иначе ДПС,ГЕРБ и останалите ще продължават да налагат "елегантно"волята си,аргументирайки се с псевдо либерални постулати!Времето ни изтича,като пясък от детски шепички!Всичко друго е вегитиране до размиване на нацията ни ,каквата е целта на отвъд океанските юдио-масони и партньорите им от безличния ЕС!Нормално ли е наследниците на древен народ със забележително културно наследство да бъде управлявано по мутренски?Чалгата във всички сфери на обществения ни живот да се е превърнала в норма!Вземете се в ръце,няма място за много философстване,25 години бяха достатъчни!
Без да съм ничий адвокат е ясно ,че Сидеров като човек има свойте косури като всички нас,но нима Боко,Станишко,Гоце и останалите ги нямат?!Важно е ,че не е лъжец и подлизурко като тях!

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 17 ное 2015 23:05

sin4ec написа:Верно? То и от 70 години назад трудно ще се намерят десетина, ама тва е друга тема. Романови щот са великата и мъдра династия, с чисто руски произход, та им еваха майката. На нас пък ни набутаха пълни евронеудачници. Какъв цар ще ми е на мен някакъв немско-австро-намкъвси царвул, че не се сещам? Там пък първо сифилистик, набутан от евреите, после грузинец-психопат, зарад простотиите на който Вермахта беше на една ръка разстояние да ги превърне в Източна провинция на Райха и роби по кариерите. Разликата е, че те са научени на всичко и ще се оправят, а ние-не. Те се справиха с катастрофата, а ние-не. Нормално, те са голяма държава и сила, а ние-не. Те вървят по своя път, ние-по определеният ни от други път. Съдба.
Но да се късат връзките с тях и да се прокламират откровени глупости, е тъпотия. Не се знае утре какво ще стане и дали няма да ни трябва помощ. Да скъсаш линия, по която може да ти дойде такава помощ, е недалновидно и глупаво. В политиката няма чувства и спомени. Има реалности.

Сено - слама... :) Романови - велика династия....Звучи като виц :) ...Преди еврейския преврат и след премахването на крепостничеството икономически Русия се възражда, но пък си я бият като по учебник във повечето войни.При нас монархията е бита карта заради мадридския мошеник, но пък баща му беше и войн и политик и държавник.Всепризнат факт.Славяните са си роби и от там идва и древното им наименование. А дали роби на Вермахта или на някоя карикатура като Брежнев , Живков или Хрушчов едва ли е от значение. И е тъпо да ни сравняваш с мужиците( някога може да са били велика империя, а сега живеят само с водка и спомени. За нас не ми се говори - ние сме територия, не държава отдавна.Това , че все още не са ни изтрили от политическата карта е факта, че великите сили все още се боричкат кой да ни прилапа. Тоя завистлив , злобен и страхлив народ, дето обитава тая територия , друго и не заслужава.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 ное 2015 23:09

Георг написа:Обективно погледнато прилагането на Програмата"Сидеров"е единственно полезния ход!/ако не сте я чели ,прегледайте я!/

Знаем я програмата "Сидеров" - скъпи парижки хотели, Варадеро и тузарско шампанско ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 ное 2015 23:09

irradeum написа:Сено - слама... :) Романови - велика династия....Звучи като виц :) ...Преди еврейския преврат и след премахването на крепостничеството икономически Русия се възражда, но пък си я бият като по учебник във повечето войни.При нас монархията е бита карта заради мадридския мошеник, но пък баща му беше и войн и политик и държавник.Всепризнат факт.Славяните са си роби и от там идва и древното им наименование. А дали роби на Вермахта или на някоя карикатура като Брежнев , Живков или Хрушчов едва ли е от значение. И е тъпо да ни сравняваш с мужиците( някога може да са били велика империя, а сега живеят само с водка и спомени. За нас не ми се говори - ние сме територия, не държава отдавна.Това , че все още не са ни изтрили от политическата карта е факта, че великите сили все още се боричкат кой да ни прилапа. Тоя завистлив , злобен и страхлив народ, дето обитава тая територия , друго и не заслужава.

Подценил съм те, мангал! ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 17 ное 2015 23:15

sin4ec написа:
irradeum написа:Сено - слама... :) Романови - велика династия....Звучи като виц :) ...Преди еврейския преврат и след премахването на крепостничеството икономически Русия се възражда, но пък си я бият като по учебник във повечето войни.При нас монархията е бита карта заради мадридския мошеник, но пък баща му беше и войн и политик и държавник.Всепризнат факт.Славяните са си роби и от там идва и древното им наименование. А дали роби на Вермахта или на някоя карикатура като Брежнев , Живков или Хрушчов едва ли е от значение. И е тъпо да ни сравняваш с мужиците( някога може да са били велика империя, а сега живеят само с водка и спомени. За нас не ми се говори - ние сме територия, не държава отдавна.Това , че все още не са ни изтрили от политическата карта е факта, че великите сили все още се боричкат кой да ни прилапа. Тоя завистлив , злобен и страхлив народ, дето обитава тая територия , друго и не заслужава.

Подценил съм те, мангал! ;)

Сериозна грешка ! ;)

Върни се в “Свободна зона”