Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот honda » 06 ное 2015 19:01

Аз защо си мисля ,че проблемите на братя Домусчиеви тепърва започват ;) . Защо ми се струва ,че загубиха статуса си на любимци на силните на деня ;) .

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 06 ное 2015 22:03

Ако се поразходите назад по всички спортни форуми ще видите точно такива мнения още от 2011г. Сега след сериозната игрова криза, отново се почна със закриването. Строисе база и то сериозна, рано или късно и тя ще започне да дава плодове.Има много време, нека изчакаме и видим как ще се развият нещата. Факт е, че никой не е застрахован от закриване, примерът е ЦСКА!
Аз съм от Микре Юнайтед

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 07 ное 2015 00:11

mozart написа:Ако се поразходите назад по всички спортни форуми ще видите точно такива мнения още от 2011г. Сега след сериозната игрова криза, отново се почна със закриването. Строисе база и то сериозна, рано или късно и тя ще започне да дава плодове.Има много време, нека изчакаме и видим как ще се развият нещата. Факт е, че никой не е застрахован от закриване, примерът е ЦСКА!

Разликата между Лудогорец и Литекс е, че едните влязоха в ШЛ, а другите не. Дори Литекс е извървял пътя на Лудогорец на два пъти. И на два пъти Ганчев се отдръпва от футбола. Домусчиев мисля, че с поведението си напоследък показва точно това (няма ги постоянните медийни изяви) - отдръпване. Ганчев си начеса крастата с Литекс, ред е на Домусчиев. Всичко започна при Домусчиев по мед и масло, всички го одобряваха, но като почнаха издънките му, вече не стоят така нещата. Няма ли кой да почеше егото му, "пиши го бегал". Остават вече само парите. Направи опит да инвестира много пари в играчи това лято, не му се получи възвръщаемост, въпроса е ще го повтори ли? Не го ли направи, дотук е. Направи ли го, трябва му задължителен пробив в ЕКТ. Не успее ли в ЕКТ догодина, пак ще сгъне въдиците и ще се остави по течението.

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 ное 2015 21:51

OT18 написа:
Beladona написа:
mozart написа:А ти как разбра, че няма писмо от УЕФА? Вероятно са ми шантави въпросите, но наистина не ми е ясно!

Е, имам си начини ..., но като го казвам това , съм 100 % сигурен !

Гледам си на вътре с нещата, но пропускаш, че на борсата букито е само посредник и не е ощетен напрактика. Т.е. няма нужда и да подава сигнали.
Аз на този мач също сложих пари за обръщалка,защото в същите дни подобни мачове имаше и на Динамо Загреб и на Цървена Звезда(там обръщалките си излязоха без проблем на около 2.5коеф.).
Но като нищо може да има схема. Всеки отбор се отчита с някой тото мач. :)

Бетфеър не пищи , защото е само посредник ,прав си . То затова УЕФА си има договорка да следят парите и според мен може би са решили , че големите пари заложени за овър или обръщалка не са спечелили и с това да се приключи случаят . Все пак това на Лудогорец се случва за първи път ....интересен е и факта , че вече бившият треньор Ераносян е отявлен комарджия ! Но никога на борсата не е имало 15 пъти пари над нормалното и мача да е редовен ! Миналата година на Локо Пд , Марек и Хасково стигаха до по 300 К , 500 К и 750 К на локо пд с черно море !!! Нормалните нива са около 20 К , само Левски- ЦСКА стига 100 К понякога !

ПП Ботев Пд - ЦСКА когато Левски отпадна от първата 6 , достигнаха до 75 К ако си спомням точно !

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 09 ное 2015 09:35

Сбъркахте, че не взехте Васев, но толкова с безплатните съвети ;)
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 10 ное 2015 08:41

Потребителят Wolf /Баданарка/ да се яви незабавно в темата и да поясни обстоятелствено от кой отбор е,след като Лудогорец не играе вече красив футбол :!:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

мили

Мнениеот мили » 10 ное 2015 11:24

Карамел Му написа:Потребителят Wolf /Баданарка/ да се яви незабавно в темата и да поясни обстоятелствено от кой отбор е,след като Лудогорец не играе вече красив футбол :!:

Може и да не се появи, затова ще поясня някои неща.
Възможно е да се прехвърлил към някой софийски "гранд". ;)
Лудогорец може да не може да вкарва поради лош шанс, но при всички случаи играе по-красиво от твоя отбор.

rokenrola

Мнениеот rokenrola » 10 ное 2015 12:29

loko1 написа:Сбъркахте, че не взехте Васев, но толкова с безплатните съвети ;)

И според мен Васев е добър треньор, защото при пароанемията и тоталната дезорганизация при Гигов , постигна уникални резултати ! :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 ное 2015 14:08

При обявените заплати на Марселиньо и Кешеру, дори и наполовина да са, се оказва огромен проблем, че тези играчи играят само в първенството, което генерира меко казано мизерни приходи, а и на всичкото отгоре не са първи :!: На Киро му липсва вниманието на медиите и има две възможни решения - или да извади пак парите, или да остави проекта на самотек, както направи Гришата в Литекс ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 10 ное 2015 19:36

Мисля, че версията за лошият шанс, който все пречи на Лудогорец, леко се е амортизирала, така да се каже.Мислете по-генерално, по-мащабно, като например линията по която се движи, начинът по който се управлява клуба през последната година и нещо, да речем.

Върни се в “Лудогорец”