Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Всекидневната около Левски
Според 7 Дни Спорт, договорили сме Ал. Александров от Лудогорец. 
Говореше се, че имаме интерес към Александров още преди няколко месеца. Договорът му с Лудогорец изтича, той е резерва..... като нищо ще се озове на Герена 
TodorT написа:Говореше се, че имаме интерес към Александров още преди няколко месеца. Договорът му с Лудогорец изтича, той е резерва..... като нищо ще се озове на Герена
А дали имаме нужда точно от него?
Само Левски!
Да, имаме нужда! Проблеми в защитата имаме. Белаид заформи добра двойка с Карнер и в момента се представя добре, но не изключвам възможостта да го продадем. Милиев няма да го коментирам изобщо, той е за месец-два при нас. Надявам се с Д. Иванов нещата да се оправят и момчето да се завърне, защото момчето има талант и трябва да му се да де възможност.
siniq_fen написа:TodorT написа:Говореше се, че имаме интерес към Александров още преди няколко месеца. Договорът му с Лудогорец изтича, той е резерва..... като нищо ще се озове на Герена
Стабилен беше в Черно Море . В Лудогорец не го знам толкова . Преди време го харесвах, но щом е дълбока резерва в Разград , а и оная греда дето заби за националния в нашата врата
PSvilenov написа:siniq_fen написа:TodorT написа:Говореше се, че имаме интерес към Александров още преди няколко месеца. Договорът му с Лудогорец изтича, той е резерва..... като нищо ще се озове на Герена
Стабилен беше в Черно Море . В Лудогорец не го знам толкова . Преди време го харесвах, но щом е дълбока резерва в Разград , а и оная греда дето заби за националния в нашата вратанещо ми се промени мнението за него
Терзиев се опита да вкара хубав гол, не беше Александров
TodorT написа:PSvilenov написа:siniq_fen написа:TodorT написа:Говореше се, че имаме интерес към Александров още преди няколко месеца. Договорът му с Лудогорец изтича, той е резерва..... като нищо ще се озове на Герена
Стабилен беше в Черно Море . В Лудогорец не го знам толкова . Преди време го харесвах, но щом е дълбока резерва в Разград , а и оная греда дето заби за националния в нашата вратанещо ми се промени мнението за него
Терзиев се опита да вкара хубав гол, не беше Александров![]()
Опа моя грешка , извинявам се . Националният го следя много бегло , мисля че е разбираемо
Продължавам да се чудя, при положение, че нападатели нямаме, а на Илия Димитров явно шанс няма да му дадат, то защо не пробват да дадат игрови минути на това момче, което вкара гол по време на юбилея ни. Гледам сега статия за него, днес е писал 3-ка на ЦСКА. А и срещу Лацио седеше много добре на терена - играе със самочувствие, изглежда ми като мъжко момче. Разбира се, доста време мина от онзи мач и очаквам сега да е израснал още. Не става въпрос да започва титуляр, но като видят че Диаби така и така повече пречи отколкото помага, защо да не му дадат едни 20-30 минути в края на мача на това момче.
futbolqga написа:Продължавам да се чудя, при положение, че нападатели нямаме, а на Илия Димитров явно шанс няма да му дадат, то защо не пробват да дадат игрови минути на това момче, което вкара гол по време на юбилея ни. Гледам сега статия за него, днес е писал 3-ка на ЦСКА. А и срещу Лацио седеше много добре на терена - играе със самочувствие, изглежда ми като мъжко момче. Разбира се, доста време мина от онзи мач и очаквам сега да е израснал още. Не става въпрос да започва титуляр, но като видят че Диаби така и така повече пречи отколкото помага, защо да не му дадат едни 20-30 минути в края на мача на това момче.
На 17 е още, догодина ще получи шанс.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:futbolqga написа:Продължавам да се чудя, при положение, че нападатели нямаме, а на Илия Димитров явно шанс няма да му дадат, то защо не пробват да дадат игрови минути на това момче, което вкара гол по време на юбилея ни. Гледам сега статия за него, днес е писал 3-ка на ЦСКА. А и срещу Лацио седеше много добре на терена - играе със самочувствие, изглежда ми като мъжко момче. Разбира се, доста време мина от онзи мач и очаквам сега да е израснал още. Не става въпрос да започва титуляр, но като видят че Диаби така и така повече пречи отколкото помага, защо да не му дадат едни 20-30 минути в края на мача на това момче.
На 17 е още, догодина ще получи шанс.
Напоследък видяхме доста момчета на по 16-17 да записват първи минути за мъжкия отбор - Вутов, Краев, Янев, Цоневите и още цял куп. Ясно ми е, че момчето няма да ни реши проблемите в атака, но винаги е хубаво треньорът да има опция (която в момента няма - Китамбала не го броя за нападател по никакъв начин).