Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
mozart написа:Ако се поразходите назад по всички спортни форуми ще видите точно такива мнения още от 2011г. Сега след сериозната игрова криза, отново се почна със закриването. Строисе база и то сериозна, рано или късно и тя ще започне да дава плодове.Има много време, нека изчакаме и видим как ще се развият нещата. Факт е, че никой не е застрахован от закриване, примерът е ЦСКА!
OT18 написа:Beladona написа:mozart написа:А ти как разбра, че няма писмо от УЕФА? Вероятно са ми шантави въпросите, но наистина не ми е ясно!
Е, имам си начини ..., но като го казвам това , съм 100 % сигурен !
Гледам си на вътре с нещата, но пропускаш, че на борсата букито е само посредник и не е ощетен напрактика. Т.е. няма нужда и да подава сигнали.
Аз на този мач също сложих пари за обръщалка,защото в същите дни подобни мачове имаше и на Динамо Загреб и на Цървена Звезда(там обръщалките си излязоха без проблем на около 2.5коеф.).
Но като нищо може да има схема. Всеки отбор се отчита с някой тото мач.
Карамел Му написа:Потребителят Wolf /Баданарка/ да се яви незабавно в темата и да поясни обстоятелствено от кой отбор е,след като Лудогорец не играе вече красив футбол
loko1 написа:Сбъркахте, че не взехте Васев, но толкова с безплатните съвети
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта