Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 ное 2015 20:29

Според 7 Дни Спорт, договорили сме Ал. Александров от Лудогорец. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 ное 2015 20:51

Говореше се, че имаме интерес към Александров още преди няколко месеца. Договорът му с Лудогорец изтича, той е резерва..... като нищо ще се озове на Герена :)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 ное 2015 20:58

TodorT написа:Говореше се, че имаме интерес към Александров още преди няколко месеца. Договорът му с Лудогорец изтича, той е резерва..... като нищо ще се озове на Герена :)

А дали имаме нужда точно от него?
Само Левски!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 ное 2015 21:00

Да, имаме нужда! Проблеми в защитата имаме. Белаид заформи добра двойка с Карнер и в момента се представя добре, но не изключвам възможостта да го продадем. Милиев няма да го коментирам изобщо, той е за месец-два при нас. Надявам се с Д. Иванов нещата да се оправят и момчето да се завърне, защото момчето има талант и трябва да му се да де възможност.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 12 ное 2015 21:10

siniq_fen написа:
TodorT написа:Говореше се, че имаме интерес към Александров още преди няколко месеца. Договорът му с Лудогорец изтича, той е резерва..... като нищо ще се озове на Герена :)

Стабилен беше в Черно Море . В Лудогорец не го знам толкова . Преди време го харесвах, но щом е дълбока резерва в Разград , а и оная греда дето заби за националния в нашата врата :mrgreen: нещо ми се промени мнението за него :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 ное 2015 21:16

PSvilenov написа:
siniq_fen написа:

Стабилен беше в Черно Море . В Лудогорец не го знам толкова . Преди време го харесвах, но щом е дълбока резерва в Разград , а и оная греда дето заби за националния в нашата врата :mrgreen: нещо ми се промени мнението за него :)

Терзиев се опита да вкара хубав гол, не беше Александров :roll: :lol:

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 12 ное 2015 22:56

TodorT написа:
PSvilenov написа:
siniq_fen написа:

Терзиев се опита да вкара хубав гол, не беше Александров :roll: :lol:

Опа моя грешка , извинявам се . Националният го следя много бегло , мисля че е разбираемо :lol:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 14 ное 2015 17:21

Продължавам да се чудя, при положение, че нападатели нямаме, а на Илия Димитров явно шанс няма да му дадат, то защо не пробват да дадат игрови минути на това момче, което вкара гол по време на юбилея ни. Гледам сега статия за него, днес е писал 3-ка на ЦСКА. А и срещу Лацио седеше много добре на терена - играе със самочувствие, изглежда ми като мъжко момче. Разбира се, доста време мина от онзи мач и очаквам сега да е израснал още. Не става въпрос да започва титуляр, но като видят че Диаби така и така повече пречи отколкото помага, защо да не му дадат едни 20-30 минути в края на мача на това момче.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 ное 2015 17:35

futbolqga написа:Продължавам да се чудя, при положение, че нападатели нямаме, а на Илия Димитров явно шанс няма да му дадат, то защо не пробват да дадат игрови минути на това момче, което вкара гол по време на юбилея ни. Гледам сега статия за него, днес е писал 3-ка на ЦСКА. А и срещу Лацио седеше много добре на терена - играе със самочувствие, изглежда ми като мъжко момче. Разбира се, доста време мина от онзи мач и очаквам сега да е израснал още. Не става въпрос да започва титуляр, но като видят че Диаби така и така повече пречи отколкото помага, защо да не му дадат едни 20-30 минути в края на мача на това момче.

На 17 е още, догодина ще получи шанс.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 14 ное 2015 17:42

W84me написа:
futbolqga написа:Продължавам да се чудя, при положение, че нападатели нямаме, а на Илия Димитров явно шанс няма да му дадат, то защо не пробват да дадат игрови минути на това момче, което вкара гол по време на юбилея ни. Гледам сега статия за него, днес е писал 3-ка на ЦСКА. А и срещу Лацио седеше много добре на терена - играе със самочувствие, изглежда ми като мъжко момче. Разбира се, доста време мина от онзи мач и очаквам сега да е израснал още. Не става въпрос да започва титуляр, но като видят че Диаби така и така повече пречи отколкото помага, защо да не му дадат едни 20-30 минути в края на мача на това момче.

На 17 е още, догодина ще получи шанс.

Напоследък видяхме доста момчета на по 16-17 да записват първи минути за мъжкия отбор - Вутов, Краев, Янев, Цоневите и още цял куп. Ясно ми е, че момчето няма да ни реши проблемите в атака, но винаги е хубаво треньорът да има опция (която в момента няма - Китамбала не го броя за нападател по никакъв начин).

Върни се в “Левски”